Aktuálně: 2 339 inzerátů290 283 diskuzních příspěvků20 995 uživatelů

Štěně kouše a dělá loužičky

Sardullah
Sardullah 29.08.2026, 14:17:27 xxx.xxx.189.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 29.08.2026, 13:49:37

No ale nakupovat umí, to se musí nechat…🤗

Irma19
Irma19 29.08.2026, 19:22:40 xxx.xxx.32.24
»
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 29.08.2026, 13:54:08

Je nádherná, kouká rozumně, ale nějak utrácí 🤔😁

janaa
janaa 29.08.2026, 19:51:58 xxx:xxx.cda5:c439
Irma19:

Je nádherná, kouká rozumně, ale nějak utrácí 🤔😁

Dneska mohla,pro ní to bylo socializační,pro nás relaxační na velký smutek. Páníček by jí snesl modré z nebe jen pro tu radost,že může

DafiŽeryková
DafiŽeryková 29.08.2026, 21:00:41 xxx.xxx.136.20

Tak dnes jsem měla ranní-v jednu bouřka,ve 4 jsem vstávala,v 5 jsem byla už v práci

nervy aby Jessy nezašlápli,

aby někde nepropadla,aby ju nesežral Žeryk…

o půl třetí jsem dojela domů

Žeryk zavřený v ložnici zalezlý v boudičce,máti seděla s malou v obýváku a ta řádila jak černá ruka😀

venčení,krmení zvládly,

já si s ní po obědě dala chvilku šlofíka na dvoře na lehátku,pak jsem ji dala do pelíšku a šla jsem chrupkat domů,

potom s ní kafe a s Žerykem na zahradě,poseděly jsme zase na lehátku,

muž chodil Žerykovi házet na zahradu míček,a večer on šel s Jessy na zahradu a já s Žerykem na vycházku,

pak jsem šla pár metrů s Jessy před barák k zastávce,

a pak jsem s ní pořádně řádila a rvala se o pelikána na dvoře,tím jsem ji utahala,protože jsme se tahaly a blbly s vervou😀

a ted chrní na zádech v postýlce s mužem…

jo a hlídá a štěká na Maxe s Žerykem…

to že hlídá mě popravdě překvapilo🙂

jinak-dnes večer je to přesně 2 týdny co nemám Dafi-pořád mi hrozně chybí,-půlka mě teskní a půlka je ráda za Jessy

-Dafi mě dřív vyhlížela ze stolku v obýváku po odpolední-koukala ve stoje do okna…

Jessy dnes taky vylezla na stůl…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Plaka
Plaka 29.08.2026, 21:23:22 xxx.xxx.113.47

to že hlídá mě popravdě překvapilo
Na to pozor, ono není hlídání jako hlídání. A když bručí i na domácí psy, přičítala bych nějaký “hlídání” spíš nejistotě a strachu. Netvor vypadal taky jako neohrožený štěně a co se z něj vylouplo… Jess se srovná, máš ji chvilku, určitě teď její hlavinka nestíhá všechny vjemy. Co Žeryk na ni říká, je rád za kámošku nebo by ji sežral? Taky určitě bude potřebovat čas na zvyknutí coby starousedlík. Já paradoxně musela mít Netvora oddělenýho od rotvice snad dva týdny mřížema ve dveřích, bo ten blbec by ji bejval serval, žabička by si s ním hrála hned.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.