Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 03.10.2025, 05:02:44
……Včera odpo mě teda chytla svalovice a tak si říkám, že s Bambulí vyjdu jen k prvnímu remízku za městem. To je cca kilometr a prdím na celé vycházkováni. No u remízku říkám, je tak hezky, svítí sluníčko půjdeme ještě nahoru k božímu mukám. A u božích muk zase hodně foukalo tak říkám té mojí Bambuli, že sejdeme dolů pod kopec, kde určitě nebude foukat…..
🤣
Jsem moc ráda, že touto chorobou, která způsobuje velmi pozdní návraty domů v momentě, kdy to není žádoucí, že tím netrpím jen já. Pokaždý, když vyrážím ven, jen kolen komína, tak ten komín ztratím. Včera jsem šla s ohaříkama taky jen za humna. A dlouho to tak vypadalo, protože se pustili do průzkumu louky a hráli si na sčítací komisaře. A já si mohla jen tak stát a unešeně zevlovat po okolí. No a šli jsme domů? No jo šli, ale až poté, co jsme zašli výrazně dál, než je humno a šli si natrhat panenský jablíčka od starý jabloně, který říkám babi.
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 02.10.2025, 09:44:40
My měli včera kontrolu, hodnoty v normě, prý je zdravý a už může skotačit zase jak chce. Tak jsme si včera dali 2h procházku přes louky. Už mu to chybělo, tryskal v kolečkách jak blázen, pohráli jsme si s hračkou a nechala jsem ho pobíhat a čuchat. Nikde nikdo nebyl, protože mrholilo. Doma spokojeně usnul.
No ale to je krása, to je krása. Věřím, že Vám se pak taky spokojeně spalo.
U nás to odbourání očmuchávání a konzumace loužiček taky zabralo a konečným vyřešením byla operace Tali, kdy se mi skutečně potvrdila tichá domněnka, že ta bulka, kterou jsem pak objevila, byla tím spouštěčem jeho šílenýho a nesmyslnýho chování. To teď ustalo a můj dědoušek už je taky zase potrhlej.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 01.10.2025, 14:20:14
🤣 Tomu se člověk dokáže smát pořád.
že jo? Já teda ne, proto, že jsem to točila, ale prostě je to božská situace, ta dramatická odmlka, než ty dveře buchnou . On tyhle věci umí geniálně - sice ne vědomě, ale geniálně ano - vytvořit. To jako náš jeden anduláček, který uměl dokonale hovořit a načasovávat - byl třeba s klecí venku na větvi, dole pod ním máma plela záhon a on pravil:
“To je ale prdééééél!” A byla 😀 všichni, co jsme tam byli, jsme lehli. Máteř hubou do zeminy 😀 😀
Tady je teď bezdeštivo, gratuluju k zapnutí topení. My doma už taky lehce zavlažili. Spíš proto, aby člověk ráno nelezl do zimy, to mi va. Jinak se prostě člověk oblíkne, ale ráno? Brr. Dům ještě není zateplený, takže ta podsklepená část, je výrazně chladnější, než ta část, kde máme pec a není to podsklepený.
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 01.10.2025, 12:51:29
Klíďo to sem hoďte, ať se pobaví i ostatní. Je to teda pravda z doby, kdy jsme se nastěhovali do Domečku, takže je to tam takový syrový /ale moc ráda na tu dobu, kdy jsme tu začínali vzpomínám/, ale to myslím nikomu vadit nebude a pobaví se určitě.
Odpověď na příspěvek uživatele Stalejetostenatko z 01.10.2025, 12:02:24
Děkuju za vysvětlení. Jestli na to někdy dojde, vidím to rozhodnutí, které jste udělala, stejně. Moc a moc držím palce, aby jste si mohla užívat ještě hodně moc společného času. A přidám k tomu jedno ❤️, aby tomu jejímu, bylo podporou.
Tím tedy bohužel padá to, co krásně a prakticky navrhovala Ph, což je moc velká škoda, líbilo by se mi to - nicméně díky Ph za tuhle myšlenku.
Na pabouky v domácnosti si sbírám kaštany, prý jim vadí. Tak jsem nasbírala a roznosila po domě. Aji na nočním stolečku mám. Taky prý jim vadí něco citronovýho - říkala paní nakladatelka, že má nějaký spey, co je odpudí.
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 01.10.2025, 12:33:30
a jooo! Já na to úplně zapomněla!! 😀 Nojo, máme všade nový dveře už, to se moc hrát nedá. I když…. Rumoušek je pán Jemnocit, ten je nerozbije, to Tali do toho mlátí tlapou. Já si to snad budu muset najít v tom binčusu.
v lesích a na loukách je krásně mokro a v týdnu bezlidnato. Člověk jde s čoklema na procházku a přinese si domů večeři - na kulajdu a na smažený houbový řízky = ušetří. Co víc si můžu přát, že jo 😀
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 23.09.2025, 14:19:54
. Hlavně že jsem to zvládla zaplatit bez karty.
🙂 děkujeme převelice. A je to stejně ftipný, jak se to platební chování mění. Kdeže jsou ty doby, kdy karta byla raritou a lidi se s ní učili platit, teď už to bez ní nejde, za chvíli už bude pasé i karta.
Odpověď na příspěvek uživatele Stalejetostenatko z 24.09.2025, 11:31:07
Je to hrozně těžký, hrozně moc. Kdyby kurnik člověk věděl, jaká je prognóza s tou operací, jak pravděpodobná je ta varianta, že by toho bylo tolik, že by na to odsávání dojít muselo……..
Pr…..čic. Moc držím palce ať prostě si můžete užívat tohodle stavu
Ona je veselá, nadšená ze žrádla, těší se z mazlení a celkově se tváří, že jí nic není.
Odpověď na příspěvek uživatele Stalejetostenatko z 24.09.2025, 09:58:55
Myslím, že jste se rozhodla rozumem i citem. Jestli jsem to dobře pochopila, ta tekutina se bude hromadit dál? Jen jinde? A bude nutné ji stejně nějak zase odsávat? jestli ano, je to jen odsunutí toho problému a čekaly by ji podobné zákroky pořád?
Kdyby to bylo vyřešení problému, tak člověk váhat nebude, ale ……… milujeme je, chceme pro ně vždycky to nejlepší. A podle toho musíme volit. I když to bolí nás. Já vím, jak vám je - teď nedávno mýmu takystáleščenátku milovanýmu jedenáctiletýmu - našli nález na srdíčku, nevím, jak se to vyvine, jestli třeba ho čeká také něco takového, ale pokud ano, nebudu chtít, aby se trápil, raději, ať žije spokojeně míň času, ale bez stresu a bolesti.
Držte se a vždycky si pomáhejte v tom smutku tím, že pro ni chcete jen to nejlepší. Jste statečná.
Tak to to zase nevěděl co má dělat, pak rychle vyrazil na chodbu, vrátil se s těžkou holinou v hubě, oběhnul s ní několik triumfálních koleček po obýváku a pak se posadil před dózu s piškotama.
😀
Brouček malej snaživej. Von moc dobře ví, že šupák chodí v holinách! 😀