Skelety jsou ve hře? Jak moc? Nestihla jsem si všimnout.
Jen poznámka k nim - skelety jsou prý výživová bomba, pamatuju si z jednoho fóra dámu od lovečáků, žádná psí začátečnice -dávala je v sezóně honů psům po honu, aby doplnili hodně energii.
Skelety jsou ve hře? Jak moc? Nestihla jsem si všimnout.
Jen poznámka k nim - skelety jsou prý výživová bomba, pamatuju si z jednoho fóra dámu od lovečáků, žádná psí začátečnice -dávala je v sezóně honů psům po honu, aby doplnili hodně energii.
Mě těch 300 g masa v porovnání s ohařema taky přijde dost. Štajn dostává 250g ráno, 250 g večer, Tali 300+300, ale jsou to velcí psi. Ona má jen o 200 g mín, než Rumíček
Taky vážímm celej život a všem. Já. Drahá půle nic a diví se, že pak Tali vypadá jak selka. Páč on to přece odhadne. No, neodhadne.
Dík za opravu.
Admini , mám prosbu - šlo by změnit téma Katarální horečka na Vysočině - na
Katarální horečka na Vysočině - a nejen tam
Díky moc.
Neumím posoudit, jak je to důležité , zda vůbec a pro koho konkrétně. A taky zda jste na to už narazili a co z toho pro vás plyne. Nicméně, jsem si řekla, že to třeba není od věci dát vědět víc do éteru, ne každý si toho musí všimnout. Tak to sem dám a pak se to třeba smaže.
Díky , tak uvidíme co ostatní.
Vážení - mám dotaza. Až to přivezu z tiskárny, jak to vidíte s věnováním. Loni jsem ho tam psala, ale mám to psát i letos? Není to hezčí bez toho věnování?
Ach bože.
Jak je dobře, že jste se rozhodla tak, jak jste se rozhodla a díky tomu neprošla zbytečnou operací. Moc síly Vám přeju.
Zadavatelko Buggyra má pravdu, tak tam cinkněte a zeptejte se. Moje kamarádka, která se o koně stará opravdu nadstandardně, měla před léty koníka opravdu letitého pána. Hodně letitého a moc dobře si pamatuju, jak byla neščastná, neb prostě byl hubený hrozivě moc a vypadalo to, že přes veškerou péči, která pochopitelně není pro cizí lidi vidět, ho týrá 😀 . Tak jako lidský staříci bývají leckdy opravdu jak lunt a přesto je nikdo netýrá - kupř. moje drahá polovina, bude jednou vypadat jak žebřiňák, je prostě od přírody vychrtlina a nevykrmila jsem ho ani za dlouhá společná léta. - tak i u zvířat to tak někdy zkrátka je, že na stráří jsou prostě hubení i kdyby sežrali nevím co. Je dobře, že vám není stav zvířat lhostejný.
Až přijde ten správný čas, tak běžte sama tam, kde jste spolu bývali nejradši a tam ho pusťte, ať běží, letí, tak jako dřív. Do tý doby si ten smutek dopřejte, když to neuděláte, vyběhne jindy a jinak.
Pořídím si neonky a bude mi dobře
jak to vosedláte?
Arosku - tady slova prostě nestačí. Nikdy. Zvlášť, když odchází kus srdce. Držte se, moc.
a druhak je prostě nemocná, to tak je, má asi nějaké
☹️ Chudera sestra pana Norisa. Tak to je jasný, že když je to takhle. Tak jí dejte před poslední cestou něco extrovního do zobáčku.
A jak se to pozná, že je nemocná od toho kvokání jako takovýho? Abych byla v obraze.
Jojo, Vahine, napiště to prosím Megi, ať ví, kam to poslat, ale! Asi ne do SZ?? Já nevím, jak často se tady mihne. Lepší do emailu - je uveden v kontaktech nakladatelství.
Hnědka
Ta hnědka?? Ta sestra Čaka Norise? ☹️ nene, dejte mi ji. Sem chtěla napsat. ale nemám ešče kurnik. Mám na něj ale cihly 😀
Nikdy
Budu si to pamatovat, kečup totiž miluju a kdybych o něj takhle měla přijít, zaplakala bych hlasem. Divočáka závidím.
Eh, ono je to teda asi taky do veselého okénka tohleto 😀 Škoda, že tu nejni Pišišvorová 😀 úplně vidím ty její exoty 😀 a náš Rumíček by si to taky užil:
a hele touhle cestičkou jsem ještě nešl
a to je špatný tohle, to je špatný, jak tohle člověk řekne, žene se do průseru 😀 😀
Ale tak on by musel jinak čekat ještě hodinu nebo dvě, než vstane páníček
to jest silný argument! 😀 no a přitížilo se Vám, nebo bylo líp - aspoń na duši teda.?
Tak to jsem moc ráda. Já se neskromně přiznám, že se na něj taky těším, protože je něco jinčího ty obrázky malovat, pak i vidět PDF a nebo mít nakonec ten kalendář v ruce hotový.