Orionka:A nebude to i tím, že vzhledem k vašemu věku ( pardón) máte k nahlašování špatný vztah ?
Budu pochopena ? Nedostanu po čuni ?
Hm chorej mozek, to není Orionka, bacha
Orionka:A nebude to i tím, že vzhledem k vašemu věku ( pardón) máte k nahlašování špatný vztah ?
Budu pochopena ? Nedostanu po čuni ?
Hm chorej mozek, to není Orionka, bacha
Mamka nejni smutná, mamka se rozptyluje, resp. je rozptýlená 😀 , doslova. Jezdíme tam každý rok “na návštěvu". Aby nebyla vo Vánočkách ”sama" Což pochopitelně nejni a teď je na mě věřím moc pyšná. Což si může dovolit, protože v jejím případku už nemůže bých pýcha hřích.
Mně se venčí v peří, jdu se politovat. Moc jsem se těšila na dnešní sobotu, že pojedeme za “mámou”, dáme si oběd v moc prima restauraci, kde dobře vaří a pak zajdeme do Mělníka na Vánoční trhy a co? A prt. ani venku jsem nebyla. Ale mám vaječňáka aspoň. A zatra poctivýho . Polknul skorem půllitr černýho ruma a ešče skorem taky půllitr vodky. VYdrží do velikonoc. Teda takhle nevydrží, ale vydržel by 😀
No já bych si nevšimla a to je bohužel účel toho, kdo to dělá, vznést zmatek a případný třeba možná i neshody. V tomhle hezkým čase Vánočním je to značně přízemní. Tak to musíme hlídat a když někdo napíše blábol, je jasný, že to nepsal on, ale chorej mozek.
Jsem moc ráda, že knížky docházejí do svých nových pelíšků a že budou dělat radost. Mně dělalo radost psát to věnování a podepisování, bylo to tichou a hezkou součástí letošního zběsilýho adventu.
Šikovná Dája, šikovná, když to poruší a bude číst, tak jí Chuli za trest rozcupuje papuče 😉
No jasně, že bude i po Vánočkách. Ale třeba by se to i stihlo?? Muselo by se fofrem jednat.
Nereste nikdo anonyma, jsme v pozitivnu
RONJO - MÁM VZKÁZAT OD MEGÍ, ŽE KDYŽ TO TE´D OBJEDNÁTE, STIHNEME TO, NEBOJTE, UDĚLEJTE OBJEDNÁVKU DNESKA, ZAPLAŤTE DO A DEJTE SI DORUČENÍ BALÍKOVNOU. A STIHNE SE TO, MÁME NA TO TÝDEN, KDYŽ TO BUDE V BOXU, MŮŽETE TO KLIDNĚ I NA ŠTĚDRÁKA VYZVEDNOUT. HONEM, HONEM, NECHCI, ABY KVŮLI KNÍŽCE JSTE BYLA SMUTNÁ.
MEGÍ O TOM VÍ, ZACHRÁNÍ VÁS.
Ronjo - nejde mi napsat SZ - jste neregistrovaná, jak to je myšleno s těma fuskama?
Jak jako místo ohařů ponožky?? :o , něco se pokazilo? Objednávala jste a neklaplo to??
No , přesně, doporučuju toho buldu, leopart je vyšší dívčí. Ne já vím, že teď ne, to jen přípodotek do budoucna, že ten leopard chce někoho, kdo ví, co je leopard, aby bylo soužití pro obě strany pohodové.
To je ta ohaří
https://www.chovzvirat.cz/diskuze/tema/17602-mam-pro-vas-velky-vanocni-prekvapeni/
A já mám vlastně taky pozitivní zprávu. Rozhodla jsem se, že knížka podpoří útulek Voříškov, takže když odteď někdo koupí knížku a napíše tam heslo Voříškov, tak půlka mého honoráře půjde jim. Kdo jste Pražák - mají 23. 12. předvánoční akci - tak je tam taky můžete podpořit.
No ale pozorte Bobčo! Ty Tatry tam koukejte pěkně rychle domalovat, páč s knihou už jsme i na Slovensku!!
Jipiajééééééééééé! |Jak by řekl strejda Willis! Supr, huráááá.
Ano přesně takhle to vnímám taky. Proto jsem v době kovidový, začla chodit do Garáže. Tam nic negativního nejni, poučím se tam jako řidička a něco se dozvím. Garáž mi zachránila nerf. 😀Ne tak mému muži, kterého poučuji za jízdy, že by Daniel Král todle a Daniel Král támdleto, a že podle Daniela krále……… myslim, že už to dlouho nevydrží, zastaví jednoho dne na dálnici, či uprostřed našich lesů a tiše řekne Vystup! 😀
Tak prt. Tetkon už to vím, no, jsem myslela, že bychom to nějak, ale Megí říkala, že v pondělí balíkovna, páč se to nespárovalo! Viz SZ.
supr, supr, díky. Honem, honem. Vy jste z Prahé?
A po zaplacení nepřilo potvrzení? Bambule, napiště mi, prosím do sz to jméno, pooprosím Megí, ať se podívá, to musíme vyřešit.