lesnizinka: Aha, tak takhle to funguje!😛Promluvila jsi si k doktorem a ten tě přesvědčil o tom, že ty jsi vlastně zdravá a schopná. Kurňa, že ste nepokecali dřív, už jsi mohla minimálně 14dní hopkat😜Ne, fakt, nějak tomu asi nerozumím…
Raduš,kdybych tě neznala-ty všechno vidíš černě už předem.Předně..V tvém věku mi taky nic nebylo!!nepotřebovala jsem tyhle doktory! vlastně žádné,kromě MAMO a gyndy.…jo,zubaře…vím,že to to píšeš jako ironii,ale…ON mě o ničem nepřesvědčoval,byl jen rád,že je to lepší…to JÁ 🙏mu řekla přímo,že po tom,co mě vynesli do schodů z nemocnice,kde do mě cpali samá antidepresiva a opiáty,a já je neměla 3 dny,a přestaly se mi podlamovat nohy,tak jsem je nezačla brát vůbec!..a je mi hodně líp...Doktorka to přehodila na něho,řekla mi,že mám naříkat,jak mě to bolí,dopravit mu papíry-ona si myslí,že on nikoho jiného nemá,a že okamžitě mě převexluje do Pasek..To ONA nečetla ty papíry vůbec! to měla zařídit ONA..Včera jsem zkusila nebrat ani ten Novalgin,ale ten musím,bo to hodně cítím-hlavně v noci.a pod zadelí...Neřekl mi,že jsem zdravá,jen že mám pokračovat v tom,co doteď,ale on dřívější termín opravdu nemá..Sestra mi může zavolat,když někdo náhle vypadne,ale koho já seženu tak narychlo..Jsem mu naznačila,že do to toho 3.6. budu zdravá-jako s humorem..(protože to tak vidím).že potřebuju hlavně vědět,jak daleko v cvičení můžu zajít..Je fakt,že z toho vozíku se to všechno blbě dělá,ale já pokračuju fakt rychle..Včera jsem předvedla té rehsestře,jak jdu ze a do schodů už střídavě…jenom hleděla..co víc si můžu přát!!🙏ano,nemocnice se na mě podepsala,ale je to pryč,musím hledět na teď..Včera byla u nás 2 dlouhé bouřky,je hnusně..na ven to nevidím,musím počkat na sluníčko..Zkusím dojít na náměstí,tam jsou lavičky…
Ten kámoš z Kamenné byl na operaci v lednu,po týdnu ho zavezli domů-má ženu,která se o něho starala,ale na rehabky šel až po měsíci do Šumperka..Teď dělá všechno..už byl i na výšlapu na Bradlo..Hodně si to pochvaluje..Jsou to velcí turisté,mají všechny vrcholy v Česku vystoupané..ale nemohl pak taky ujít 200 metrů,aniž by si nemusel sednout..