takhle nevypadaji devastacne 😈
acher:Devastační četa přicestovala.
Jé… tak nakonec rady máme opravdu dvojčátka…❤️… tak to bude o zábavu postaráno😎
acher:Devastační četa přicestovala.
Jé… tak nakonec rady máme opravdu dvojčátka…❤️… tak to bude o zábavu postaráno😎
takhle nevypadaji devastacne 😈
Jelikož je to foceno brzy ráno, kdy je v noci hlídaly děti a k ránu padli všichni.😀
hehe a všimla jste si… vzadu vyloženě vlk v rouše beránčím.
Ten “úsměv” je vyloženě rošťácký 😃.
Dnes krátký výlet k vodě s nečekaným tréninkem klidu při střelbě, bral to nečekaně dobře. Žádný náznak strachu. Spíš jen zvědavost a lehká ostražitost. A každotýdenní vážení - něco málo přes 16kg.
acher:
zdá se mi to, nebo to štěně s nedovybarveným čeníškem má kratší nos než to druhé? Přijde mi, že má úplně jiný výraz. Možná holka versus kluk ?? Alespoň jsou poznat. A nebo to taky zkresluje fotka.
V každém případě jsou krásní a gratuluji k úžasné živelné katastrofě 🤭
Ano, to je fenka a má prostě fenčí hlavu. Je trochu menší, ale zase taková robustnější. Pejsek je vyšší a štíhlejší, ale ono se to ještě postupem času změní.
Acher, je super, že šli k vašim nakonec oba a doufám, že nebudou zlobit moc 🫣 jsou nádherní❤️ a fenku jsem hned poznala, jsou rozdílní. Co jim říká Alánek?
Ty kluku hnědej a krásnej, já jsem z tebe úplně paf! 🥰
Přivezli je včera navečer. S Alanem jsme se šli podívat. A legrace byla, že viděli bílýho psa a rozběhli se k němu a kousek od něj se zastavili, zjistili,že to asi není maminka a žačali na něj štěkat.Alan by si s nimi šel hrát, ale oni zatím mají respekt.Je moc velký.Až se okoukají. To bude dobrý. Tady hlídám já, Gándý
Jsou to nádherní plyšáci, to bude tanec 🥰, a Sirius umí pohled kocoura ze Šreka 🤗
Jméno Gréta se líbí moc. Zůstane jí?
Nejspíše zůstane, chovatelka ji říkala Hvězdička a na docela i slyší, tak je dilema.
Ono se to nějak časem vyvrbí samo 🙂
Naše Čtyřka už není štěně. Dnes má rok, to neuvěřitelně letí. A prý fotit se ne a ne a ne a nebude. Prostě Arčí k pomilování🤗
A tak zase je to dobrý… leží nataženej a vypadá anatomicky správně… minule na mě vyskočil na FB příspěvek, kde už je to fakt na pováženou…😂
Anatomicky ano, ale dcera vykoukla z okna a ptala se jestli mu něco není a pak uviděla mobil v mé ruce a dodala, aha vlastně ty ho chceš vyfotit, tak to je v pohodě. Oni ti barzojíci se fakt umí přeskládat neuvěřitelně, jenže místo abych byla pobavená, tak je furt prudím, lehni si normálně, neválet se přes hrb, žádný spaní na supermana…..nechceš vědět co je torze🙈, stejně z toho mají prdel a dělají si co chtějí.
je to fakt na pováženou
Psí jógin, no. Nějaká asána.