Sardullah, Efe
Vánoce, Vánoce přicházejí, čtěte si přátelééé….. nečtěte tetkonc ale o svátcích. S hrnkem kafe, cukrovím, poté co přijdete zaprasené zvenku z vyjíždky nebo venčení.
Sardullah, Efe
Vánoce, Vánoce přicházejí, čtěte si přátelééé….. nečtěte tetkonc ale o svátcích. S hrnkem kafe, cukrovím, poté co přijdete zaprasené zvenku z vyjíždky nebo venčení.
Doron - já celou dobu vycházím a reaguji na základě tohodle:
Ty tygrici to v nicem neprekazi. Rvacky s tygry ani pobyt ve volne prirode ji necekaji. Neni duvod aby mela jakykoli problemy
To je to co mě zvedá ze židle, plus někde rada, abych řešila spíše opravdu týraná zvířata. jako že tohle není dostatečný týrání? a že to by mělo zůstat nepovšimnuto? Aby se pak každej tímhle vymatlancem inspiroval?
😂 😂 😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂😂 😂
pomooooooooooooooooooooooooct" Já mu to hned řeknu, kde má chybu v systému soudruh z eNDéeR 😂 😂
No psala kamarádka, že jí pošta vůbec nedala oznámení o zásilce. Zkus bádat.
Von to má někdo jinak?
Asi moc ne, no. Kupř. fčéra po mojí podvečerní autogramiádě jsme si sedli, dali studenou véču. Vynikající jihočeský zrající po celým domě smrdící😀 . A naše drahá důchodkyně naznala, že by nebylo od věci projevit zájem 😀 😀, abych tak kulantně opsala skutečnost, že šla žebrat.
Drahá půle přísně ukázala na důchodkyni a posléze přísně na pelíšek a pravila: “Ty! Tam!” a co myslíte, že se stalo 😀 😀
V odpověď si mohl v tom jejím gezichtíku přečíst: “Nem értem”. což je maďarsky nerozumím 😀
No tak jako to už je na Vás, ešivá je máte tak ukázněný, aby Vám neprohrabávaly počítadlo, nebo ešivá to máte volně, že si jako můžou dělat co chcou 😀 😀 .Já Vás enem varovala 😀
Chci nahlásit problém, že problém už není 😀, neboli Raven_kix měl pravdu, zmenším to a simsalabim je to vidět. Díky.
😂
se tu směju bramborám, jako ten blásen.
tak to by to mělo vyhledat
Mám zprávu od Megi
koukněte na ten potvrzovací email s objednávkou, je tam tohle:
Vaše objednávka na Megibuk byla dokončena (takto je nadepsaný předmět emailu)
a pak je tam:
Dobrý den, XYZ,
Dokončili jsme zpracování Vaší objednávky.
Tracking Information Courier Tracking Number Česká Pošta RR355437788CZ
a pod tím číslem to v České poště najdete na těchto stránkách:
Leithian:Tady zas lidi pro pofiderni prinos nechaj fene vybrakovat vnitrek. Protoze to je dobry. Nevidim v tom rozdil. Z cca 30 kastrovanejch fen ruznych plemen co jsem poznala byly vsechny s nadvahou, vsechny s mizernou srsti a vsechny se chovaly jinak. Ale kastrace je coooool!
Nevidim v tom rozdil.
Pak je zcela nepochopitelné, jak můžete psát, že to tomu zvířeti nevadí, že mu utli články prstů? když to vidíte stejně a tohle Vám vadí a tam píšete, že to nevadí.
Máte v tom chaos. Nicméně je zbytečné to točit dokola.
Přišla Ti zpráva? Hlídáš emila - spam, jak psala Megi? Šla jsi mezi prvníma. To je divný.
edit - mělo být NEPŘIŠLA Ti zpráva? jako údiv, že to ještě nemáš 😀
Děkujeme Bobčo, jste rychlík teda, rozhodne se, objedná a uuuuuž čte! Ať se knížka líbí.
Na toho pejska, na ten malý drobný, leč podstatný detail, můžeme být Megi pyšný! Já ho naprosto miluju. A vždycky si říkám, když knížku předávám, jak dlouho to bude čtenáři trvat, než to objeví? 😀
Taková blbost, co? a jak to potěší 😀 😀 😀 Nebo jak to v tom filmu říkají 😀
FŠICKNI KDO UŽ TO ČTOU MAJ VELKEJ PROBLÉM!!
KNIHA JE URČENA POD STROMEK A KDO NEUPOSLECHL, BUDE MU ZABAVENA A VYDÁNA AŽ NA KONCI ŠKOLNÍHO ROKU!!!!!!!!!!!!!!!
😜
nedostanou
jste si jistá?
Tak ještě ty bankovky.
No a myslíš, že budou? Já se bojim, co se dočtu 😀
No ale Fram právě štěně ještě je. Tohle, byl podle mne mladý kousek, mládě, bez zkušeností.
aaa díky, zkusím.