lesnizinka:Zkušenosti s Jaggy nemám žádné, ale co jsem já sama už na klinikách zažila…ony ty kliniky jsou právě spíš na ty peníze, ať se jmenují tak či onak👎 Zlatá naše vesnická vetka, která pracuje za pakatel, protože ví, že tady ti stařečkové za psa, kočku, peníze nedají, takže aby je vůbec donutila k léčení zvířete, dělá fakt za nula, nula prd. Já jí za všechno dávám peníze navíc, protože ani mě si neřekne víc, i když ví, že mě by nezruinovala. Bohužel, když už je něco vážného, potřebujete vybavení, takže na nějakou kliniku vlézt musíte🙄
To je přesně ono…malá vet ordinace…na to běžný očkování, ošetření super a většinou je to opravdu levnější a nejen na vesnici, ale i ve městě jsou rozdíly v cenách.
Jenže takové ordinace opravdu nemají to vybavení, často tam je vet sám, takže o nějaké pomocné síle (já jim říkám sestřičky) nemůže být ani řeč.
Já na kliniku chodím.
Ceny mi nepřijdou nějak přemrštěný…jsme okresní město, tak jsou ceny asi nižší než v Praze…alespoň, když to srovnám s tím, co vím od dcery, ty choděj na pražskou kliniku…ale když už se něco stane a dorazím se psem, tak je tam vybavení a hlavně personál…a teda hlavně vet, kterýmu věřím a doufám, že oprávněně, už k němu chodíme asi 16 let…navíc tam pořád vypomáhá můj “starej” vet, co jsem k němu chodila ještě s ovčandou, před víc jak 30ti lety…a na toho taky nedám dopustit, je to starej praktik.
Přístup personálu je super…jak ke zvířatům, tak k jejich majitelům…nikdy jsem neměla pocit, že by se zbytečnými vyšetřeními snažili ze mě vytáhnout prachy…
Když pak člověk čte, co se děje na Jaggy…a teď nemyslím, tu kauzu s tou holkou, ani utečenýho psa Brožové, ale spousta recenzí je negativních, to co tam lidi popisujou je děs…vůbec si neumím představit, že tam dorazím se svým psem, který má nějakej zdravotní problém a bude to probíhat tak, jak ty lidi popisujou.