Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 28.08.2026, 09:16:25
To ale byl holý fakt. Jak dorazí k nám, tak takový čerstvý slepičák, kozí, králíčí lentilky, to je něco, to doma nemají. A pak ať si doma těm svým páníčkům a paničkám dávají sladké hubičky😂
Odpověď na příspěvek uživatele Irma19 z 27.08.2026, 21:46:51
Děkuji,je s ní sranda,vyrobila jsem jí třetí pelíšek ve spodní poličce skřínky pod televizí-trčela tam opuštěná,když jsem byla na vycházce s Žerykem-cvičící,hrací a muž dělal dřevo,když jsem jela k MUDr,,hlídala u nás máti-malá ležela a salutovala🙂ted už teda chrní,
předtím si dala jablíčko a venčení na zahradě a seštěkala Maxe a Žeryka,,,
Jen pro info a zajímavost,co umí udělat jedna osina,která pronikne dovnitř pod jazykem. Poslední měsíc jsme si “užívali” s panem šedivým,který mohl konečně ve středu s měsíčním zpožděním odjet do nového domova. Jooo,zase na ty Seychely za ty štěňata nepojedu😎
Nakonec bylo podezření na bloklou slinnou žlázu, jeli jsme na operaci s tím,že se bude muset vyndat, takže nakonec dobrá varianta. Ale ty nervy. Tím,že šla vnitřkem a zvesela si putovala dál, jsme dlouho nevěděli,s čím máme co do činění. Já fakt jdu letos ze stresu do stresu.
Jen pro info a zajímavost,co umí udělat jedna osina,která pronikne dovnitř pod jazykem. Poslední měsíc jsme si “užívali” s panem šedivým,který mohl konečně ve středu s měsíčním zpožděním odjet do nového domova. Jooo,zase na ty Seychely za ty štěňata nepojedu😎
Jj, už jsem to četla na FB, neskutečný, jaký jsou to mrchy. Hlavně, že je prcek v pořádku. 🍀♥️
k večer vycházka na vodítku s Žerykem kousek za bránu…
startuje na Žryka,je to drzý a když má spát tak stíhá hlídat,
máme blbý koberce,prý potřebují třásně,umí vylézt schodky k posteli a bohužel vyleze i kladinu,tu jsem rozdělala,ze štěněte co si samu šine kus ode mě po kladině mě tikalo oko…
četla jsem si s ní na posteli,to byla na vodítku,kdyby cestovalato chrněla-na posteli na terase..
máti se chytla s mužem,že mám Jessy učit na noviny…debata jim vydržela dlouho….
je roztomilá,malá,šikovná,voní jako štěně a je srandovní🙂
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 29.08.2026, 13:54:08
Byla jsem z ní nadšená,my jsme prakticky na samotě, poprvé viděla tolik lidí,aut,ruch,poprvé obojek,vodítko na chůzi, a naprosto sebevědomé štěndo,co si z ničeho nedělá hlavu,a ještě je schopná se soustředit na mě a být v kontaktu,fakt super
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 29.08.2026, 13:57:29
Tak divoženku jste si vybrali, že zůstane z té party doma? To je skvělé! Nadání jí kouká z očí, je vážně rozumná a odvážná…. Já už ji úplně vidím s bažantem v tlamině s vítězným výrazem….🫡