Asi jediný, že ten grip na stehnech se vydřel… ale to může být i tím že jezdím v semišovém posedlí. To sile s tím silikonem úplně nekamarádí.
Hluboký kapsy na obou stranách, vysoký pas a můžu si na ně dát i pásek haha.
Asi jediný, že ten grip na stehnech se vydřel… ale to může být i tím že jezdím v semišovém posedlí. To sile s tím silikonem úplně nekamarádí.
Hluboký kapsy na obou stranách, vysoký pas a můžu si na ně dát i pásek haha.
Buggyra:Tyjo, to z toho koně snad ani pak nejde slézt s takovým gripem? 😀 Já jsem zvyklá bez gripu a když náhodou někdy jedu v náhradních, co mám hozené ve stáji, když si zapomenu, ty mají kožený celosed, tak mám pocit, že jsem k tomu sedlu přilepená, když si sednu trochu křivě, hrozně blbě se mi posouvá 😂 Si neumím představit, že by něco drželo ještě líp, tohle vypadá vyloženě jak přísavky…
Asi záleží jak velkým zadkem na ten grip mačkáte 😂nepocítila jsem.ze by mě to nějak omezovalo. Asi tak.Jezdím i v riflích…
Člověk si říká, jak se má v poslední době dobře….
BOOOM!!! Ucpaný jícen.
No paráda…. 🙈Tak teď jedu domů ze stáje….
Má štěstí že je moje a mám jí ráda 🤣
On ucpaný jícen není jen o tom.že se uvolní, pokud koník aspiroval budou potřeba i ATB….a pár dní máčená dieta. Raději buďte ve střehu.
Hlídáme… vypadá v pořádku. Léky máme. Veterinářka Dostává echo…
No, zařídila si to . Týden před kurzem se Zajacem 🙈
Yup. Aspirační pneumonie… 🙈… ta si to umí zařídit.
Rozkašlala se, co?🤔
To ani ne, ale tečou jí z nosu hleny.
Marodka se má lépe… kupodivu je hrozně hodná na podávání antibiotik skrz stříkačku do huby.
Na půl pozitivní notě, mladej je zdravej, tak ten nový BANG set s byčíkem na kurzu vyzkouší aspoň on
Ojjjj, soucítím, pan ucpaný jícen nás také navštívil, od té doby příkrm jenom na fest kaši. Taky jsme pak měly nudle z nosa, smrděly jak..ani nevím k čemu přirovnat, snad jen hodně dlouho starý umřetý zvířátko. Držím moc palce ať je kobylka bez následků a nadále spolupracující.
Holky, prosím, používáte někdo back on track zateplováky na hlezna? Četla jsem k tomu, ale pak vzdala, x druhů a kdesi cosi, zajímají mě ty na prohřátí, ideálně s těmi keramickými vlákny, jestli máte nějaké odzkoušené případně spokojenost? Jsou tam i dost cenové rozdíly, přitom popis vesměs stejný, nebo neumím číst mezi řádky 🤣 doporučily byste případně? Děkuju moc 🙏🏻
Použila jsem .kupovala jsem i novější…stejně to obcas bylo po noci dole…kdyz to neutahnete, protoze se bojíte aby to nebylo zaškrcené,když si kobyla lehne…neměla.jsem.moznost aby to někdo sundal.tak jsem to nechávala přes noc. Efekt to má.ja so to dávala na koleno. Straší jsou tyto.novejsi doma nemám
PS:ty nohy nejsou moje😂
Ty nohy jsou skvělý 🤣🤣🤣 děkuju moc, takže efekt to má, vyhozený prachy to nejsou, dobré vědět, díky ještě jednou!
Ty nohy jsou nějakého mimozemšťana 😂
Pasuje to na koleno úplně skvěle.
Mám sice zkušenost s jiným keramickým výrobkem BoT, ale taky pomáhá - PSSM kobyle na ztuhlé svaly na plecích.
No… ona je tahle Koby bohužel docela komplikovaná chováním. Takže jak bude či nebude spolupracující… 🙈
Nejhorší na tom je, že nevím co sem udělala tak hrozně špatně.
Chudinka trpí na vředy, a po nákladném gastru jsem jako doporučení měla podávat před prací tymotheegrass řezanku, což sice je tráva, ale najemno nasekaná… na podporu slinění atd.
Ještě sem i zkoumala jestli se musí nějak dlouho máčet, ale je napsáno pouze přístup k vodě. Přesto sem ale tu půl odměrky v kýbli zalila vodou, protože mi přišla moc suchá…
A… 🙈 nemáte tušení jak moc se nesnáším. Kdybych jí nic nedala, tak by byla v pořádku.
na podporu slinění
Já myslela, že na slinění je naopak lepší delší stéblo. Že se musí déle žvýkat. A když to zalijete vodou, tak ta potřeba slinění trochu odpadá. A u najemno nasekané a vlhké trávy bych se právě bála toho ucpání jícnu. Nejsem příznivcem krmení "rozšmelcovanou" trávou ze sekačky.
Tak to vidím já. Horsana by určitě věděla víc.
Plus další věci. Ono to v žaludku vytváří nějakou ochrannou vrstvu…nemám teď u sebe tu zprávu.
Před prací podávejte koni 1-2l
travní řezanky (ne melasovaná, ne vojtěšková) – tato napomůže navázat trávicí šťávy, nebude tak
při intenzivnější práci docházet k jejich rozstřikování na nechráněnou sliznice. Zároveň dojde
k lepšímu prokrvení žaludeční sliznice.
Upřímně, této formulaci úplně nerozumím. To je nějaký překlad?
Co se rozstřikuje? Trávicí šťávy? Ty se snad normálně vylučují, nefungují jako sprcha. Při intenzívnější práci - žaludku nebo celého koně? Nechráněná sliznice - to je, když chybí mucin. A ten většinou chybí ve stresu. U lidí i koní.