Kurnik, to jsem byla já.
Kurnik, to jsem byla já.
Jojoo, vypolstrovaná místnost, klídek, pohodička 😀
Fatio - není někde v okolí klub chovatelů králíků? Že by tam nějak pomohli?
prečo si zver nepríde vytyčovať územie ak som na na betónovej ceste ja??
Předpokládá, že právě vytyčujete Vy? 😀
Taky jsem čelovková. I kvůli myslivcům, chci být vidět, chodím kolem posedů. Čokle taky mají svítící obojky-2x žlutej a 1x červenej. TAkže když jdeme po loukách a oni tam blbnou, mají lidi přijíždějící z práce domů autobusem o zábavu postaráno. Jsme jak pojízdnej cirkus. Zůstávám na loukách, do lesa bojim. Bojim i prasat a tak si zpívám. Koledy, protože se blížej už ty Vánočky. Na konci adventu umí už každá místní srnka Jéžišku panáčku a další.
To je veliká, veliká škoda pro umění 😀 😀
Vytisknout a zarámovat, až jednou za sto let budu slavná, vyděláte na tom 😀
Moc děkuju, příští rok si to takhle pojistím. A já blbka ešče ze záhonu vyháněla Mousese, třebas by škůdce chytil.
do roka
Ronja s motejlem:Ronja je plašší než motejl, tak poletovala o kus dál.
už ji vidim.
nie je to dobrý pocit, človek sa cíti veľmi zraniteľný a vydaný napospas niečomu, na čo sa ani nedá pripraviť
to věřím, fuj a brrr.
ach jooo, tady maji šicí Hokajdó a já mám prt. I na třetí pokus mi to v mým ubohým provizorním záhonku sežral v zemi nějakej Xindl X 😀
až takhle moc? No tak to pak jo, to chápu. Já zažila maličkatý zemětřesení jako dítě v paneláku v Prahé - trošánek to vibrovalo a pukla nám trošku zeď v dětským pokoji.
To je ale krásnej ptáček, to bé asi nejspíš mládě havrana -teda štěně havrana 😀, když je to ten pejsek 😀
Já to znám, už roky. Je to velmi výstižný a velmi ftipný. Díky němu jsem objevila Box of nothing a miluju tuhle krabici.
a gde je Ronja?
No já ale třeba musím naopak pochválit náš okraj Prahé - tam se hned, jak se tehdy zmínilo dělení polí na menší části, s tímhle začlo . Pole se rozčlenila a je to tak doteď a remízky se vybudovaly a fungujou doteď. Na chalupě a kolem Domečku u nás jsou zase remízky stoletý - za což jsem ráda.
Náš místní myslivec má políčko s bramborama a v něm má zapíchnutou bábu - v podstatě oblečenýho strašáka namontovanýho na řidítkách od kola a zapíchnutý do země, jak fouká vítr, tak se to hejbe, na těch řidítkách má cingrlátka a na bábě má odrazky fosforeskující.
Zdá se, že to funkcijonýruje, svině to zatim nevodhalily - za dobu mýho bydlení tady už je to třetí rok a sklízí ty brambory v pohodě.
😂 mám evidentně co dohánět 😂.
edit …. namalovaný to už asi nemáte co? Ale tak vono stejně není po 22:00, tak nic. 😀
Lenocka:…a to věčný odhlašování mi pije kref! Pošlu na ně Piškůtka! 😈
už šel.