Hodně štěstí s výběrem ragdolla. Ragdoll je strašné vzhledově hezké plemeno kočky a navíc je strašné mírumilovné a postrádá agresivitu. Také uvažujeme o koupi kočky a také máme vyhlídlého ragdolla nebo ještě birmu.
Třetí víčko

…nevím jak to má vaše sestra s prací a bytim doma, ale ragdoll je hodně citlivý na samotu….
chce úplně miminko,aby jí teď prostě dostalo z toho smutku..
Omlouvám se, ale za mě je to sobecký přístup. Já chci! - a jak k tomu přijde to kotě? Ať si přečte vlákno Problémové chování.
To je samozřejmě pravda, ale ragdoll hlavně není agresivní plemeno a je i vhodné pro felinoterapii, ale ano špatně snáší samotu ale je to velmi přátelské plemeno.
také máme vyhlídlého ragdolla nebo ještě birmu.
Taky jako jedináčka?
To ještě nevíme my se jen tak díváme nejdřív až za 1rok ji můžeme mít
Já myslela, že jste se tady dozvěděl, že kočka jedináček je většinou problém. Kór tahle dvě plemena.
Kolega synovi pořídil sphynxe. Jednoho. A už za tři dny toho litovali. Varovala jsem ho, že to nebude sranda.
Asi ano ale zatím je to jenom teoreticky

…nějak jsem nepochopila váš příspěvek…
Já taky ne. Ta čeština je taková zvláštní.

…pravda
A tak nějak mi připomíná Stelle…

🙂
Omlouvám se, chtěl jsem tím říct že je to hodně plemeno.
Co je to hodně plemeno?
Asi hodné, že jo? Ale celá ta vaše věta je strašně kostrbatá. Myslím příspěvek 15 56.
kometa:A tak nějak mi připomíná Stelle…
Chtěla jsem to taky napsat…jestli se náhodou nevrátila Stelle…i na jiných vláknech…🤔
IP adresy neodpovídají. Ale to nic neznamená.
Nejste náhodou trochu čarodejnice ? To budete peskovat nováčky i za překlepy ? Zase budete řešit věk a IP adresy ?? Promiňte, ale musela jsem.
👍😂😂..já to chápu 😀..moje dcera je také učitelka 👍
Orionka:Nejste náhodou trochu čarodejnice ? To budete peskovat nováčky i za překlepy ? Zase budete řešit věk a IP adresy ?? Promiňte, ale musela jsem.
Tak snad dokážu odeslat jednu větu bez překlepu, ne?
Ano, vadí mi to. Věk neřeším. IP adresy občas.