Náplň do sedacích pytlů - polystyrenové kuličky 100l rozměr kuliček - 3 - 6 mm vlastnosti kuliček - kuličky splňují atest zdravotní nezávadnosti pro děti do 3 let. vhodnost kuliček - doplnění náplně středních sedacích vaků, celková výplň větších taburetů, velkých kojeneckých polštářů velikost balení - 100l kuliček má rozměry po zabalení cca ∅ 45 cm výška 57 cm výrobce - český výrobce 340,00 Kč S DPH Počet trvale skladem, jakožto výrobci vaků držíme kuličky stále skladem Sdílet Sdílet Tweet Google+ Pinterest
Bobi ještě, že jsi to tam dala😊přesně tak, já slepejš jsem viděla oranžový potah, ale kuliček jsem si nevšimnula. No jo, do tohohle si to dovedu představit, či do toho sedacího vaku - co se nemůže prosednout. Já si představovala normoš polštář na spaní - to bych asi nedala. Ano a už vím, v nějakém medvídkovi to bylo, si vzpomínám 🙂👍
A když už jsme u toho plýtvání… Nepovaluje se vám někomu doma výplňový materiál pro rukodělné výrobky? Ideálně duté vlákno, klidně v podobě vyřazeného polštáře.
Pustila jsem se po nocích do výroby panenek pro UNICEF, trpím brutální nespavostí a tvůrčí rukodělná činnost mi prospívá. Takže to pojímám jako pracovní terapii, která může pomáhat dál. Snažím se v maximální možné míře o recyklaci, využiju i zbytky látek a příze (na vlasy) 🙏
Může být toto? Kdyby ano, domluvily bychom se přes třeba email - kayecek@seznam.cz
My máme sice sníh, mám nafoceno, ale nějak mi přestalo fungat přeposílání z mobilu na NET, odkud dávám fotky sem(jinak to neumím😏) Je krásně nasněženo, -1,6st, takže to i chvíli ještě vydrží. Ranní obchůzka byla nádherná a náročná, jelikož půl cesty jsem si musela vyšlapat sama. Už mi tvrdla lejtka, naštěstí jsem to dala, ale zítra se možná nepohnu😛Fotky snad pozděj budou🙂
U nás včera jen mírný poprašek ( pocukrováno), ale hned pro mě nádhera a pejsci řádili jak černá ruka. Dnes neskutečný vítr a v hoře horor jak to tam fučí i přes plasťáky slyším hukot a to dost silně.
U nás lehce naprášilo až dnes přes noc, ale přes den to sleze, má být nad nulou 🙂
Irmo, na to nespaní, co nějaké cbd nebo homeopatické záležitosti? Cbd vím, že si lidi pochvalují na zvířata, že to klidní nebo co, no a homeo jsem taky zažila funkční u zvířat.
Lesnizinka: „kam s nima“? Co se mi bude líbit, unosím (věřte, že mám hadry starší než je váš věk), a co se mi líbit nebude, dám na recyklaci sama (ještě to můžu klidně nabídnout tady tomu nějakému místu, kam se šatstvo nosí zdarma a lidi si berou, co chtějí). Že je to staré, to neznamená, že je to roztrhané nebo zamazané, ne? Taky teď dávám dokupy pytel toho, co už nebudu nosit, většinou trika, ze kterých jsem vytloustla, takže už se nedají zastrčit za pas, a to já nesnáším, když mi na zádech lezou nahoru a mám holá bedra… No co vám budu, jsou to dětská trika - to asi dám do toho sběru použitého šatstva… No a zbytek jsou roztrhané věci nebo se změněnou barvou, tak to opravdu půjde do kontejneru na odpad. No je mi to líto, nejsem zvyklá věci vyhazovat. Ale hadry neužiju ani doma ani u koní, a z těch umělin ani hadry udělat nejdou…
Buggyro, já z nich právě taky vyrostla, na většinu jsem koukala, jak strašně jsou malinké😲vůbec nechápu, že jsem to někdy mohla nosit😏A to si nepřijdu vyloženě tlustá(vzhledem k věku a tomu, co vídám kolem😉) ale prostě tohle byly věci xs a ještě na tělo. V dnešní době za pro děcka😎
U nás stejně jako u Dáji příšerná vichřice, ale fakt děs. Na cestě zámety, pod tím led, teď bílá tma, jak vítr žene sníh po polích a té cestě, v nejhorších nárazech vždycky zavřu oči a bác…ležím na zemi, nevšimla jsem si ledu z vody ztečené z pole😏Na naší straně jsem u potoka viděla přes cestu spadlý, tedy vyvrácený strom opřený o ty naproti. Tudy teď ale nechodím, chodím po silničce, tohle je cesta kolem potoka. Za chvíli jedu do Zlína k zubaři, to vyšlo na pitomý den, v takovém počasí, ale jsem tam objednaná několik měsíců…tak musím. Jinak bych měla korunku až nevim kdy🙄
Buggyro, já z nich právě taky vyrostla, na většinu jsem koukala, jak strašně jsou malinké😲vůbec nechápu, že jsem to někdy mohla nosit😏A to si nepřijdu vyloženě tlustá(vzhledem k věku a tomu, co vídám kolem😉) ale prostě tohle byly věci xs a ještě na tělo. V dnešní době za pro děcka😎
U nás stejně jako u Dáji příšerná vichřice, ale fakt děs. Na cestě zámety, pod tím led, teď bílá tma, jak vítr žene sníh po polích a té cestě, v nejhorších nárazech vždycky zavřu oči a bác…ležím na zemi, nevšimla jsem si ledu z vody ztečené z pole😏Na naší straně jsem u potoka viděla přes cestu spadlý, tedy vyvrácený strom opřený o ty naproti. Tudy teď ale nechodím, chodím po silničce, tohle je cesta kolem potoka. Za chvíli jedu do Zlína k zubaři, to vyšlo na pitomý den, v takovém počasí, ale jsem tam objednaná několik měsíců…tak musím. Jinak bych měla korunku až nevim kdy🙄
Viděla jste, jaká je móda dnes? Přijdu do prodejny typu Takko, New Yorker, HM, CA apod. a všechny ty hadry i ve vel. S nebo XS jsou děsně široký a krátký. Já mám normálně vel. L někdy M, ale teď si musím kupovat i to XS nebo dětskou 164, aby to na mě neviselo jako na věšáku. Jako nejsem zase tak zběhlá, že bych znala nějaké speciální prodejny pro nás věkově nad 50, ale fakt v běžných obchodech není lehký teď nakupovat.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 24.11.2025, 10:20:56
Vůbec se neorientuji v nabídce obchodů nebo internetových obchodů nebo tak, nosím většinu triček starých 20+ (to to letí…), no a na těch, co mi někdo dá, neumím říct, jestli jsou mladší… V posledku občas dostávám jezdecké věci, tak i jezdecká trika, a ta jsou holt míněná sportovně, takže se počítá s tím, že se musí dát zastrčit za pas a nevyjet… I když u mě mají co dělat i oděvy k tomu určené, aby zpoza pasu nevystřelily vzhůru 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 24.11.2025, 10:26:42
Normalne jsem mela S, ted si beru spis M, protoze je mi to male pres prsa. Kalhot, to je lepsi, ty mam jeste porad S😛 Ano, obejdu ty vyjmenovane obchody s nekoupim nic🤔 Poaledni dobou jsem nakoupila hlavne v New Yorkru. Ale to takove jako veci za slusnaka, kalhoty a kosili, svetr. Zadnej vodvaz😉