To vejce mohlo padnout za oběť třeba kočce, nemuseli to nutně být sousedi.
Příspěvky uživatele
Varaxi
Pokud měl ten chov izolovaný, a v tom článku se píše, že měl, pak je nejpravděpodobnější příčinou nákazy personál a nedostatečná hygiena.
Pokud má skutečně důvod se domnívat, že to způsobil někdo záměrně, tak by to měl nahlásit policii.
Jasně, je to blábol. Bez ohledu na výši té částky.
Pána mi je líto. Ale to je tak všechno. Pokud tam pracoval sám, nemůže z nákazy vinit nikoho, leda sebe.
A ta malá, ta je pony, nebo minihorse? Na poníka ještě ok, ale na minihorse se mi taky zdá poněkud při těle.
U nás ještě minulý týden byly včely na medvědím česneku, co máme vysazený u studny a množí se tam všemi směry. Celé roky předtím jsem tam včelu neviděla ani jednu jedinou.
Je to bordel, víc tomu rozumět nepotřebuju.
No dobře. Ale co s tím vším jako na té drůbežárně budou dělat? Za měsíc bez odvozu a prodeje firma zkrachuje a zanese se bincem tak, že polít benzínem a škrtnout zápalkou bude nejlepší řešení.
Hele, poprvé bych to i pochopila. Ale že to nechápou ani poté, co se situace opakuje? To od té doby zapomněli, že slepice má kloaku nejen na snášení?
Metúd:Kamošovi co bydlí na kraji vesnice a má velkou zahradu dělal škody i čáp z místního komína. Kuřata hltal jak jednohubky. S tím se dá opravdu jen těžko bojovat, když většina vesnice čápi každé jaro vítá a jsou pod drobnohledem, tak ublížit mu nemůže.
A co takhle místo zabíjení divokých zvířat si chránit ta svoje? Voliéra? Zastřešení části zahrady? Hm?
Reagujete na 7 let starý příspěvek.
A proto se tak často radí sekerka. Je to prostě univerzální a často nejlepší rada všude tam, kde si zvíře neporadí samo.
Já bych ty teploty i oželela, ale to sucho, to je strašné.
Jsou jedlé, ale jsou zároveň i květem okrasné. Mohou být previslé a nemusejí.
Já tím chtěla říci, že nevíme, co má zadavatel na mysli.
Ony existují i okrasné jahody s červenými květy, takže…
Udělala jste to nejlepší pro něj. Dopřát psu včasný odchod, to každý nedokáže.
Držím palce.
Chtěla bych ocenit, jak krásně se tu dají zpracovávat obrázky v příspěvcích - měnit pořadí, ořezávat, otáčet, fakt paráda. I takové elektronické tele, jako jsem já, to zvládlo na první dobrou. Děkuji.
Nevím, kam to dát, tak se zkusím zeptat tady.
V Receptáři je článek o růžích, které jsou šlechtěné na to, aby produkovaly víc pylu. Má to smysl, tyto růže pěstovat? Tím myslím, že je jasné, že jeden dva keříky na zahradě nic moc neovlivní v globálním hledisku, ale má smysl je upřednostnit před jinými růžemi? Budou na ně létat? Jsou pro včely výhodnější?
Jde mi o ten princip podpory. Jestli to skutečně je podpora, i kdyby malinkatá, nebo to je spíš jen reklamní trik.
V tom článku totiž krom obecného popisu nic moc není uvedeno.
S rajčaty sledujte předpověď. Já bych tak odvážná, abych dala rajčata ven, ještě nebyla. 🙂
Saláty jsou bezva volba, pokud tam ma ně máte dost místa. Pokud máte místo na hlávkový salát, dá se tam dát leccos - od zelí po bulvový celer. No a klasika listová asijská zelenina se s trochou snahy vleze všude.
Hrášek se tam dá dát taky, pokud ho budete sklízet na výhonky, jak je teď moderní. Já to taky nedělám, ale možnost to je.
Já mám mezi cibulí listový celer.
Jinak se tam dá picnout kde co, záleží, jestli chcete vysívat, nebo vysazovat, a kolik máte místa. A taky jak dlouho to tam chcete mít.
Nezvládne. Jakmile ho pustíte, počítá se jeho život na hodiny.
Známá takhle kdysi odchovala 4 čížky. Pak je pustila. Do večera zbyl jeden, do rána žádný. A to měli k dispozici krmení a pití v otevřené voliéře.