Aktuálně: 2 246 inzerátů288 371 diskuzních příspěvků20 651 uživatelů

Třetí víčko

Coudas
Coudas 02.04.2025, 10:30:44 xxx.xxx.120.58

Vážení přátelé…. ano. Coudase nehledejte, ten se modlí za lepší zítřky v očekávání katastrofální situace. Buggyra vám Coudase vynahradí 😀. Včera mi navíc paní, které jsem vezla seno, řekla, že na diskuzi jsou jen samí bl.ci, tak jsem jí poděkovala 🙂 se slovy, že se zařídím. U nás se stejně neděje nic zajímavého, stavíme, když je počasí (což teď moc není, ale deště je potřeba a potřeba a potřeba), staráme se o žvížátka (což už Leithian věděla, že má starost o koně je to nejhorší, co je mohlo potkat),  dotáhla jsem další poníky, protože teď je to s telatama v haj…í, dítě se připravuje na přijímačky, snad to dá, přála bych jí to moc (což jí vcelku nemusí trápit, protože je na víceletém gymplu, ale chce jinam, a já jí v tom na rozdíl ode mne, když jsem z gymplu chtěla odejít, podporuju, a má možnost přestoupit z prváku) a já dělám klasifikaci za druhé pololetí a chci to už mít celý z krku, protože mě to psychicky dost vysiluje, především komunikace s učiteli, kteří se prostě k dospělému “studentovi”, který je v docela dost případech starší než vyučující, moc neumí chovat, a celý ten systém je postavený na hlavu, 15 let v praxi  a 25 let po maturitě musím dokazovat jak tydít svoje znalosti v oboru, a prostě to jako jako dospělý člověk, který je v tom ze všech stran vidím dost … řekněme dramaticky - prostě…. taky učitelka…. on i ředitel školy je mladší než já, to mi přišlo vtipné, ale nic to neznamená, že jo. Tak mějte krásné jaro, ať se vám všem daří, možná se zase na podzim ukážu. Letím dělat zkoušku z ekonomiky. Pa pa pa Káťa 

PS: Kdyby to nááááhodou, opravdu náhodou někoho zajímalo, ten můj život, na blogu nějaké novinky občas přibývají 🙂 https://sunsetkone.webnode.cz/

Buggyra
Buggyra 02.04.2025, 15:33:17 xxx.xxx.198.226

Z tech brezovych kulu vystavene to bude hezci, nez z prken…si myslim

To nebude vystavené 😀 Jen ohraničené. Březové kmínky (tenké, do 10 cm v průměru u země…) budou položené jen na zemi nebo na obrácených kyblíkách, jako ohraničení jízdárny. Nebude to trvalá jízdárna, jen vytyčená plocha na louce, takže tyhle tyče položené po obvodu. Bílá prkna jsou klasika, kdybych je ještě podepřela (resp. přidělala na ně pantíky  s nožkami), tak to vypadá jako na obr., a to už je klasické ohraničení jízdárny i na pořádných závodech 🙂

Obrázek
Daja
Daja 02.04.2025, 16:02:24 xxx:xxx.f403:b93
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 02.04.2025, 08:53:03

Lesnížíňko moc děkuji za to, že na mne myslíte, ale nemusíte tak spěchat, pijánko, kliďo píďo i na podzim. Netrapte se já si počkám, nebojte👍

Canka
Canka 02.04.2025, 21:49:30 xxx:xxx.24b3:3ab7

Ahoj holky,

No jako pořídit si dítě na slepení vztahu je totální kravina,na tom se asi shodneme všichni…ale jak říkám,byl to snad nejstabilnější pár,co jsem viděla..i chování k těm dětem..prostě rodina značka ideál..a najednou tohle..chytil druhou mízu a zalíbila se mu sousedka,která je zadaná..spíš mi stále šrotuje v hlavě,proč taková nenávist vůči dětem i manželce…nechápeme to asi nikdo..

Tak holky,auto máme na to Chorvatsko zamluvený a aby jsme se vyhnuli spoluúčasti,když by se něco stalo,tak jsme se připojistili u pojišťovny tady za pakatel..takže už jsme v klidu..a už se moc těším..já vím,jsou to zase jen 2 dny,ale mě to prostě pomůže vypnout…řeším nějaký problémy furt a fakt potřebuji vypnout a zrelaxovat…

Bobca
Bobca 02.04.2025, 23:34:21 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 02.04.2025, 21:49:30

Niki…hlavně si užívej,dokud to jde…..jakkoli a kdekoli..když na to máš..něco si samozřejmě ušetříš-dáš bokem..,ale chytni se příležitosti,jak to jen půjde…

Buggyra
Buggyra 03.04.2025, 06:48:55 xxx.xxx.198.226

Moc vám to přeji, Canko, cestujte i za mě! Já tomu moc nedám, mě to moc nebaví, vytáhnout zadnici za hranice, moře jsem už viděla… stačilo. Ale chlap chytil slinu a teď by rajzoval a samozřejmě mě všude tahal s sebou, naštěstí na to nemá prachy 😂 Aspoň že kdyby už to cestování hrozilo, tak máme podobné preference, oba nesnášíme lidi, takže ideálně někam za přírodními krásami.

Buggyra
Buggyra 03.04.2025, 07:57:09 xxx.xxx.198.226

A já včera potkala paní, která venčila ptáčka. Amazonek se ten druh papouška jmenuje (ne amazoňan 🙂). A ptáček jak viděl, že jsem se dala s paní do řeči, tak začal vykřikovat a povídat (teda ne slova, ale po ptákovsku) a čepýřit se, no byl prostě boží. A mrkal očkama a celý se nakrůcal, že je rád, že tam někdo další je a že se vedou o něm řeči. A paní že jí doma nechce papouch okusovat větvičky a brousit si zobáček, tak ho nosí ven, kde teda apetit vzrůstá a papouchovi se zjevně líbí. Já paní viděla s ptáčkem už dvakrát, ale poprvé jsem myslela, že si ho nese jen od někoho domů (měla ho pod bundou, asi foukalo) a podruhé jsem si nebyla jistá, že jsem viděla správně (to víte, pět dioptrií a brýle nenosím…). A fakt paní chodí na procházky s papouškem! Má na něm postroj a šňůru jako jištění, ale říkala, že zatím nelítá, protože nemá v pořádku peří, ale že až přepeří, že doufá, že se i venku proletí 🙂 To bylo úžasné.

lesnizinka
lesnizinka 03.04.2025, 10:44:05 xxx.xxx.91.207

Př🤗dosednutí na sedačku. Pamatuju si ale, že jsem se stihnula odlíčit. Kočiny, vybalit, hodit prádlo do pračky(ještě, že si ho Tom věší sám, jinak by tam bylo doteď😏) jen jsem přelezla do své postele a spala okamžitě dál. Stávala jsem tedy v půl sedmé😉To je jako, že brzo…aby nebyla mýlka😛

Couďas…no sláva, že jsi na nás mrkla a hodila info. Tak ke škole se snad ani já nebudu vyjadřovat…to je pro mě ,,španělská vesnice", takže vůbec těžko chápu, že jde někdo v dospělosti ještě do školy…když nemusí😜Ale jdeš zase holce dobrým příkadem uvidíš, příjmačky zvládne když vidí, jak se i mamka snaží👍Jinak práce…no jistě se nenudíš, to je mi naprosto jasné, na baráku, neřkuli v hospodářství je práce pořád nad hlavu🙄To je zajímavé, že bordel se dělá ,,sám"😜ale samo se nic neuklidí😏

Nikiš, tak jste autíno snad zdárně vyřešily a užijete si to vrchovatě. To už je tento víkend? Kdy máte odlet? Myslím, že brácha má víkendové směny😛To víš, že ti to přejem👍Jsi mladá, svobodná, bezdětná…tak si můžeš dělat, co je ti libo😛A to je supééér👏Ať se vydaří, dle vašich představ👍Ha, ještě jsem si klikla na počasí…taky tam má přijít to ochlazení😕naštěstí až na neděli, tak snad vám nebude zima ještě😲

To, že má manžel kámošky druhou ženskou bylo naprosto jasné, jestli jsem to nenapsala tak jen proto, že se mi některé příspěvky smáznuly a už jsem neměla sílu to psát znova. Já s tím na tom mobilu těžce bojuju🤭 Nevidím na to a neustále klikám na co nemám🙄Oni s těma ženskýma mají nějaké zatmění mozku, úplně se mění chování, taky jsem to u známých zažila👎

Buggyro, jsem to s těma kůlema pochopila, však to je taky stavba😉Jen jsem vlastně nevěděla, jestli je budete zatloukat svisle, nebo mezi dva ložit vodorovně. Ale tak či tak, z těch březových to bude vypadat pěkně👍Dneska se brigádník nenahlásil, takže si to už dodělám sama a je odpískám…to už snad zvládnu. A nemusím se s nima hlavně nervačit😏Teď hlásí hnusně, stříhat Perowskie, komule a růže nemusím…to raděj nechám, až se oteplí. Tak vyrážím do terénu😉

Buggyra
Buggyra 03.04.2025, 14:18:04 xxx.xxx.198.226

Já jsem objednaná na Velikonoce taky na brigádu na zahradu, budu stříhat vlky na jabloních, už se náramně těším… Jestli stisknu grešli, koupím jim teleskopické nůžky na větve, moje důchodka je má, a jsou bomba. Jestli nestisknu grešli, půjčím si je od ní, abych nemusela lézt na strom a jim ukázala, že investice má smysl. Já bych jim koupila nějaký levný šuntík, oni si koupí Fiskars…

Sardullah
Sardullah 03.04.2025, 17:23:59 xxx.xxx.189.104
Buggyra:

Moc vám to přeji, Canko, cestujte i za mě! Já tomu moc nedám, mě to moc nebaví, vytáhnout zadnici za hranice, moře jsem už viděla… stačilo. Ale chlap chytil slinu a teď by rajzoval a samozřejmě mě všude tahal s sebou, naštěstí na to nemá prachy 😂 Aspoň že kdyby už to cestování hrozilo, tak máme podobné preference, oba nesnášíme lidi, takže ideálně někam za přírodními krásami.

Já moře miluju, ale i kdybych neměla psy…od kterých mě nikdo nedostane ani párem volů, tak už je to na mě dlouhá cesta, asi možná, že už nejsem zvyklá cestovat, ale letadlem bych neletěla a autem je to do Duče (kousek od Splitu u Omiše, neumím si představit, že bych jela někam jinam) pomalu 1200 kiláků a to si neumím představit, že bych tu cestu absolvovala.

lesnizinka
lesnizinka 03.04.2025, 17:25:12 xxx.xxx.91.207
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 03.04.2025, 14:18:04

Hodně štěstí😏 To už mám za sebou. Vlky nemám, mám velké strom, ne špalíry zákrsků. Jen podotýkám, že jabloně se stříhají do doby, než začnou rašit, tedy taky leden-únor. Vlky myslím pak je možné v létě, prý tak míň obrůstají. Teď se stříhají peckoviny - slivoně, meruňky, broskve.  Vůbec nechápu, jak se mi povedla odmazat polovina příspěvku, zřejmě jsem ji smazala místo zbloudilého smajla jakéhosi🤭Já jsem měla velké plány, co všechno udělám, krásné počasí…a místo toho jsem skejsnula v záhonu, který měla udělat brigádnice a já chtěla jen dohrábnout navazující. No zjistila jsem, že tam udělala ho.no👎(ne, nemá cenu se teď už rozčilovat) takže jsem ho celý dělala znovu a to, co jsem šla původně, stále nemám🙄 tak běžím😏

Canka
Canka 03.04.2025, 21:52:16 xxx.xxx.212.25

Ahoj holky,

Děkuju vám všem,že mi to moje krátkocestování přejete😂Jako fakt mi to vždycky vleje život do žil…Raduš odlétáme v neděli v 6:10 h ráno…takže kamarádka mě vyzvedává ve 3:45 h ráno…hnus hnus hnus😂Budu vypadat tuším velmi eroticky😂Hlavně samozřejmě plánuji,jak půjdu brzo spát v sobotu,ale jak se znám,budu čumákovat do půlnoci😂

Dneska ráno jsem sbírala odvahu jet na motorce do práce,ale vzhledem k teplotě 2°C ráno jsem to zavrhla…ale odpoledne bylo ukázkově..17°C,sluníčko..krása..to mi pak bylo líto,že jsem nejela na tom skútříku..ale od soboty se má počasí poprdět a podle předpovědi má být teda duben pěkný humus..

No a dneska jsem se vrhla na další odchlupování mojich chundelatých koňuchů a čistím čistím,chlupy všude na mě..v nose..v puse🤣🤣🤣No a koukám,co to má kobča na krku ze spodu..strup velký jako kráva..nevím,co dělala,kde se drbala,ale rozdrbala si to pořádně..takže jsem jí to vystříhala kolem dokola nůžkama..omyla jí to..vydesinfikovala Betadinkou a pak ještě namazala Betadinovou mastí…celou dobu jsem jí u toho nadávala,že co zase dělala,jestli je to normální,že se musí zdrbat do krve na krku..a ona mi pak položila hlavu na rameno a koukala na mě těma svýma krásnýma kukadlama a bylo po zlobení😂 Copak se na tu mojí prdku můžu zlobit?😂

A nepozdává se mi jedna slípka..je taková zaprdlá..není tak akční jako ostatní..neběhá..jen tak pomalu chodí..ale baští a pije normálně..ale vidím,že je taková..nevím..jiná..nevíte,co by to mohlo být?Je i taková nečepejřená..

Buggyra
Buggyra 04.04.2025, 07:27:50 xxx.xxx.198.226

Slípce může být cokoli…

A nebo třeba na ni jde kvokání a zatím neví, co s tím. Mně jedna opelichanda teď pravidelně sedává na vejcích, vajec dost, tak to neřeším, ale prý to slípky dost vysiluje to kvokání. Jinak nevím, zda slepičky můžou u vás ke koním, může být, že ji nějaký přišlápl, a ona je teď pohmožděná, taky se mi párkrát stalo.

Bobca
Bobca 04.04.2025, 10:32:01 xxx.xxx.20.192

tak už su tu…Já od neděle něco se zádama-asi skříplý nerv..vystřeluje mi to do stehen,pod zadel..Chtěla jsem zrušit i kontrolu oka ve čtvrtek,že tam nedojedu,ale pak jsem si řekla,že to nějak zvládnu a půjdu si sednout na tu neurologiia budu čekat..(sestra mi řekla,že jedině,kdyby někdo vypadl,tak že mi zavolá)..Jdu s očního a mám změškaný hovor-vypínám u doktora..A zovna z neurologie..Takže mě vzal.Jsem se mu tam složila při předklonu,jak jsem se měla předklonit,a zrovna mi to střelilo…že kde mě to bolí…já na to,že všude..Nemůžu se ani otočit na posteli.Opíchl mě do pravého "esíčka"..Napsal “Doretu” na bolest..Zatím efekt žádný…

Jo.oko dobrý..Mám pokračovat v kapání umělých slzí a na noc Recugel…že se mi to vidění zlepšilo od minula,jak jsem kapala jakési kapky s olejíčkem-Systane Complete..U nich za 300,tady o 100 víc..Tak jsem tam nechala s Recugelem 500..ale musím nezapomínat i přes den..Aspoň prý 4x..že dioptrie taky dobrý..že mám strašně suché oči..To bude určitě taky tím chobotem..mi fouká mimo nosan přímo do očí…Měla jsem i návštěvu..přijela si Zdenka pro ten ječmen,dovezla vínko,tak jsme chvíli pokecaly,daly skleničku-měla řidiče..Dnes by se měla stavit vnučka Eliška..její máma (od syna žena)měla ze soboty na neděli v noci infakt(ještě nemá ani 40),převezli jí prý do FN do Olomouce..dali jí do umělého spánku..ale že se už pomalu probouzí,mi volala El.v úterý….se dnes dovím víc…Syn se mnou nekomunikuje,tak tam se ptát nedá…

Bobca
Bobca 04.04.2025, 10:34:08 xxx.xxx.20.192

jinak u nás nádherně a já jak lazar…ale neležím,zkouším pocházet..asi půjdu pomaličku ven..🥰

Buggyra
Buggyra 04.04.2025, 11:23:52 xxx.xxx.198.226

Bobčo, s těmi zády opatrně, jestli to bolí, nech to v klidu  a nelámej to přes koleno, já vím, že tě to táhne ven, na sluníčko, ale… od zad se ti můžou zhoršit zase nohy a však to znáš… Tak na sebe dávej pozor 🙂

Vahine
Vahine 04.04.2025, 13:36:52 xxx.xxx.16.117
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 04.04.2025, 10:32:01

Bobčo, držím palce se snachou, ať se z toho holka dostane🌷 i se zádama a očima, ať je brzo dobře!

Bobca
Bobca 04.04.2025, 15:23:17 xxx.xxx.20.192
Buggyra:

Bobčo, s těmi zády opatrně, jestli to bolí, nech to v klidu  a nelámej to přes koleno, já vím, že tě to táhne ven, na sluníčko, ale… od zad se ti můžou zhoršit zase nohy a však to znáš… Tak na sebe dávej pozor 🙂

ano..nepřeháním to..nemůžu se zohnout ani do lednice a při vytahování myčky jsem i zařvala..Prášky beru po 2 ,zatím žádný efekt...ale ležet nemám..jsem se právě ptala,jestli se šetřit,nebo hýbat..ležet vyloženě né,jen fungovat jako normálně..Při nějakém brnění,nebo mrtvání kolem genitálií,jet hned na urgent…

Já nevylezla z bytu od 24.4,co mě začlo škrábat to oko..pak jen na oční ,v Olmě jsem nakoupila levně a pak dom..Chtěla jsem jen sejít dolů a koupit si aspoň chleba..(asi 200m)Včera jsem se nikde nestavovala-i auto parkuju jak naschvál nejdál,co to jde zadarmo…ale ještě jsem nebyla..jsem si po o bucla…Nechám to na zítra,jestli bude líp…Vystřeluje to pořád po celých stehnech a po zadelí..Když nazvednu zadel na posteli,bych se mohla zbláznit,než se otočím..

Vahine-nejnovější zprávy o snaše..Je vzhůru,neví kde je,je zmatená,něco mumlá…Syn s její matkou tam jezdí každý den….Dnes mi volala Eli,nestihla se zastavit před odpolední..

lesnizinka
lesnizinka 04.04.2025, 16:54:38 xxx.xxx.91.207

Snacha neměla infarkt, ale mrtvici. Bohužel, ale snad to bude dobré, když se dostala do nemocnice a není ochrnutá. U nás ta sousedka onehdá i byla, týden v nemocnici a už je dobrá. Myslím, že za posledních pár let se udělal v léčbě mrtvice velký pokrok. 

Bobi, asi se ti bloklo právě z toho posedávání, polehávání, málo pohybu. Svalstvo kolem ochabne a průser je tady. Co máš z toho, já lozím v předklonu už takřka imrvere, snad už se ani pořádně nenarovnám😏To brnění a mrtvění myslel z těch tablet, nebo injekce??

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.