Odpověď na příspěvek uživatele acher z 17.05.2025, 18:09:24
Jo jo, takto to je. Dělají se soudní znalecké posudky, kde soudce/soudkyně zadají tomu, kdo posudky vypracovává, specifické dotazy. Pak třeba z toho vypadne rozhodnutí, o němž píšu v předch. příspěvku. Bývá tam např. uvedeno, že “dotyčný může volit, ale nesmí být volen”, a pak často bývá specifikace té výše částky, s nímž může daný jedinec disponovat. A další věci: Např., kdo je stanoven jako zákonný zástupce atd. atd.
Veterinární školu může absolvovat kde kdo. Je velká ostuda, když absolventka toto dělá. Nedávno byl případ, kdy studentka ČZU Lesnické fakulty jezdila “na medvědy” na Slovensko. Univerzita ji vyloučila a dál to řeší Policie.
Je specifické, že tyto kiksy proti etice mají na svědomí hlavně ženy.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 17.05.2025, 12:50:20
Nic se jim nestane, dopadne to jako s tím případem andulky, kdy prodavačka, která dala andulku do mrazáku, poté co ji namočila v savu dostala podmínku. A to zvíře na rozdíl od psa žilo. Pokud se to bude šetřit, muže dostat akorát tak podmínku a zákaz chovu (což by jí mohlo stížit hledání práce, když si zaměstnavatel vyžádá výpis z rejstříku trestů)
Spíš mě udivuje, že slečna nebyla odvezena do Bohnic - a pouze jí bylo doporučeno léčení. Nevím, neexistuje něco jako nedobrovolná hospitalizace?
včera jsem četla,že snad i tam dala na hlídání Kateřina Brožová svého psa,když jela na dovolenou..on jim utekl a přejel ho vlak !! to snad už je další hrůza😟 ..a ani se neomluvili…
Je asi pravda, že Jaggy je tak nahoře (sebevědomím), že donutila Blesk, aby ukázal tvář té “recepční” a aby je bulvár ještě pochválil, že na to přišli sami, díky “internímu systému kontroly”. Takže vlastně klinika je děsně super, vykoupat musí dav tu slečnu.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 18.05.2025, 08:54:01
Jednoduše lidé zapomínají, nedávno jsem potkala Králíka, stále bydlí tam, kde ty kočky týral. Moc si z toho holčina dělat nebude, za pár měsíců si případ nikdo nevzpomene.
Ale tak v tomto případě bych se Jaggy zastala. Co by jiného mohli dělat? Stalo se, ven by se to dostalo tak jak tak, nejpozděj ve chvíli, kdy to ta kráva šoupne někam na NET, aby se pochválila. Takže přiznali probém, dali řešení, myslím, že jasné. Jen mě tak napadlo, v souvislosti s Brožovou, na což jsem si hned taky vzpomněla…neutekl ten její pes shodou okolností😏 právě některé z těchto slečen? No…pokud ano, tak to ten bulvár určitě vyčenichá…
Ještě k tomu posudku od zaměstnavatele. Nějaký se píše, protože když muž dva roky zpátky propouštěl zaměstnankyni z celkem vysokého postu, tak vím, že jí ho psal, protože říkal, že jí napíše dobrý, aby sehnala jiné dobré místo.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 18.05.2025, 10:55:08
Ještě k tomu posudku od zaměstnavatele. Nějaký se píše, protože když muž dva roky zpátky propouštěl zaměstnankyni z celkem vysokého postu, tak vím, že jí ho psal, protože říkal, že jí napíše dobrý, aby sehnala jiné dobré místo.
No a co kdyby jí napsal špatný posudek…nikde ho nemusí ukazovat, je jen na novém potenciálním zaměstnavateli, jestli si prověří u bývalého zaměstnavatele. Samozřejmě pokud mi zaměstnavatel posudek napíše a je dobrý, tak ho při hledání zaměstnání použiju, ale obráceně to nefunguje.
Jaggy je továrna na peníze a ne veterina, také osobní zkušenost. A nejen pražská. Ale bohužel není jediná, i tady začíná převládat busines. Netvrdím, že by veti měli pracovat napůl zdarma, ale vždy by měli na první místo klást pacienta. Važme si těch srcařů.
Není to ale poprvé, co čelí tato veterinární klinika skandálu. Loni jim Brožová zanechala na hlídání během dovolené svého milovaného pejska Jordyho. Při venčení ho ale personál pustil z vodítka a rhodéský ridgeback utekl. Následně ho srazil vlak.
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 18.05.2025, 11:54:38
Srdcaři vzdycky ráda zaplatím, co si řekne🙂, nejsem lakomá.
Člověk by se asi měl vyhýbat veterinám, které vlastní člověk bez vztahu k oboru. K čemu přístrojové vybavení, když ti lidé prostě nejsou hodní a pečující, když to tak obyčejně řeknu.
Zkušenosti s Jaggy nemám žádné, ale co jsem já sama už na klinikách zažila…ony ty kliniky jsou právě spíš na ty peníze, ať se jmenují tak či onak👎 Zlatá naše vesnická vetka, která pracuje za pakatel, protože ví, že tady ti stařečkové za psa, kočku, peníze nedají, takže aby je vůbec donutila k léčení zvířete, dělá fakt za nula, nula prd. Já jí za všechno dávám peníze navíc, protože ani mě si neřekne víc, i když ví, že mě by nezruinovala. Bohužel, když už je něco vážného, potřebujete vybavení, takže na nějakou kliniku vlézt musíte🙄
Srdcaři vzdycky ráda zaplatím, co si řekne🙂, nejsem lakomá.
Člověk by se asi měl vyhýbat veterinám, které vlastní člověk bez vztahu k oboru. K čemu přístrojové vybavení, když ti lidé prostě nejsou hodní a pečující, když to tak obyčejně řeknu.
Doron, ale to vůbec není právě o tom, kdo to vlastní. O toho jde v poslední řadě. Je to spíš naopak. Zrovna Chrenek má na to, aby zaplatil jakékoliv vybavení a skvěle zaplatil i personál. Měli by být za takové místo vděční a místo toho, se tam nacpou akorát jak říkáte zmetci, co jdou po prachách a nulová empatie. Za to ale majitel až tak nemůže. Chyba je v lidech. A jak zkazilo neustálé přidávání peněz veteriny, tak zkazilo i personál nemocnic. Doktoři a už i sestry jsou honora, jen natahují ruce a většinu práce za ně udělá ukrajinský pomocný personál.