Zase se vmísím.
Připomíná mi to mou anabázi. Jiný kraj, ale stejný mrav.
scedit vařící brambory od sporáku ke dřezu
Víš, jak to dělám, já, mladá a čilá? 😀 Vytahuju brambory z hrnce lžící jednu po druhé a kladu na talíř 🤪 Vychladlou vodou pak zalévám kytky… se mi nechce to vylévat… 🙂 Ale ty můžeš vodu donést do dřezu, až bude studená, viď 😉 Tak si vem inspiraci od líného mládí 😄
Nebo brambory vybrat menším cedníkem….taky s tou vodou zalévám někdy kytky.
Bobco…vydrž…určitě přijde den, kdy už se na tvém zdravotním stavu začne opravdu pracovat a určitě přijde den, kdy zase budeš běhat jak čamrda…❤️
tyjo🤭..to jsou vychytávky👍to je dobrý nápad…vím,že voda z brambor je na kytky dobrá..A slupky ze syrových zase čistí komín ! teď nemám co čistit,ale když jsem loupávala kdysi 10litrový hrnec,tak jsem je zanesla do sklepa do kotle….
děvčata,dík za rady…vím,že bude líp…jen jsem měla takovou slabou chvilku..🤔
Bobí, ještě mě tak napadlo, že to slejvání brambor by bylo jednodušší, kdybys měla hrnec na těstoviny nebo na vaření chřestu…má to defakto integrovanej cedník, tak stačí po uvaření vytáhnout, počkat až odteče voda….
vypadá to hezky,ale na těch pár brambor..a zkusím si brát obědy,jen jak se dovím,jestli nepojedu na ty rehabky…
Bobca:a ještě prosím o názor na akupunkturu,hm? to mi v nemocnici radila jedna pacientka…
Za pokus to stojí.
Ha, vidím a studuju až teď, fotky Buggyry jsem ještě neomrkla, dneska si hledám kabelku, celý den do toho čumím🙄Oči mám jak vejr. Venku dneska celý den hnusně, zima neustále prská. A to ale doslova, pořád jedna kapka za druhou, ale od půlnoci nenaprskal, ani milimetr🙄Mamka se ráno ptala tety, kolik napršelo, že vidí mokro…málem dostala po čuni😜jak byla teta naštvaná, že pod bramborama je sucho😈 Holky, vy tu vodu na brambory nesolíte?😲Nenapadlo by mě to lít na kytky…já jsem schopná je zabít i bez soli😏
Bobco, a kdo je to opticka? Někdo, kdo má v domě obchod s brýlemi
nebo označení privátní? Tedy jestli se smíme ptát.
Zase se vmísím.
Připomíná mi to mou anabázi. Jiný kraj, ale stejný mrav.
Rapotacko, ono to až tolik jiný kraj není, myšleno ve smyslu: stále je to Morava😏Stát se to Bobči u nás, tak si říkám, že už by byla mrtvá. Bobi nelekej se, ale o naší nemocnici se říká, že je to odkladiště doktorů, kteří by se nikde jinde neuchytili a živý odtud nikdo nevyleze..
Ha, ha Buggyro, ty slepice jsou fakt dobré😛Jen jste jim měla vysvětlit, že pokud chtějí být hnědé slepice, na slunku se praží zbytečně, u slepic to tak nefunguje😜Kytiček a koček milion😀Ten amarylis máte krásný a fotka koníků je nádherná. A to mi připomíná: kde máme Nikiš?!?😲Bobi, náhodou toho už zvládáš dost👍To mi připomnělo: byla jsem dnes u mamky zastavená(posílala jsem bráchovi co tu zapomněli do Prahy - zásilkovnou) a jak jsem v podpadcích vycházela od ní, blbě šlápnu pod schodek a ona tam má ve štěrku pokladené dlaždice a ta mi právě ujela pod nohou. Jak mi grclo v kříži🙄jsem myslela, že už se nepohnu. Naštěstí dobré.
Jedná se o můj zážitek …
No u nás se říkalo, že Havířovská nemocnice ani náhodou a pokud potřebujete dítě dát do nemocnice obloukem se vyhnout.
Teď mám nejbližší Krnovskou, roky už taky přibývají tak čekám kdy se tam někdy objevím a co budu na ní říkat. Už jsem byla na ambulanci páč jsem spadla a na vaně se potloukla, no prozatím dobrý až na to, že je budova hodně stará a tím pádem samé zákoutí. Hodně těžko se člověk orientuje.
děvčata!!!!!….u nás SVÍTÍ SLUNÍČKO.🤗😇☀️
blbě šlápnu pod schodek a ona tam má ve štěrku pokladené dlaždice a ta mi právě ujela pod nohou. Jak mi grclo v kříži🙄jsem myslela, že už se nepohnu. Naštěstí dobré.
Raduš..No,a tak to začíná..nejhorší prý je,když jdeš-třeba potmě a najednou nečekaně šlápneš třeba o 10 cm níž,do nějakého járku..to se mi taky kdysi stalo,ale jak říkáš “naštěstí dobré ”..Jako-ty věci,co popsuju si dělám od prvopočátku..dcera mi akorát shrnula nábytek,a můj šicí bordýlek,(co jsem už nestihla ani předem srovnat),bokem,abych mohla jezdit na tom vozíku..V den příjezdu přijela,jak jsem psala,že vyjíždím z Ol.,donesla sebou nezbytné potraviny,shrnula plesnivé zbytky pečiva a nádobí-vyklidila a naklidila myčku..a jela zpátky do práce…a já byla šťastná,že jsem doma🤗,jsem si ani nevšimla,že je tu zima a prošvihla jsem tu půlhoďku,co tu ještě byla ta optička(vysvětlím zvlášť Ťapovi)..a pak už bylo pozdě….ale to už všechno víte..Ale my babičky si poradíme,zvládnem všechno !..Večer jsem si zapoměla vzít ten Novalgin,tak jsem trošku trpěla,ale dalo se….jsem ráno hned cvičila,ale ta kolena!!
Rapoťačko-proč byste se nemohla vměšovat?.kdykoli🙏je to diskuse o všem možném..S tím “Radečkem” je to teda síla!!..já teda zažila skoro plnou tu čekárnu a doktor mě poznal,řekl (slušně)že ať počítám s tím,že budu ale čekat..a že jestli vydržím sedět..já si to vlastně způsobila sama😟..ale že to bude 5 hodin,a že vedle budou chrápat opilci,tak jsem si mohla vyptat to lůžko hned…co už..
Bobi, však já jsem ti ho poslala 🙂 - ☀️
U nás stále prská, ale dneska by mělo slunko vylézt, těším se taky už 🙂
Tape…pardon,jsem se spletla a dala jsem vám(všem) háček nad T..ale myslím,že jste tam ten háček kdysi měli(y)?neuvádíte,kdo vlastně jste?
Optička je pracovnice v Optice pode mnou..Majitel je pán myslím z Prostějova..Je to prostě “OPTIKA”,kde se i měří dioptrie,prodávají obroučky ale výroba samotných brýlí se posílá někam(vlastně nevím určitě)…střídají se tam dost pracovnice,bo většinou mají malé děti a ty jsou hodně nemocné,tak je tam co chvíli zavřeno…A je to současně vchod do domu,kde dál v chodbě je mříž před vstupem na schody ke dvěma bytům,kde bydlím i já…Momentálně je jeden prázdný,takže jsem tu v domě sama,a když tak,tak musím jít dolů odemknout..Mříž je z toho důvodu,bo se tu flákají bezdomovci-vchod je otevřený-hlavně v létě-dokořán..
Jsem si vzpoměla,že jsem to i fotila…pro představu-jak by se tam asi vytočilo lehátko ze sanitky??🤭nahoře ta chodba-rovinka..na ní trénuju chůzi o berlích..a samože i po těch schodech..dole je taky ta zátočina..
Buggyra:Bobi, však já jsem ti ho poslala 🙂 - ☀️
U nás stále prská, ale dneska by mělo slunko vylézt, těším se taky už 🙂
aháá…takže tys mi ho poslala,ale sama ho ještě nemáš?🤭ale já myslím,že je ho tu hodně,určitě ti nějaké dosvítí až k tobě??☀️
Poslušně hlásím, že slunko je tady, hned roztáhnu žaluzky v kanclu, ať chytím aspoň ranní paprsek!
Pěkná chodba, Bobčo. Tam bych se nevytočila ani já, natož nějaké lehátko ze sanitky… To je dost o ústa tam lozit, když člověk nemá jistý krok…