Aktuálně: 2 528 inzerátů241 486 diskuzních příspěvků18 745 uživatelů

Třetí víčko

Bobca
Bobca 20.05.2025, 08:46:45 xxx.xxx.20.192

vymýšlím krávoviny….kdysi jsem s tím koketovala,když mě ta záda bolela,kdosi mi to poradil,že by to bylo řešení,aby člověk ulehčil páteři…ale nedotáhla jsem to do konce….hm?..názory???🙏🤔babo raď..🤗

Obrázek
Vahine
Vahine 20.05.2025, 09:06:06 xxx.xxx.191.9
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 20.05.2025, 08:46:45

Zeptejte se svých kolen, Bobčo….máte je operovaná, no nevím nevím. 

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 20.05.2025, 09:23:16 xxx.xxx.119.6

Lepší by asi bylo zkonzultovat to s fyzioterapeutem, stejně tak i tu akupunkturu a jiné. Bobčo, abyste si něčím, v dobré víře, ještě neublížila. Nemáte v okolí nějakou fyzioordinaci, kterou byste pro začátek oslovila, když stále čekáte na nějaké lékařské vyjádření/doporučení? Já si říkám, že teď do něčeho třeba investujete (tonoucí se stébla chytá), ale třeba byste za tu cenu měla konzultaci (nebo víc) u fyzio. Mně záda dost pozlobila na podzim, ne neměla jsem problémy jako Vy, na experimenty bych si netroufla, stačí málo…

Držím Vám palce🌷.

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 20.05.2025, 09:25:03 xxx.xxx.119.6

Oj, zase jsem příspěvek upravovala a nezkontrolovala, omlouvám se za chyby.

rapotačka (neregistrovaný) 20.05.2025, 10:04:08 xxx:xxx.7d2:9d61
Bobca:

vymýšlím krávoviny….kdysi jsem s tím koketovala,když mě ta záda bolela,kdosi mi to poradil,že by to bylo řešení,aby člověk ulehčil páteři…ale nedotáhla jsem to do konce….hm?..názory???🙏🤔babo raď..🤗

Obrázek

Taky o něčem přemýšlím, napadá mě:

https://search.seznam.cz/?q=veslovac%C3%AD+trena%C5%BE%C3%A9r&oq=&aq=-1&sourceid=szn-HP

lesnizinka
lesnizinka 20.05.2025, 10:06:31 xxx.xxx.91.67

Jo, posílejte si slunko vy dvě, já o něj nestojím, mě je dobře bez. Nevysychá mi už beztak suchá zem. Zatím nevylezlo, ale snahy jsou, určitě se z těch mraků vyhrabe. 

lesnizinka
lesnizinka 20.05.2025, 10:08:34 xxx.xxx.91.67
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 20.05.2025, 09:06:06

Přesně to jsem se teď chystala napsat a už jsem našla, že první jste jí to napsala vy😉

lesnizinka
lesnizinka 20.05.2025, 10:10:12 xxx.xxx.91.67

Co se týče akupunktury, tak je jasné, že já bych na to nešla, ale lidi si to chválí, že by to někomu uškodilo jsem nikdy nezachytila. Já, neštítit se jehel, bych to zkusila. 

Canka
Canka 20.05.2025, 10:44:59 xxx.xxx.145.38

Ahoj holkyyyy….

Dlouho jsem se neozvala,já vím,ale jsem na dovče v Londýně zase jako každý rok🙂A musím říct,že si to tady moc užíváme a hlavně nám vychází naprosto skvělé počasí!!!

Až se vrátím,ozvu se a přidám néjaké fotky..

Zatím papa a buďte tady všechny hodné😂

Bobca
Bobca 20.05.2025, 10:46:01 xxx.xxx.20.192

jo..kolena…to jsem nedomyslela..ono se jako váha rozloží na píšťaly a půlprdel….nebudu nic experimentovat…to víte holky,že vymýšlím kraviny….Vím,že sedět dlouho taky není dobré,ležet se mi moc nechce…právě že tu nemám nikoho,kam bych se vrtla na radu..ty sestry,co sem chodí,neví nic o fyziu..jedna mi právě radila cviky na rotaci-což já nemůžu..(s tím,že někde mají tu moji zprávu,ale…)takže taková pomoc je mi na houby…druhá mi nechtěla ublížit,tak jsme necvičily vůbec..já pořád cvičím ty moje..Dnes jsem byla dole švagruši dát ještě průvodní dopis k těm papírům..Tak jsem vlezla vedle do vrat,že pozdravím jednu z mých sousedek..ťukám na okno,zvoním,volám do chodby,slyším telku a papiňák…tak hulákám víc,mlátím…čekám..Nic..tak jsem šla..cestou jsem splkla se starou známou u mých dveří…a už mě to bralo..nevydržím stát..vyšlapala jsem schody a padla za vlast..na chvíli.tak zatím…

to pádlovadlo má myslím Raduš,co?..je to něco podobného Raduš?

Bobca
Bobca 20.05.2025, 10:48:11 xxx.xxx.20.192
Canka:

Ahoj holkyyyy….

Dlouho jsem se neozvala,já vím,ale jsem na dovče v Londýně zase jako každý rok🙂A musím říct,že si to tady moc užíváme a hlavně nám vychází naprosto skvělé počasí!!!

Až se vrátím,ozvu se a přidám néjaké fotky..

Zatím papa a buďte tady všechny hodné😂

tyjóó..Niki…ty aspoň žiješ😇👌užívej si holka,dokud to jde!!..nafoť fotky..už se těším..papa..a hodné?to my jsme🤭🤗

Buggyra
Buggyra 20.05.2025, 11:14:34 xxx.xxx.198.226

Napadá mě od nafukovacího podsedáku na židli postupně přejít na sezení na gymnastickém míči.

lesnizinka
lesnizinka 20.05.2025, 11:33:55 xxx.xxx.91.67

Buggyro, balon je dobrý nápad si myslím já👍SAno, veslovací trenažér mám já, ale přiznám, že vesluju jen v zimních měsících, v létě by mě to asi zabilo, to jsem nadřená zvenku, že sotva lezu, to vydržím tak maximálně šlapat na pásu případně…😏

rapotačka (neregistrovaný) 20.05.2025, 12:06:24 xxx:xxx.7d2:9d61
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 20.05.2025, 11:33:55

Bobi, dík.

Doufala jsem, že se někdo ozve a poradí, zda do toho jít.🙂

Potřebuju se dát dohromady celá. Chtělo by to plavání, ale to fakt nemám odvahu😀, trenážér  by třeba pomohl.?

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 20.05.2025, 12:33:48 xxx.xxx.119.6

https://m.youtube.com/watch?v=jMAXMEqC780

No jo, ale když ono by to či ono, chtělo nejdřív odborníka, aby člověk věděl, kde je skutečný problém, jak ho řešit, čím si může pomoci a čím naopak ublížit. To píšu jako člověk, kterému nejdřív musely záda vypovědět službu.

Naživo je to samozřejmě nejlepší, já si to prostřídávám s tímhle - pro Bobču si rozhodně netroufnu říct. Tam to chce hlavně mít někoho kvalitního po boku. 

Buggyra
Buggyra 20.05.2025, 14:21:56 xxx.xxx.198.226

Plavání je vždycky fajn, je to aerobní práce s odlehčením kloubů, to má negativa jen když to nějak hrozně drtíte ve špatné poloze. I ta hlava vytrčená (zakloněná) z vody, pokud nemáte přímo potíže s krční páteří, není takové negativum, jaká pozitiva přináší plavání nebo pohyb proti odporu vody celkově. Tak jsem slyšela od několika fyzio i nefyzio.

rapotačka (neregistrovaný) 20.05.2025, 15:12:44 xxx.xxx.168.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 20.05.2025, 14:21:56

Stydím se do plavek .

Sardullah
Sardullah 20.05.2025, 15:49:08 xxx.xxx.221.216
rapotačka:

Stydím se do plavek .

Na to se vyprdněte…jako chápu, že by se styděla mlaďounká holčina, po které by mohli koukat klucí a nějak to komentovat…a to mám zase zkušenost, že ty se teda nějak nestyděj vůbec, naopak, jen zírám, jaké mají ty holky sebevědomí při postavě, kterou mají….

Být dáma v nejlepším starším věku má tu výhodu, že nikoho na veřejnosti nezajímá, jak vypadám v plavkách…tak možná mě zdrbnou nějaký ženský…známe se dámy…no a to mě je u zadele.

lesnizinka
lesnizinka 20.05.2025, 15:53:48 xxx.xxx.91.67

Plavání je moje vášeň, což už se tu ví. Když můžu plavat, prostě neumím přestat. Bohužel plavu nárazově, max dva měsíce v létě, když vyjde počasí. U nás není žádný krytý bazén, nejbližší je 30km a jezdí tam ty lidi z okruhu 30km, + školy, takže si to ani neumím představit. Já potřebuju svůj prostor, svoje tempo, nechci se tam s nikým drcat, dávat si přednost či vyčkávat, kdy se uvolní dráha. To mě pak chuť plavat rychle přejde. Proto plavu v jezerech, přehradách…tam dál už nikdo neplave😉Benefity…já nevím. Konkrétně u mě je to tak, že sotva udýchám průchod zahradou, ale plavu naprosto v pohodě, tam mi dech nedojde nikdy. Plavu prsa, já spíš ouško. Umím plavat jen s hlavou na jednu stranu, napůl pod vodu. Jsem se to tak nějak naučila a jsem v tom sakra dobrá(se musím pochválit😉jinak u vody mě chválí každý🙂)  a tohle mi vyhovuje nejvíc. Kupodivu jsem se ještě neblokla. Vždycky se musím smát, jak nastoupí ti machři s kraulem, nasadí brýle, začnou ten sportovní styl na výkon, nad vodu pod vodu, rychlých 50m a je dobojováno.😛To není plavání, to je topení se😏Hlava mi nebere, co z toho ten plavec má, pokud to zrovna nejsou závody, Olympiáda😜

lesnizinka
lesnizinka 20.05.2025, 16:02:01 xxx.xxx.91.67
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 20.05.2025, 12:33:48

Já už jsem jí to tuším kdysi psala: kouknout po kvalitním fyzioterapeutovi, většinou teda těžce placeném, ale vozila jsem k němu mamku a ten veděl, co dělá, opravdu jí pomohl. Bohužel dlouhá čekačka. Už jsem přemýšlela, že se tam objednám s těma bedrama, ale snažím se cvičit cviky na ně, na uvolnění, vždycky to pomůže…no než zase začnu dělat něco, čím si je odvařím opět🙄 Poslední dobou se mi stává, že když se jen chci přetočit na gauči(nebo v posteli) ozve se taková tupá rána, jako by dřela kost na kost…asi tam nějakou plotýnku taky nemám🙄

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.