Vážení přátelé…. ano. Coudase nehledejte, ten se modlí za lepší zítřky v očekávání katastrofální situace. Buggyra vám Coudase vynahradí 😀. Včera mi navíc paní, které jsem vezla seno, řekla, že na diskuzi jsou jen samí bl.ci, tak jsem jí poděkovala 🙂 se slovy, že se zařídím. U nás se stejně neděje nic zajímavého, stavíme, když je počasí (což teď moc není, ale deště je potřeba a potřeba a potřeba), staráme se o žvížátka (což už Leithian věděla, že má starost o koně je to nejhorší, co je mohlo potkat), dotáhla jsem další poníky, protože teď je to s telatama v haj…í, dítě se připravuje na přijímačky, snad to dá, přála bych jí to moc (což jí vcelku nemusí trápit, protože je na víceletém gymplu, ale chce jinam, a já jí v tom na rozdíl ode mne, když jsem z gymplu chtěla odejít, podporuju, a má možnost přestoupit z prváku) a já dělám klasifikaci za druhé pololetí a chci to už mít celý z krku, protože mě to psychicky dost vysiluje, především komunikace s učiteli, kteří se prostě k dospělému “studentovi”, který je v docela dost případech starší než vyučující, moc neumí chovat, a celý ten systém je postavený na hlavu, 15 let v praxi a 25 let po maturitě musím dokazovat jak tydít svoje znalosti v oboru, a prostě to jako jako dospělý člověk, který je v tom ze všech stran vidím dost … řekněme dramaticky - prostě…. taky učitelka…. on i ředitel školy je mladší než já, to mi přišlo vtipné, ale nic to neznamená, že jo. Tak mějte krásné jaro, ať se vám všem daří, možná se zase na podzim ukážu. Letím dělat zkoušku z ekonomiky. Pa pa pa Káťa
PS: Kdyby to nááááhodou, opravdu náhodou někoho zajímalo, ten můj život, na blogu nějaké novinky občas přibývají 🙂 https://sunsetkone.webnode.cz/