Aktuálně: 1 844 inzerátů280 715 diskuzních příspěvků20 037 uživatelů

Třetí víčko

Buggyra
Buggyra 16.05.2025, 13:13:02 xxx.xxx.198.226

Je teda pravda, že jsem si nečetla k tomu ten článek, jen mrkla na fotku… 

Jinak taky nepochopím potřebu něco takovýho dělat, jako jo, pitvat chcíplou myš jo, to je běžná zvědavost, porýpat se ve věci, o které nic nevím (zejména jsem-li dítě), ale tohle mi přijde jiné, to je taková svévole. Spíš mi to přijde fakt jako vandalismus znuděné mládeže.

Jako holka úplně krásně mohla emočně ublížit majitelům nebo ošetřovatelům toho psa. Navíc samozřejmě manipulovala neoprávněně s majetkem kliniky. Myslím, že by se patřilo vyvodit z toho nějaké důsledky kromě toho vyhazovu. Ale ona si asi teď užije, když její fotky lítaj po světě…

Mně z toho není smutno, jen mě to překvapilo, teda dokud jsem si ještě myslela, že je to dospělý člověk. Ale on asi není… nebo aspoň ne mentálně.

Tap
Tap 16.05.2025, 13:38:57 xxx:xxx.36a:aba8

Udělala to u několika psů, jejich majitelé zvažují společnou žalobu
za psychickou újmu. Jiná není v ČR možná (hanobení ostatků).
Za psychickou újmu budou obě slečny hodně platit. 

eva (neregistrovaný) 16.05.2025, 13:49:32 xxx.xxx.162.182
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 16.05.2025, 11:50:12

No já zase nechápu, proč Blesk píše o takových nechutnostech…včera jsem na  ten článek narazila a záměrně jsem to  nečetla, dělá se mi šoufl jen z toho nadpisu…🙄🤮

Buggyra
Buggyra 16.05.2025, 14:10:32 xxx.xxx.198.226

No protože to táhne pozornost. Já taky neměla potřebu ten článek číst (ale už jen to, že jsem ho rozklikla, ukazuje, že mě to zaujalo), ale jsou lidé, a je jich většina, kteří na to naskočí a přečtou si to. Protože to vzbuzuje právě emoce. A negativní emoce táhnou mnohem více než pozitivní emoce. Psychologové tomu nějak říkají, marketéři taky. Lidská mysl prostě na negativní vjem reaguje emotivněji než na pozitivní vjem o stejné intenzitě. Bulvár se samozřejmě těch negativních věcí chytá více, potřebuje prodat přidruženou reklamu.

Bobca
Bobca 16.05.2025, 14:12:30 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele eva z 16.05.2025, 13:49:32

právě..a zrovna bych neřekla,že právě Raduš to dá sem…jí se takové věci příčí..já to včera taky nerozklikávala…a dnes mi stačil ten jeden obrázek s tím čumáčkem v ruce…..to je neskutečné…nepochopitelné!!!jenom pokuta si myslím je málo!

Bobca
Bobca 16.05.2025, 14:17:48 xxx.xxx.20.192

Jinak teplo tu mám,večer si přitápím..Dnes jsem tu měla vnučku Elišku,byla si nechat udělat tetování..Měla 20.narozky,tak jsem jí taky něco přispěla,něco teta,něco táta..po celém boku levé nohy…jo,má to decentní🤗..Bála jsem se víc..ale pro mě škoda peněz..má už pár malých na rukách..ale chce to,těšila se..nebudu jí do toho kecat..Přišla za 4 hodiny ! hodinu to prý maloval a 3 hodiny tetoval..

Buggyra
Buggyra 16.05.2025, 14:21:55 xxx.xxx.198.226

Jo, tři hodiny píchání jehlou, to by bylo moje, fakt… dobrovolně… tam mě nikdo nedostane! 

Mám co dělat ustát upírky (transfuzku), když chodím darovat krev. A to je za dvacet minut hotové, oni “zaplatí” mně a ještě dostanu snídani, svačinu a půlku grilovaného kuřete!

Tap
Tap 16.05.2025, 14:47:03 xxx:xxx.36a:aba8

Blesk to nepíše, protože to láká pozornost.
Videa a fotky mu poskytla sama klinika Jaggy.
Logicky proto, aby mohla ona být tím prvním,
kdo sestaví ten článek a informace - staví se jako oběť.
Představte si, že by tohle uniklo za měsíc “od policajtů”.
klinika by pak byla tím, kdo to tutlal, plus spekulace.
Bulvár dnes funguje jako spolupráce.
Klinika za exkluzivitu může dostat od Blesku klidně 100k.

Buggyra
Buggyra 16.05.2025, 14:53:26 xxx.xxx.198.226

Bulvár potřebuje vydělávat, proto se vám bude dělat šoufl z nadpisu. To jsem tím chtěla říct.

eva (neregistrovaný) 16.05.2025, 15:50:45 xxx.xxx.162.182
Bobca:

právě..a zrovna bych neřekla,že právě Raduš to dá sem…jí se takové věci příčí..já to včera taky nerozklikávala…a dnes mi stačil ten jeden obrázek s tím čumáčkem v ruce…..to je neskutečné…nepochopitelné!!!jenom pokuta si myslím je málo!

No právě, nejdříve kanyla a pak toto…to mě tedy překvapilo..😲…obrázek s kanylou by mi nevadil, ale tohle je síla tedy..😲

rapotačka (neregistrovaný) 16.05.2025, 16:12:48 xxx.xxx.168.235

Když jsem to četla, vybavila se mi  hnusná vzpomínka. Vy, co pamatujete “tamtu” dobu, jste se s tím nikdy nesetkali-y? 

lesnizinka
lesnizinka 16.05.2025, 18:33:47 xxx.xxx.88.89

Raduš zmínku už četla včera, ani nevím kde. Blesk to nebyl, ten jsem včera neotevírala. Dneska otevřu Blesk a fotky s čumákem a kleštěma (fuj, je mi zle, jen si to vybavím)na mě čumí z první stránky. Otevřela jsem, protože mě to šíleně vytočilo a zajímalo, co se kolem toho bude dít, jakové to bude mít důsledky a hlavně jsem chtěla vědět, co je tahle čůza za člověka, případně, kdo vyrobil tohle dítě, čí je to fracek. Být to můj pes, i když mrtvý, slečně rozbiju hubu😈Žádné týrání zvířat bych nerozklikla, tohle jen proto, že se to týkalo mrtvých. A fotku s kanylou v ruce bych taky nerozklikla😏Já jak vidím trčet tu hadičku, v lepším případě z fáče na zápěstí, hned mi před oči naskakují obrázky, kam ta hadička vede a už to vidím in natura. Fuj, mám opravdu děsný problém jen o tom psát, nemůžu to dostat pak z hlavy(očí) Stejně jako ten čumák v ruce, o tom se mi bude snad i zdát😢

Orionka (neregistrovaný) 17.05.2025, 09:43:20 xxx:xxx.d49a:89ea
Buggyra:

Jo, tři hodiny píchání jehlou, to by bylo moje, fakt… dobrovolně… tam mě nikdo nedostane! 

Mám co dělat ustát upírky (transfuzku), když chodím darovat krev. A to je za dvacet minut hotové, oni “zaplatí” mně a ještě dostanu snídani, svačinu a půlku grilovaného kuřete!

👍 Máte můj palec!

Orionka (neregistrovaný) 17.05.2025, 09:45:09 xxx:xxx.d49a:89ea
eva:

No já zase nechápu, proč Blesk píše o takových nechutnostech…včera jsem na  ten článek narazila a záměrně jsem to  nečetla, dělá se mi šoufl jen z toho nadpisu…🙄🤮

Je to jen obal na reklamu. Čím víc otevření, tím víc peněz. A když jde o peníze, lidi se neštítí ničeho. Bohužel.

Orionka (neregistrovaný) 17.05.2025, 09:49:10 xxx:xxx.d49a:89ea
rapotačka:

Když jsem to četla, vybavila se mi  hnusná vzpomínka. Vy, co pamatujete “tamtu” dobu, jste se s tím nikdy nesetkali-y? 

Pamatuju hodně, ale hnusné vzpomínky asi vytesňuju, nebo jsem černou kroniku nesledovala.

Orionka (neregistrovaný) 17.05.2025, 09:52:16 xxx:xxx.d49a:89ea

No asi jsem taky saďour. Když jsem krmila psy odpadovým masem z jatek, hovězí mulce byly vítané. 

rapotačka (neregistrovaný) 17.05.2025, 10:15:46 xxx.xxx.168.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 17.05.2025, 09:49:10

To nebyla černá kronika. Možná to byla "specialita" spolku myslivců u nás.

Ve vitrínách chovatelů, rybářů, zahrádkářů, včelařů, mykologů, bývaly zajímavé věci, ráda jsem se tam zastavovala už jako školačka. Měli tam vitrínu i myslivci a tam jsem to viděla. (prý zastřelení, toulaví psi… jako sbírka motýlů)

rapotačka (neregistrovaný) 17.05.2025, 10:18:24 xxx.xxx.168.235

Některé hnusné vzpomínky fakt vytěsním, některé nezapomenu nikdy, ač bych ráda.

Fikovnice
Fikovnice 17.05.2025, 12:41:47 xxx.xxx.38.50
Sardullah:

My měli loni třešní hrozně málo….letos to vypadalo nadějně, třešeň byla obsypaná květy a myslím, že nás minuly mrazíky…ale přijde mi, že množství třešniček, které na stromě jsou, nějak neodpovídá očekávání. Normálně mám takový podezření, že bylo málo opylovačů.

Přijde mi, že včely jsem viděla snad dvě….a teda já spíš spoléhám na čmeláky…a to mi přijde, že tam byli tak 3….ještě jeden rok a asi si budu muset koupit čmeláky vlastní…a instalujeme včelíny a budeme přikrmovat, než začne něco kvést.

Zajímavý je, že když kvete břečťan, tak to tam žije, jak v úlu…ale aby to všechno přilítlo na třešeň, tak to ne.

No a teď mě napadlo, že na švestky jsem ani nekoukala.

No a já loni mé výstavní třešně prošvihla… Doufám, že Buggyra, event. někdo další, přijede natrhat. Já to fyzicky nezvládnu, musí se na strom vylézt…a samozřejmě se spravedlivě rozdělím…😉👍

Edit: V Brně právě přišel jakejsi “lijavec”, asi jen kraťoučký…

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.