já a já aneb kdo je kdo
Barzojásána
Barzojásána
Dublinbarzoj:Barzojásána
Jo, to bude ona! 🙂
Schválně, jestli ji v Indii znají.
Dnes jsme v rámci socializace jeli na výlet. Zvolili jsme Spytihněv - štěrková jezera. Pěkná vycházka kolem jednoho z nich, hezky ve stínu. Dvě restaurace, v první jsem Siriuse musela napomínat, aby zapojil mozek a uklidnil tělo. Prostě moc vjemů naráz. V té druhé se choval jako naprostý mazák, profesionál. Vypila jsem si v klídečku kafíčko, sledovala provoz v plavební komoře. Bohužel do malé zahrádky zamířili také lidé s ne moc vychovaným obrovským (fakt obrovským) labradorem, takže jsme raději vyklidili pole, protože nač si zkazit tak hezký den. Zajímavé je, že někteří lidé kolem nás si říkali : “ Hele boxer, toho už jsem dlouho neviděl/la.”
Dnes na výstavě: jé boxer, toho jsme neviděli strašně dlouho . A majitelka boxeří asi mladé dámy, na to, ježiši raději si jí nevšímejte, ona je pak praštěně divoká a ze všeho se raduje. A to se mi líbilo. Prostě boxer🥰
Prostě boxer
Ano, za mě je to takový trochu ADHD extrovert.
Můj manžel se s ním vítá zásadně venku. Protože v návalu nadšení Sirius učurává. Sama radost, skákání, všechny čtyři nohy ve vzduchu a do toho ukapávání moči. To je radost….😃.
všechny čtyři nohy ve vzduchu
😂😂…ahá, tak takhle se to dělá…a já blázen učím všechny čtyři nohy na zemi…🤪
Já když přijdu domů, musí pes sedět a v klidu se pak přivítáme. Můj manžel má prostě ty jeho vítací tanečky ve velké oblibě. Dělá s ním opičky, pes skáče, radost veliká. Přece jim to nebudu kazit, no né 🤪.
No nekazit,děláte dobře, oni si to umí přebrat, stejně jako děti. U maminky smíme, u táty nee, babička povolí, doma nás to ani nenapadne, panička je nekompromisní, páneček a spol jsou na hraní…..a mnoho dalších kombinací. Ale reklamace kde jsou fotky se všemi čtyřmi ve vzduchu 😍
já a já aneb kdo je kdo
Ta zlatá čmouha je můj pes🤪
Tak schválně, já si tipnu. 1,2,5 Gandalf, 4 Gréta, na 3. je Gandalfovi vidět do očí a Grétě skoro do zadku 🙂.
Bambule super zlatá šmouha 😍😍😍a Acher sněhové vločky jsou k umazlení. A holčička má tisíc čertů ve výrazu 😍😍😍
podle mě dvojka je fenečka
Tak jména se nám změnila aneb Goro a Grejsi.
1 Goro 2 Grejsi 3 napravo Goro vlevo Grejsi 4 Grejsi 5 Goro.
Já to, kromě 2, trefila 😊. Změna jmen mne překvapila, hlavně Goro.
Na volání Gandalf je dlouhý a Gándý se manželce nelíbil.
Chápu. Trošku mne překvapilo, že G jim zůstalo oběma 🙂 G mi přijde nejhorší písmenko na jména (kromě X a Y), někdy je to při vyslovení G a někdy Dž. Ale jak se říká, 100 lidí - 100 chutí a důležité je, aby se jméno líbilo a vyhovovalo majitelům.
Jinak jsou rozkošní, takové dva krásné sněhové obláčky 🤩
Asi proto, že se manželce Goro líbil, tak když to nedopadlo, tak alespoň jméno. Jinak to jsou pěkní lotři. Pirani kousavé. Grejs se přijde mazlit a v tu ránu přilítne Goro a už ho má člověk zakousnutého v ruce. To je hrozný hryzal.
To máte pořád jaký je vedro a u nás psi zalézají pod kamna. Asi bude tuhá zima.