a už škrtáte vokýnka v kalendářiiiIII?
a už škrtáte vokýnka v kalendářiiiIII?
V duchu ano (y)
Neee, v duchu neee, vokýnka, Vy ty vokýnka mušíte škrtat v reálu. Abyste si to pěkně užila. Každej den, klustá fixa a křížek, pěkně pomalu ho vymaluju… a těším se z toho, že zas sem kousek ke svobodě.
Ano prosim, takto??
ANO PROSÍM PŘESNĚ TAKTO TO MÁ VYPADAT.
PÍŠI JEDNA S HVJÉZDIČKOU 😀
No, napriek blabolom v sprave mi neodstranili cely vajecnik.
Takze je tam zbytok a uz je na nom aj 3 cm cysta, ktora produkuje ktovie co. To je endometriozna cysta, takze este horsie.
A to som si myslela, ze vybavene vsetko, Agel, primar, blabla a ono houno.
3 mesiace som bola PN, zbytocna operacia, zbabrana robota a teraz sa mozem bud dat znovu operovat, haha, piaty krat, tak to urcite, alebo trpiet.
Alebo skusit serapeptazu a kdesicosi. Vitex agnus castus, mozno ten skusim.
A krvacam dalej, nikto nevie preco.
Zahady mediciny, to je moje, do p….
Aj mi bolo divne, ze nemam navaly, hoci som vykastrovana. Ale, nie som. Nie uplne.
Som zuriva, extremne, strasne.
Ako, chapem, ze ludia robia chyby, ale kurva ved to nebola operacia mozgu totok…
Horsano, na tohle není moc co říct.
Myslím na Vás, fakt💐 a přeju hodně sil 💪 tohle je prostě náročný, doufám, že aspoň teď to nepodělají….
Do hajzlu!
Alebo skusit serapeptazu a kdesicosi. Vitex agnus castus, mozno ten skusim.
ono někdy ty bylinky a přírodní věci umí pomoct, no a co zkusit u vás najít odbornýho homeopata, aby našel vhodnej celostní lék a pokusit se tělo seštelovat i touhle cestou? Max. se nestane nic. Ale musí to být fakt poctivej homeopat.
Moc mě to mrzí, sama se snažíte pomáhat léčit a paradoxně tohle ☹️
No, kdyz to tak čtu, bylo by možná lepší domluvit si reoperaci na veterinární klinice😊
Držte se, at je lépe 🐴❤️
Laparoskopicky by už asi nešlo, když je to ten zbytek? Ale asi kvůli srůstům a tak… achjo, to je svinstvo. Normálně bych tu nemocnici zažalovala… Aspoň bych to zkusila. To přece není možné, toto. Mám vzteka i za vás… Pak se má člověk s důvěrou odevzdat doktorům. V tomhle světle chápu úplně lidi, kteří do nemocnice nepůjdou ani za nic, jedině kdyby umírali.
Njn, je to na porazenie.
Ten vitex ale fakt skusim. Operaciu nie, soryjako.
Rano som utekala do prace rychlo dokoncit papiere, Zoranek zblajzol 15 litrovu kasu len sa tak zaprasilo, ha 💪
Huculom som kupila rezky, ze im budem ovos miesat do nich, mno, dost sa urazili, co to skusam za hnus im podstrkovat. Liska to odmietla konzumovat dokonca.
Takto trapim ubohe koniky, tss, tss.
Horsano, moc doporučuji na ženské problémy bylinné kapičky od ENERGY Gynex. Mně neuvěřitelně pomohly. Veterinární řadu kapek dávám i svým psům. Moc přeji, ať je vám líp.
Dakujem, to mi nieco hovori.
Skusim urcite 👍
Jo, je to na poražení - toho, kdo to takhle zpackal 😠
Zoranek zblajzol 15 litrovu kasu len sa tak zaprasilo, ha
tak hurá, hurá, to je hezký! Zoranko se snaží, tak aspoň tady momentálně starost není.
mno, dost sa urazili, co to skusam za hnus im podstrkovat. Liska to odmietla konzumovat dokonca.
a čo by, však si obstaraju, až pojdu po výletoch 😀
no vyjádření “až pojdu po výletoch” může být mnohovýznamové, pokud se dostanou na nějakou lepší pastvu… doufám, že ne, že se nenaučí nějak víc zdrhat
Nieeee - to byly humory 😀 .. Já teda vím, že ono to pak v reálu ftipný není, ale když ona to vždy Horsana tak ftipně popíše, že se u toho člověk baví.
To je mi jasné, že je to humor 🙂 No ale při tom, jak si Něha moc nedělá starosti s páskami a při tom, že teď už raší zelená tráva a i naši koně dělají všemožné pro to, aby prosákli skrz naše pevné ohrady… Mám koně puštěné teď mimo areál do takového oplůtku, kde jsou dvě mobilní ohrady za sebou - zevnitř elektrické lanko pod proudem a půl metru od toho na vnější straně kozí plůtek do výše jednoho metru a nad ním ještě natažená jedna nebo dvě řady silnějších lan, aby byl vizuál… a už to tam zvládli přeorganizovat tak, že je od výletu odděloval jen jeden provázek… (nějaký *** do něčeho z toho strčil nohu… ) Tak mi to taky leží v hlavě, no… nerada bych učila zrovna mladé welshe chodit na výlety po okolí. Musím to tam dnes dojít okouknout…
že teď už raší zelená tráva a
no! Právě. a tak se ani nelze divit tomu, že jí na dovezené Menu hodili fakáč.
Já jsem třeba byla zvyklá z toho Xaverova, že koně měli obrovské výběhy, klasické dřevěné ohrady. A nikdo krom zlomyslného poncla z nich neodcházel, poncl vlastně odcházel proto, aby škodil 😀 . A do nedávna jsem vůbec netušila, že se koně musí omezovat s jídlem - však vždyť koně byli na pastvinách odedávna. Až s kamarádkou, která měla huculku milovanou, jsem zjistila, že jí musí v rámci zachování zdraví omezovat. Pro mě novinka, tam to byli plnokrevníci. U hucula halt je to jinak.
No přesně, plnokrevníka taky pouštím na první zelenou trávu, teď má soused v jednom rohu narostlou 10cm trávu, ze které by se poníci schvátili už jen kdyby ji zahlédli koutkem oka, a já plánuji plnokrevníkovi natáhnout uličku z provázků právě na to místo, aby si tam mohl chodit cpát pupek. To by bylo, abych ten kohoutek neobalila! (pro pořádek plnokrevník chodí na současnou trávu denně na několik hodin)
Mně by jich bylo děsivě líto. Sem měkkosrdcatá. když jdu u nás a zrovna se staříkům podávají v kyblíkách příkrmy a dva to nemožou, úplně mi kráví duša, chudáky malý. Vím, že je to pro jejich dobro, ale je mi jich tak obrovsky líto 🙂 To je, jako bych se musela koukat na někoho, kdo se rve medium biftekem a já nemohl.a