Děkuju všem za držení palcůch.
Děkuju všem za držení palcůch.
Dík - takže to zní, že všechny problémy u pana Bečky vychází z těch ledvin tedy?
mno a nikdo z těch koho je víc mi ešče neřeknul, JAK TO MÁM DĚLAT, ABYCH U TOHO NEVYPADALA JAKO VOŽRALEJ TUČŇÁK S MOTOLICÍ!! To není proveditelný, neni.
hm, tak škoda no, já sice vůbec nerozumím o čem píšete, ale výsledek mi jasný je, prostě prt.
kdo tohle sežere najednou mi je teda záhadou..
nemáte tam náhodou sličnou novou parťačku? Ta toho zbouchne! 😀 . Ale zásobičky dobrý.
Ne, není kastrovaný, prostata prý v pořádku - jen ty kulky má momentálně nabušený, pravil pan dochtor. Když se mi podaří mu tohle chování rozmluvit a nebudu muset jít do kastrace, budu ráda, ale musím se modlit, teď se to zklidnilo, nicméně byl jako blázen. Já i vím, z čeho to vychází - týden před tím byla u nás návštěva s mladinkou vižlí kráskou, byla měsíc po hárání - to je pro vižlu to nej období, kdy si užít nezávaznýho sexu 😀 . A jemu se to nějak usadilo v hlavě - teda v hlavě…. tam asi ne, o kus jinde a celý to podle mě spustilo.
Já pevně doufám, že to je tak jak píšete:
e něco olíznout
A vy jste musela poslední týden hodně škytat. Páč ten rezatec se ve svejch jedenácti letech zbláznil a považuje kastrovanou Taliprtku za matku svého budoucího potomstva. Jsem to i psala před čase v souvislosti s tím blemcáním moči a slinivky u Jacka, že to taky řeším . Tentokrát je to teda jízda - v tom sexuálním smyslu - opravdu byl, jak když mu hráblo. Už i Tali, dobromyslná Tali, která se neumí bránit a vždycky čeká, ať se jí zastaneme, tak ho dvakrát seřvala jak kaprál, jak jí lezl na nervy. Proti nám hraje i to, že už hodně blbě slyší, takže ho neupoveluju. Děs běs, spoléhám na to, že to tak je, že to z toho vychází, ale člověk se bojí, aby to nebyla blbá souhra okolností a neschovalo se za to něco jinýho - i proto nás vet posílá na to spešl srdeční vyšetření, protože tam při poslechu vnímal šelest. I on to vnímá tak, že nejspíš je za tím nechutenstvím tohle, ale……….. ale.
Musím zaťukat, že žádné zažívací problémy zatím od té doby neměl.
supr, supr, že se to srovnalo. Taky jsem si říkala, aby mu to nechytilo slinivku, jako u vás, ale tak sono snad nelže. Najeli jsme režim, že večer jde první ven on a Tali až pak po něm, aby neměl, kde co čerstvýho, ráno se hlídá - i když už teď blbý, protože vstáváme do tmy. No a nejhorší je to na zahradě, když člověk něco dělá, mám rozestavěný konve a zalévám 😀
cituju
Do stravy zařazujte její čerstvé listy, v zimě použijte sušený kořen – usnadňuje vstřebávání železa a zmírňuje anémii. Na čaj povařte polévkovou lžíci sušeného kořene dvě až tři minuty ve čtvrt litru vody, nechte asi 15 minut louhovat, poté slijte a pijte nejlépe ráno a večer
Přesně - mrtvice číhá.
Canka:Jmenuje se to tvrz Divice a hra Lovci bobrů..výborně jsme se u toho nasmáli😂Ahrál tam Klepl,Monika Absolonová,Hádek,Benoni…fakt super..doporučuji..
Začalo akorát pršet,tak se bude hezky spát..nic velkého,ale aspoň něco😇To jsem na sebe zvědavá,jak budu ráno vstávat do práce🤭
Výborný to bylo co? Jak nemohl Kryštof ven a Monika plakala, hýkala….co? 😀 😀
Jezdíme tam pravidelně už pár let, vždycky to stojí za to, příště si dopřejte Líbánky na Jadranu, nemá to chybu.
Ph - se přiznám, že zdroj už nevím, zadala jsem tedy do vyhledávače heslo pampeliška chudokrevnost a vyjelo tohle (umělotinu neberu v potaz):
https://www.google.com/search?q=pampeli%C5%A1ka+chudokrevnost&rlz=1C1GGRV_en&oq=pampeli%C5%A1ka+chudokrevnost&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIKCAEQABiABBiiBDIKCAIQABiABBiiBDIKCAMQABiABBiiBDIHCAQQABjvBTIKCAUQABiABBiiBNIBCDQ0MDdqMGo3qAIAsAIA&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Já neříkám, pustit se do toho bezhlavě, ani nevím, zda to u koček jde, každopádně byliny jsou mocný.
Efe, Kilian - díky.
Fčéra mu pan dochtor udělal servisní prohlídku -i to co jsme viděli my na sonu, tak je ok - zaplaťpsíbůhSirius.Slinivka, játra, ledviny, šécko v pořádku. toho jsem se právě taky bála. Tak pevně doufám, že to vychází z toho, že se zbláznil. A že i to srdce bude v cajku.
Rumíček - nějak se mi začal špatně stravovat ☹️ , trpí nechutenstvím, co mu třeba i jde jeden den, tak druhý den - děkuju, nezlob se, ale víš, mě se z toho dělá blbě a jde od toho pryč, jediný co jde jsou piškoty a nějaký obyč britgranule - tak jsem ráda, že aspoň něco - a včera se i posejřil. Pevně doufám, že je to z toho, že se zbláznil - což taky nejni úplně top varianta, to přiznávám. No a v neděli jdeme na vyšetření srdíčka.
Však von stačí nasr…srnec a udělá velkou paseku.
Já si myslím, že to chování některých lidí je jednak důsledek socíku, kdy všechno patřilo všem, a jednak v neposlední řadě jakýsi přesvědčení, že v demokracii si můžu dělat, co chci bez ohledu na to, že tím jiným ubližuju a škodím. To druhý možná i víc,
Asi jo, bude to mix s tím, co píšete dál. Jen mi přijde, že u nás to bují víc, než jinde, kde byli/jsou lidi vždy zvyklí respektovat soukromý majetek.
šak já vim. A taky žeru maso, že jo. Ale sem zbabělá a nejni to maso z mýho dvorka. No. Páč prostě na to nemám. Proto budou jen slepice, tam je to pro pokrytce jako já dobrý.
Efe - právě jsem si uvědomila, že kořen pampelišky pomáhá díky vysokému obsahu železa, vitaminu B a bílkovin při chudokrevnosti s tvorbou červených krvinek. Dalo by se to nějak implantovat - jako odvar? je to hořký. Případně se dá určitě sehnat jako tinktura.
Jo klokanka je taky dobrej nápad! Zas ten majňák - se pronese, zvlášť takovej obřík, jako byl ten včera. Bože kdybyste ho viděli, tu vlídnost v tom kukuči, to úplně prostě potřebujete zabořit gezicht do toho kožichu a jenom tak chvíli být.
Hm…. vlastně máte pravdu asi? Nebo tak nějak napůl - jako dítě jsem jezdila na farmu na prázdniny a to se tam nedělo - i když v podstatě ovce byly za statkem a přístup by sice byl od lesa volný, ale nikdy jsem tam nikoho nepotkala, jinak přístup do statku byl sice otevřený, ale úzký vjezd a kdyby si tam dovolil někdo vlézt, špicí dáma by z něj udělala trhací kalendář. Ale na druhou stranu u koní na Xaverově furt někdo byl a krmil . Ale - zase - nebylo tolik všade lidí, teď jsou rozlezlí jak mor. Všude si dojedou autem , všude lozej národy. Tak tím, že by to bylo? nevím, ale myslím, že to nerespektování majetku ostatních bude hlavně v postkomundírovskejch zemích, venku to nevidíte.