Viděla jsem dokument z Británie a tam tadle nítěnka odlapila, zabila a pak následně vláčela dospělýho králíka. Dva dny jsem nemohla zavřít oči, jak jsem je měla vyšpulený údivem.
Viděla jsem dokument z Británie a tam tadle nítěnka odlapila, zabila a pak následně vláčela dospělýho králíka. Dva dny jsem nemohla zavřít oči, jak jsem je měla vyšpulený údivem.
Přidávám se k Place s popliváním 😀, ať to máte najednou! A hlavně, ať už je ten problém fuč.
Loni naše kočka zvětšila otvor do hryzčí nory (říkal jsem, že snad staví metro).
Kočky taky hrabou???? Jako psi??? Jsem kočičí neználek, tak se dívím.
Gratuluju panu Tiskovému mlufčímu bývalého prezidenta k získání doktorandskýho titula
a držím palce, abyste i s Věnceslavem získali věnce vítězůch.
Stále jasně vidím svého muže, an v Kokořínských lesích uvazuje u lavičky oba ohaře najednou, abychom se v klidu mohli rozloučit s mojí maminkou……….
“Víš, že Tali hárá?” nebo něco tak podobnýho jsem pronesla.
Je jen velkou náhodou, že jsme se s maminkou nerozloučili předčasně, protože ten přemet, co předvedl můj drahý, když mu to došlo, hrozil tím, že ztratím matku ve vteřině navždy a bez rozloučení.
Miluju tudle vzpomínku.🤣
Je jedno kam by se to hovado vlezlo, stejně řekne, že to byla nechtěná náhoda. A co se stane? Zatřelej je pro výstrahu u komína? Bohužel ne.
Je jedno kam by se to hovado vlezlo, stejně řekne, že to byla nechtěná náhoda. A co se stane? Zatřelej je pro výstrahu u komína? Bohužel ne.
Tak tohle je taky výborný, supr je věk matky a narození štěněte
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/215868-maminka-se-stenatkem-beauceron/
Zavřít na nucený práce.
Nenene, tohle ne, to je zapovězená oblast.
ale myslel na to se musí
No to je právě to, že NESMÍ. Vesmír vnímá a pak činí podle myšlenek, když to napíšu zjednodušeně.
Ne,ne, ne, ne nesejčkujte, musíme doufat v to, že tohle tentokrát projde nějakým zdravým mozkem! Nemožeme přivolávat katastrofu. Musíme přivolávat správný rozhodnutí.
už se kastrují i lidi na vsi
to je to pravé osvícenství, blahopřeji
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Janae - krásný "překlep"
Já už nemám slov, nemám.
A copak nám to tu vleče ta lasice hranostaj, málá, hubená nítěnka…. nebo že by ten velkej králik, mrtvej, chodil sám??
Ježišiš kriste!!!! Co se to děje, proboha! Je mi to moc líto, tohle ne, tohle není přirozenou součástí života se psem. Moc, moc je mi to líto a dopr…co člověk může říct jinýho?? Nejde nic, protože tohle musí být hrozný zoufalství a člověku, kterýho tohle potkalo, jsou všechny slova útěchy k prdu, pardon.
že jo?
Taky se poctivě snažíme! A já jsem fakt bez nadsázky ráda, když vidím na jeho tváři úsměv.
Náš veterinář je vlastně víc než “jen” veterinář. prostě k těm psům patří. Zná je všechny /(krom toho prvního/
A ted jsem moc moc rada ze nejsem
Třetí do mariáše.
slusne receno napresdrzku!
Si opravdu živě pamatuju výraz našeho veta v té popisované situaci a to jak dokáže vypadat někdy vyčerpaně. My když tam jsme, tak má drahá polovina s vetem vytvoří spojenectví proti ženám - zastupovatným chudákem mnou. Já sem tam za blba - to je snadný úkol, to mi de a tak má aspoň chvíli odreagování. My jsme vždycky jak komickej pojízdnej cirkus. jsou to borci. Teď mluvím o těch poctivých.
Tomu fakt rozumím. Mně to bylo celý život jakoby líto, že jsem si nešla za svým, ale opravdu bych na to neměla, právě kvůli těm lidem a jejich chování ke zvířatům a i na té veterině.
Ty vado, vy jste si adoptovali trpasličího jaguára!! Je krásná! A je supr, že to takhle všechno klaplo. díky za ni.
Hůůůstý. A jak jste ji na zimu zaopatřoval? Hádám, že nijak?