Odpověď na příspěvek uživatele acher z 05.01.2026, 18:05:20
Taky jsem ráda, že si k nám lítají nazobat, zvlášť v tomhle mrazivým období - nestíhám doplňovat krmítko. Nemám tedy ještě slípky a ty až budou, tak budou mít svoje krmení chráněné - kvůli ptačí chřipce a tak, nicméně mám tři velký krmítka pro ptáky a jsem po té pauze ráda, že vrabce zase vidím.
Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 05.01.2026, 11:24:27
soused odpaluje rachejtle tak, ze miri na nas
tohle kdysi praktikovalo hovadský soused přes ulici, že pálil od sebe, přes silnici k nám. Řvala jsem jak prokopnutá a slušná jsem teda nebyla. Zalezli. Pražák přijede a dělá bordel.
Podotýkám, že jsem bývalý Pražák, stydím se za to, ač jsem nikdy bordel nedělala.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 04.01.2026, 07:49:44
Nikoliv, v té krabici si to tam to hovado přineslo a nedokázalo to v ní odnést. Na venčení s sebou krabici nenosím, nosíváme s sebou pytel na sběr odpadků, které najdeme, s tímhle nikdo nepočítal.
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 05.01.2026, 13:14:41
Zavřít šavlozubýho Mousesa doma, udělá tam z toho kůlničku na dříví. když není po jeho……. je problémek 😀 ale dobrý je, že se celou cestu drží u nás. A jinak se do dálav teda sám nevydává.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 05.01.2026, 12:40:34
On se tak stal součástí tý smečky, ale vždycky, vždycky ječí, ať už to otočíme a jdem domů 😀 , já mu vždycky nadávám, co s náma teda leze, když pak furt řve, že za ty roky už musí vědět, co ho čeká…, drahá půle nadává mně, co ho s sebou tahám, že nás zdržuje……ohařům je to jedno. když na ně teda neútočí někde ze zálohy zpoza keře. To vždycky skočí, jak paragán se odrazí od hrudníku, stehna dotyčnýho psa a letí na druhou stranu a chudák ohař vůbec neví, co se děje 😀 . Jsme pojízdnej cirkus, jo a to nemluvím o tom, když mi vyšplhá na záda a já du jak ta čarodějnice 😀
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 05.01.2026, 13:00:34
praprapředkům
u sousedů, kam nosívám slípkám dobroty mají jednoho přímo tyráka! Ta sviň mě klove do nohou 😀 , podotýkám holých nohou, páč sem líná si brát i v týhle zimě na takovou chvíli fusekle, tak vždycky vyběhnu jen v dřeváčkách a ta dorota máchalová po mě de! 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 05.01.2026, 09:51:46
Udata hnědka Norrisová klade ovšem stabilně jedno vejce za druhým a když doneseme šváby na přilepšenou, tak ona je u nich první a naporcuje i ty největší syčící 10centimetrové mrchy s tvrdým krunýřkem. Včera si zavdala 4 kousky…
VIVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT, VIVAT PANI NORRISOVÁ! Já ji miluju - kdybyste ji už nechtěla, až neponese, tak já si ji vezmu.❤️
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 04.01.2026, 03:33:40
And the winner is- DÁJÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ano je to tak, venčíme v lesích ve složení dva ohaři a kocour šavlozubý! Je to nezmar, sice celou dobu držkuje a hubu nezavře 😀 , ale ujde to s námi celý. Pak padne na vokno a konečně je od jeho šikanování klid 😀
Pokud je to na mne, tak psala jsem Ešivá, ne, že je - neboť, kolem vlků koluje takových nepravdivých příběhů, které mají za úkol přiživit nenávist k nim, důkaz je?…. a v tom seznamu, co sem dávala Doron z ofiko stránek:
Takže: 395 útoků
z toho 68 se nemůže vlk vyloučit ani potvrdit.
775 zabitých ovcí,
112 zraněných
24 zabitých koz a 1 zraněná, to je docela dobrý
129 kusů skotu, 3 zraněné, to mě překvapilo
2 koně zabití
Celkem 1050 kusů hospodářských zvířat, protože se ještě něco muselo utratit.
Odpověď na příspěvek uživatele Lupus4 z 03.01.2026, 21:07:25
No však na to stačily dvě věty toho úvodního novinářskýho brajglu. A ta osoba bude mírně řečeno neinteligentní, když i sama sebe napráší. Bylo zřetelný, že je to jejich vina. Především jejich vina, protože zvířata neměli řádně zabezpečený. A za to žádný predátor nemůže. Bych na jejím místě chodila kanálama, místo toho, abych se prezentovala v médiích, páč by mi bylo stydno, že jsem, co jsem.
No ….a zde potvrzení, že této zábavě holdují ti chudí duchem a navíc hovada, protože jen hovado po sobě nechá takovýhle bordel. V lese, u kostelíčka. To jsme našli dnes ráno.
Takže až přede mnou bude kdokoliv tuhle ubohou zábavu obhajovat, zařadí se okamžitě po bok takovýchto šmejdů.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 02.01.2026, 14:11:53
Jo, přesně, ještě na nějaký to prase jsem zapomněla. Ale jinak, že by za komundíry se chovalo nějak běžně něco jinčího, to teda fakt ne. V té části Čech, kde jsem se jako dítě pohybovala rozhodně ne. Výjimkou právě byl ten statek, který jsem tu zmínila, ty měli krom výše uvedeného malé stádo ovcí a bylo o ně sakra dobře postaráno. Chodili jsme po žních paběrkovat . Klásky, kukuřici….
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 02.01.2026, 13:01:42
Já co jsem jezdila, tak spíš hodně králíci byli. Koza pak jen v jedné vesnici, kde bydlela ségra a pokud takový lidé, kterým tak koza patřila, už ji mít nebudou, tak jen dobře pro každé zvíře, které tam není.