14.07.2026, 12:12:50 xxx.xxx.147.163
Sáře už je 22.
Mám kobylu 21 let. A když dělal vet RTG, tak je “blejsknul” dvakrát. Protože na nich nic neviděl, tak si myslel, že na poprvé špatné foto. Ale ono tam opravdu NIC nebylo.
Asi dobrej oddíl, no.
Sáře už je 22.
Mám kobylu 21 let. A když dělal vet RTG, tak je “blejsknul” dvakrát. Protože na nich nic neviděl, tak si myslel, že na poprvé špatné foto. Ale ono tam opravdu NIC nebylo.
Asi dobrej oddíl, no.
Tak já vím že něco mít bude.
Tu historii spolu máme, takže tuším co má za neduhy.
Z fyziologického stavu se nedělá patologie…viz tak výrazná nesouměrnost v patkách,jsou z toho úzká kopyta v patkách.jedna patka vytlačená výš(fyziologická kopyta jsou “nesouměrná” více váhy na vnitřní straně, strmější stěna a.t.d.a.t.d. ale má to své meze) a že znáte koně ,co na tom bez problému chodí…no to jsou právě ty bláboly …chodí,než se něco unaví a posere. Pak se to stává častěji a častěji.připisuje se to tréninku,blbnutí ve výběhu,ale že je někde patologie,která to podporuje je majiteli šumák. Patologické kopyto z křivého postoje hned tak nesrovnáte,rozhasite kloubní struktury.jde to ,ale je to na velmi dlouho…přihlížet k využití koně,sport.rekre.sekačka na trávu.
A hlavně,kopytář by se neměl podřizovat patologiím na kopytě a kopyto od začátku rovnat.ona se pak srovná více méně i ta noha.
Zrovna dneska jsme měli fyzio, a kromě ztuhlosti z onoho úrazu šlachy v rámci věku super
Nám ve čtvrtek přijede balancedhorse.cz ,Lenka Biermanová,vám přijel kdo.?
vybočenými kopyty a je to fyziologický stav
Já teda vidím hodně šišatá kopyta. A moc fyziologická mi nepřipadají.
Auraanimals.cz
Ženy drahé, doporučíte mi prosím rajtky/legíny na léto?
Požadavky:
- vysoký široký pružný pas (mám rozdíl mezi obvodem boků a pasu 30 cm a pokud to nemá tenhle typ pasu, tak mi všechny kalhoty v pase odstávají a pásek nosit nechci)
- bavlna nebo nějaký opravdu prodyšný materiál do veder
- nemusí mít grip
- ideálně kapsy na stehnech na obou stranách, minimálně jedna na mobil
- světlá barva
Mám jedny boží legíny od Horseware, skvělý prodyšný materiál a má to jen kožené rajtfleky. Ale už se začínají sypat ve švech a samozřejmě už se neprodávají.
Předem díky za tipy.
Sice vím, že bych to neměla podporovat… ale já osobně už sem si pořídila druhé. Příjemný tenký materiál, prodyšný, v ničem jiném téměř nejezdím a přesto už dva roky ty rajtky drží a nijak se neničí narozdíl od čehokoliv co sem koupila tady 2x i víc dráž
Tyhle mám taky, ale to rozhodně není materiál, ve kterým bych se v létě chtěla pařit… 😕
Předem díky za tipy.
Já jezdila v obyč bavlněných legínách a mobil měla v ledvince.
Tak to nevím, jestli máme stejné. Já na přehřívání trpím docela dost, a ty rajtky sou fakt super, a to mám černé. Jediný neduh je, že jak sou tenký tak ty hmyzí svině mě přes ně vždycky dožerou.
Když se podívám na materiálové složení, tak je právě stejné jako u těch, co už mám - a to je taková v podstatě silná plavkovina, nedýchá to a je v tom teplo. Na jaro/podzim ideál, ale na léto fakt ne. Pokud je to jinak, tak je ráda zkusím. Ten odkaz je tedy opravdu konkrétně na ty slabé a prodyšné?
kopyta dotyčné kobyly hodnotit nemůžu, neb na to nemám dostatečné oko, jen jsem přidala svou trochu do mlýna 🙂
Dííky za tip, jdu do toho, poté, co se mi Decathlon rajtky v rozkroku začaly trhat ani ne po půl roce nošení (a to jsem kdovíjak nejezdila), tak jdu už taky jen do levných nebo z druhé ruky. Mně se teda všechny kalhoty rozpadají v rozkroku (a punčochy), protože tlustá stehna, která se o sebe třou, jim dávají zabrat, ale kua zrovna u RAJTEK jsem čekala nějaký lepší výkon než u tepláků od vietnamců. To mě naprdlo teda eminentně, rajtky nové za osm stovek koupené v listopadu a po Vánocích čučím, že jsou v rozkroku průsvitné, grrr.
až se dostanu na mobil pošlu odkaz… tady na PC mi temu nefunguje sem zjistila.
Ale problém je, že tím že sem tlustoprd tak já tam mám plus size velikosti
https://share.temu.com/WliAn4sRYuB
Já mám konkrétně tyhle
Souznim. Na to trpím taky právě 🙈
Legíny mám tyto escadron.vyšší pas.kapsa na noze a nad zadkem v pase. Ještě jedny slabé spooks .i mezinoží drží.gryp už je skoro pryč, ale žádná díra,jezdím v nich 4roky?
Tyjo, to z toho koně snad ani pak nejde slézt s takovým gripem? 😀 Já jsem zvyklá bez gripu a když náhodou někdy jedu v náhradních, co mám hozené ve stáji, když si zapomenu, ty mají kožený celosed, tak mám pocit, že jsem k tomu sedlu přilepená, když si sednu trochu křivě, hrozně blbě se mi posouvá 😂 Si neumím představit, že by něco drželo ještě líp, tohle vypadá vyloženě jak přísavky…