Aktuálně: 1 860 inzerátů280 707 diskuzních příspěvků20 037 uživatelů

Třetí víčko

Bodlinka
Bodlinka 17.02.2026, 15:44:23 xxx.xxx.82.26
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 16.02.2026, 22:39:07

Z Napajedel mám čtyři kočky. Ale jediné, co mě tam jinak zajímá, je drůbežárna.

Mája už zabírá tři kostičky na linu.

(druhá fotka: Fíček, Mája, Mňauček; vpravo Macík)

Obrázek Obrázek
lesnizinka
lesnizinka 17.02.2026, 16:07:50 xxx.xxx.87.168

Z Napajedel mám čtyři kočky. Ale jediné, co mě tam jinak zajímá, je drůbežárna - já to tam taky neznám😛Celý život jsem poslouchala, jak je strýček z Napajedel, ale to šířila moje zmatená máti, která neví, kde je sever😜Až jsme tam dědu za ním vezli jsme zjistili, že akorát pracoval celý život ve Fatře a jinak bydlí v Malenovicích😏A Mája bude mít ty chlupy takhle ,,slepené" napořád? Čím to? Jo, jo, vyrostla, takový to byl drobek😀

lesnizinka
lesnizinka 17.02.2026, 16:12:01 xxx.xxx.87.168

S Bobi jsem mluvila taky dnes, nebyla nějak zdeptaná, bere to myslím, jak to je. Bohužel jak blbě slyším, nerozumněla jsem všemu, co mi říkala😔Ale, že se řeší, jestli nemá na něco alergii, to jsem právě nepochopila, to bylo kvůli tomu, že se jí to nehojí? Víte holky? A taky, že snad budou řešit hormony, proč se tak strašně potí…když už tam leží, tak ať to pořeší, že jo?

Bodlinka
Bodlinka 17.02.2026, 18:49:19 xxx.xxx.82.26
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 17.02.2026, 16:07:50

nemá to slepené, prostě se jí to občas legračně otvírá, protože ta srst není všude stejně dlouhá.

lesnizinka
lesnizinka 19.02.2026, 13:43:15 xxx.xxx.87.168

Tak jakové u vás počasí? U nás ve dne plusové, ale včera k večeru přestalo sněhánkovat a vyjasnilo se, rázem zase -2ráno. Dnes od rána sněhánkuje zase, teď je +1st a v noci má být -10, takže nevím, asi se zase vyjasní. Oteplení má přijít až v tu neděli. A pak už to asi pofrčí, že se z toho potento😲😜

Daja
Daja 19.02.2026, 14:22:20 xxx.xxx.121.144
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 19.02.2026, 13:43:15

Tak tady v Jeseníkách asi tak jak u Vás Raduš se vším. Já tohle milují a já bych šla do víc mínus a víc sněhu🥶.

Buggyra
Buggyra 20.02.2026, 06:49:33 xxx.xxx.198.226

Ve dne kolem nuly, dnes ráno auto prozradilo, že -9.

Holky… já jsem včera byla na novém cvičení. Našla jsem si (zase zadáčo, koleno bych si vrtat nechala, znáte mě…) cvíko v druhé vedlejší vesnici v místní malotřídce, vůbec jsem netušila, co od toho čekat, ale hecla jsem se a šla jsem. Baba začala vytahovat pomůcky! Tvl. step (takový podstavec, co se na něj dá vystupovat, my jsme po něm nechodily, jen jsme o to opíraly nohy v lehu), gymnastický míč, něco co nevím, jak se jmenuje, ale je to půlka gymn. míče s rovnou podstavou, je to celkem těžké, tlustou karimatku, posilovací gumu kulatou, posilovací gumové ploché “náramky”, ČINKY!, menší měkký míček, oči mi přecházely, nechápala jsem, tohle tam nanosily holky na hromadu a že to za tu hodinu stihneme všechno použít, nevěřila jsem. A to jsem, dámy, měla věřit! Masakr… Já se považuji za celkem pohybově zdatnou, teď, co mě záda nebolí, cvičím denně, u koní jsem tahala kolečka a balíky sena a kýble vody i když mě záda bolela - ale TOHLE, to byl teror. A baby ještě zvesela: dneska to dáme trochu pomalejší, ať tě nevyděsíme! Ona šílená předcvičovatelka, může jí být třeba 60, tělo vysekané jak aerobiková královna, svaly ze železa, dělala u všech cviků laškovně 10 opakování, já se zmohla na pět chabých napodobenin, když jsem pochopila, cože se to dělá… Jelo se tempem resuscitace a já jsem si v polovině říkala, že se mi ke konci nějaká taková záchrana života možná bude hodit! My jsme vzaly to nářadí všechno do ruky dvakrát za tu hodinu, nekecám, já cítím snad i plíce, když dýchám. Jsem zvědavá, kdy budu schopná třeba sejít schod nebo si sednout, aniž bych se připo* bolestí svalů 😀 Ale teda bylo to úžasný! Jen teda nevím, jestli tohle vydržím, protože fakt tempo fretka hadr a břišáky a stehna, záda, ruce, jediné, co mě nebolí, jsou uši. Já dneska vážila o kilo míň než včera. Ale JESTLI to vydržím, tak dámy, vám povídám, že v létě budu jak lasice! Namakaná lasice. Takže kuna. Jestli to dám. 

Nebo umřu.

Vždycky je víc možností 😂

Buggyra
Buggyra 20.02.2026, 06:51:51 xxx.xxx.198.226

Dneska podvečer první jóga od začátku prosince, to bude taky dobrý s tím rozbitým tělem po včerejšku. Ale tak pojmu to jako AO (aktivní odpočinek), odbourám trochu kyseliny listové, máselné, eh… které… mléčné, to je ono. A snad o víkendu tělo zamaká na regeneraci.

V úterý totiž první skokový trénink s koněm. A předtím v pondělí taky jóga. Takže… Lasice. Kuna. kua.

Vahine
Vahine 20.02.2026, 07:01:29 xxx:xxx.bf53:4e01
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 20.02.2026, 06:49:33

🤣😂 Buggyro, mohla byste se živit psaním povídek. Pobavila jsem se na Váš účet. 🫢😉 Snad ty svaly brzy přestanou bolet…

Buggyra
Buggyra 20.02.2026, 08:18:47 xxx.xxx.198.226

Pobavila jsem tím sama sebe, jsem se tady řehonila, jak jsem to psala 😀

Zrzavci
Zrzavci 20.02.2026, 08:29:23 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 20.02.2026, 08:18:47

🤣.

jste mi připomněla mě samou, když k nám do práce po práci začal chodit na vést trénink týpek, co cvičil policajty. Začli jsme cvičit a já si říkám - booože, to je takový cvičení pro frndy, aby měly pocit, že něco dělaj, no tak to tady na to asi kašlu……….. druhej den jsem já nemohla dělat vůbec nic 😀 . Měl to dokonale vymakaný, takový cvičení, kdy člověk zjistil, že má svaly o kterých vůbec nevěděl. A protože se taky furt hýbu, měla jsem za to, že levou zadní. No… jo, levou zadní jsem za sebou pak tahala, jak jsem nemohla chodit 😀 a celou tu dobu, co jsem chodila cvičit jsem měla neskutečnou, neskutečnou fyzičku - byla jsem fakt kua ta kuna 😀 . Pak do toho hodil vidle kovid a on už nechodí, takže cvíčko není. Si tak šmrdlám doma, co si pamatuju, že jsme cvičili, jenže takhle je to spíš právě to cvičení pro frndy, bohužel.

Buggyra
Buggyra 20.02.2026, 08:58:18 xxx.xxx.198.226

Mně bylo jasný, že tohle bude vostrý výcvik přežití už v prvních pěti minutách. Ne, že by šlo o svaly, které nevím, že mám, to bohužel vím moc dobře, ale to tempo… tam vás nic o frndách nenapadne, protože na to kvůli kyslíkovýmu dluhu vůbec nemáte mozkovou kapacitu. Nebo vy možná jo, ale já jsem měla mozkovou smrt asi tak v třetině akce. Jak jsem po cvičení vylezla z baráku a jak se na mých nohou ocitly boty, vůbec netuším. V autě jsem pak seděla pět minut a rozdýchávala, jestli uzvednu klíček k zapalování…

Buggyra
Buggyra 20.02.2026, 09:00:07 xxx.xxx.198.226

Jo a jóga prý až od pondělí, takže dneska večer si doma budu muset s kyselinou poradit sama. Asi si lehnu do vany s jedlou sodou…

Vahine
Vahine 20.02.2026, 09:10:34 xxx:xxx.bf53:4e01
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 20.02.2026, 09:00:07

Kupte si do vany esompskou sůl, ta pomůže s regenerací svalů.

Sarah01
Sarah01 20.02.2026, 10:01:24 xxx.xxx.11.197
Vahine:

Kupte si do vany esompskou sůl, ta pomůže s regenerací svalů.

Epsomskou, asi překlep. Doporučuje se to i pro psy, tak se pořád chystám to koupit, už asi 3 roky. 😄

Zrzavci
Zrzavci 20.02.2026, 10:06:44 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 20.02.2026, 10:01:24

Pro psy jak? Jako napustit taky vanu?

Buggyro - tu epsomskou sůl - nekupujte si ji s levandulí. já dostala s levandulovými květy… ráchala se blaženě……….. a pak to nemohla dostat z vlasů, ty květy.  😀

Sarah01
Sarah01 20.02.2026, 10:09:55 xxx.xxx.11.197
Zrzavci:

Pro psy jak? Jako napustit taky vanu?

Buggyro - tu epsomskou sůl - nekupujte si ji s levandulí. já dostala s levandulovými květy… ráchala se blaženě……….. a pak to nemohla dostat z vlasů, ty květy.  😀

Jo, do vany při koupání. Doporučovali to na semináři o úpravě a péči o srst a pokožku, že je to dobrý na tu citlivější. Dragouš trpí na hotspoty, tak jsem zvažovala, že by to třeba mohlo trochu pomoct. 

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 20.02.2026, 10:24:35 xxx.xxx.119.6

Nejlepši je kvalitní creatin, budete mít svaly, budete lasice, kuny, mamby…co já vím, urychluje regeneraci, je dobrý i po zranění, je dobrý na mozek.. Jen se nesype do vany, chvíli trvá než zabere, taky je dražší než soda a tak že jo.

Buggyra
Buggyra 20.02.2026, 10:55:42 xxx.xxx.198.226

Nekoupím, nevanuju, neb nemám vanu. Musela bych si napustit dětský bazének v kuchyni…

Buggyra
Buggyra 20.02.2026, 11:02:28 xxx.xxx.198.226

Kreatin, dobrý, zkusím v lékárně nějakou předraženou kapsli nakoupit. Akorát teda píšou, že se bere v kůrách, a já bych optimálně zobla ten den před tréninkem a pak třeba po tréninku… Ne že celý týden dlabat. Víte někdo, jde to i takhle?

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.