Perfektní! 😃 ty voči, ten pohled! ❤️
Perfektní! 😃 ty voči, ten pohled! ❤️
Moc děkujeme všem 🙋♀️
Přivezeniny jsou taky moc hezký terminus technicus 👍😃
Efe: já ho včera vykoupala a rozčesala, tak září hoch 🤗 o víkendu ho trošku zastřihnu…enem majinko, na zimu 😉
Včera měl náš běloušek 6. adoptiny ❤️🎂
Jinak je mu asi 9-10 let 😉
Sarah01:Tak konečně byli obviněni a půjdou k soudu
Jen ať jdou bručet a ještě by k tomu taky potřebovali oba docházet k chocholouškovi, jestli to pomůže….🤷♀️
No, asi tady nebudu oblíbená…
Tak to se nebojte, Buggyro😊 to, co popisujete, je přeci potravní řetězec a náhodou se Vy zase hezky staráte o své slípky, koně….co by ty děti, které za Vámi a koňmi chodí, co by si bez Vás počaly? 🍀
Sardullah, Ty jsi taková hodná dušička 😊 jako nasmála jsem se, protože mi to okamžitě běželo před očima, jako film…je to hezké, ale kdyby Tě některá ňafla, tak je to i nebezpečné. No, ale já vím, že mít dům, auto a papíry, asi by jsem to dělala podobně 🙈
Viděla jsem už 2x dokument na Netflixu- Poslední slova Jane Goodallové, který se záměrně natáčel s tím, že ho lidé uvidí až po její smrti. Bylo to krásné, a připomínáš mi ji svým přístupem k živočichům.
Vyprávěla, jak v mládí, když přijela do Afriky, hodiny, týdny a měsíce pozorovala v pralese zvířata, třeba i mravence, hovnivály, ptáky a jejich chování vůči sobě, jak si pomáhají a tak. Když se dostali s reportérem na téma, co si myslí, že bude po její smrti, řekla, že doufá, že jí tam na přivítají její pes z dětství, oblíbení šimpanzi, kteří jí byli nejbližší, maminka a na chvoji pak byli 2 předemřelí manželé. A že je mnoho druhů lásky a já s ní souzním. Říkala, mimo jiné, že svými přednáškami mladým lidem, se snažila “vychovat” novou generaci soucitných lidí…ano, to svět potřebuje. I Sardullah potřebujeme 😉☝️
Jste úžasné bojovnice! Obě 👏 gratuluju a mám radost s vámi 🍀
😂😂 on tak ale opravdu kouká, odezírám mu tu větu ze rtů….totiž z pysků 😉
Už se malinkýmu božánkovi prodlužuje čumákovník 😜
ten je okouzlující ❤️👏
Tenurri a Aluško,
oba klucíí jsou v tom žlutém listí naprosto dokonalí krasavečci ❤️
Taky právě vidím maminky výraz 🤗😉
Když si vzpomenu, jak dlouho trvalo než bělouš přijal vnučky(1 a půl roku), tak musím říct, že dívat se na foto z víkendu, je prostě krásné a hřejivé.🤗❤️ Na rozloženým gauči takhle ve třech 😉 vlastně ve čtyřech…za vnučkou je ještě ten náš velký plyšoun Bady 🤭
Zanedlouho budeme slavit 6 adoptiny 🎂
Krásný pes 😍
Napadlo mne Dájo, jestli bys nezkusila dát chlorellu i Chulimu před Gigouškem, jestli by mu chutnala a že by se pak chytil a dal si sám. Myslím, že u nás hrálo roli to, že bělouš viděl u mne, jak to do sebe hrnu, byl zvědavý, rozkousnul ji, zachutnala mu a teď nasypu do misky a ve vteřině je má v sobě..
Navýšila jsem teď běloušovi dávku na 7 ks, protože jsem mu včera nasáhla ve svalech u ramene bouličku, velikostně malý hrášek. Není hned pod kůží.
Objednám ho k vet, co nejdřív a jestli to bude možné, boulička půjde ven. Před měsícem měl průjem, zvětšenou uzlinu a teplotu. Vet říkala infekce a dala ATB a já se teď bojím, aby to nebylo jinak.
No tohle je zelená sladkovodní řasa, takže zelenina..😃
Snad to brzo pomůže 🍀🍀🍀🍀 držím palce! S tím gastro vyšetřením ještě chvíli počkáš nebo už máte termín?
Výborný Sardullah, to by šlo 🤭😂
Daja:Hlásím, že Gigoušek ode dneška bere Chlorella, ozvala se Raduš ( lesnížíňka) , že má doma a že mi pošle. Raduš ještě jednou děkuji jak za sebe tak za Gigouška a hlavně za rychlou reakci děkují👏.
👏 lesnížínka je moc hodná 🌷a chutná mu to nebo musíš kamuflovat a nebo strkat do krku?
Jj, má do 8 kg 😊
To jsou věci teda 🤔 dobře Vám děvčata poradila…
Před lety jsem ve vlaku našla lékařskou zprávu, holčina nikde. V něčem lítala. Jí jsem nenašla, ale rodiče ano, tak jsem to vložila do obálky a poslala. Nemohla jsem to v tom vlaku nechat, bylo to obsáhlé, nečetla jsem to celé... on ten vlak z Prahy vyjížděl a holčina se asi rozhodla, že zůstane a domů nepojede, to mě tak napadlo…dlouho jsem z toho byla rozhozená….
Děkujeme 😊 dneska odpoledne si běloušek užil společnost 3 japanek…teda vlastně ten jedinej blonďák je kluk ☝️ to je chumel, nedali se moc vyfotit…