»
Odpověď na příspěvek uživatele
Zrzavci z 17.03.2026, 10:42:29
Ne-to mě slyšel-ale on má takový nápady,který se na úzký cestě hodí-že prostě nejdu k noze,nejdu na bok,a šáhat mě na obojek-tak to už vůůůbec ne….
jako to knoze-bylo dost důrazně a slyšitelně+posuněk-uvědomuju si,že může hůř slyšet-takže to říkám tak aby mě slyšel+posunky-a jasně příště radši nebudu pouštět na volno,když nebudu v kondici,protože jsem byla vynervená z práce-a jak přítel chytře dodal-nechtěl k tobě jít,že jsi byla nervozní..
tak jsem mu hezky poděkovala,a řekla,že když už se mnou zázrakem jde a rozdává kynologický rady jak na běžícím pásu..tak si ho měl zavolat,a uvázat a já si mohlaošéfovat jen ty 2,oni taky když jde se mnou přítel,tak vždycky se napřed kouknou-co on na to??
což mi došlo až ted jak to píšu..
takže zpětně si sypu popel na hlavu-ano vše je chyba psovoda,
nebo-li moje-šly jsme 2-což teda nebývá,přítel už se mnou ven za barák nechodí,bud vyjedem někam autem,nebo jdu sama,takže šly jsme 2-a to Žeryk vždy přemýšlí-jestli to myslím vážně?a je tam Martin-tak má jít za ním??
takže ehmmm kdyby to četl začátečník-příště odčapnout dřív i Žeryka a je to…du se stydět do kouta….
Bledulky závidím..tady už 14 dní sucho,pršelo trochu včera,pátek+sobota vichr…
v pátek po ranní jsme byly s oběma psama v Ž.lese,chilku,ale na proběhnutí,a vyvenčení a na to aby je to bavilo,protože to nebylo za barákem,tak to stačilo,sobota po 10hodinách v práci večer s Betty a mou dvojkou-Betty pořád dělá kroužky na 4metrovém vodítku a tryská sem tam….tak kousek mezi pole,pohrát si s míčkem a dom,v neděli ranní cvičících pár minut a po mezisměně se 3-pro změnu Max a mí psi-Žeryk mě vytočil do červena-JELY DĚTI NA KOLE A ŽERYK SE ROZHODL,ŽE K NOZE NEPŮJDE,A NA VODÍTKO,KDYŽ JSEM HO CHTĚLA DÁT-TAK TAKY NIC….v poslední době je to s ním výživný..na vodítko jsem ho připla,ale zuřila jsem jak das..do toho Dafi poblafávala-takový to její baf,baf,baf…jedinej Max seděl v klidu..jasně měla jsem vytáhnout pamlsky u Žeryka,nebo míček,ale byla jsem vycuclá z práce a nemyslelo mi to….chjo…
v pondělí delší ranní před mezisměnou mezi polama,a po práci jen rychle vyvenčit…
a dnes po 2 a půl měsících vycházka s basendžíkem-s Žerykem a Kitem dědinou podél ohrad a polí,a po dlouhé vycházce jsem odbyla Dafi krátkou vycházkou-ehmmm hodně krátkou vycházkou-se úplně stydím…:-O-úvozem mezi pole,párkrát aportek,čmuchací čtvereček,a dom…doma léky,nakrmit a spát…
já jsem teda nadopovaná z noci,protože bederka neunesla přehazování xx palet konzerv sem,tam…takže krušná noc…at žije chemie…☹️
fotky ze včera a dnes-odpo nás čeká očko…