Dám to i sem, čím víc lidí si přečte ten závěr samotného článku, tím lépe, důležitý je i článek jako takový, tak to případně mrskněte dál do dáli:
Dám to i sem, čím víc lidí si přečte ten závěr samotného článku, tím lépe, důležitý je i článek jako takový, tak to případně mrskněte dál do dáli:
ale to asi ani nemusí, stačí, aby se ohradil zákazník, který se psů bojí, tak udělají kompromis.
jak von je soustřeďovanej! Jak vodstředifka! 😀👍
a- ha, se mi to zdvojilo, tak mažu text.
No a taky- když není to ustájení, nebo ustájení v nějaký soft verzi, tak tam za koníkem člověk musí jít, obstarat ho, poklidit a tak, každý den a hlavně v každým počasí. Já se psem sice taky musím ven, ale nedřu u toho. Jen se projdu a šup domky.
Helejte, já nevim, mně to prostě s těma konikama přijde mnohem, mnohem náročnější. I ta výchova a všechno kolem. Jako dítě jsem to nevnímala, ale teď to vidím jinak. Na ten balkon, jak jsem ve třech letech chtěla - už ani náhodou 😀 Pes je prostě jednodušší mi tak přijde.
Jo, přesně, přesně, to mě taky zvedlo ze židle. Já bych fakt trestala.
Možná je akční po Vás
Stopro. Já taky furt něco kutím, provozuju a psi to stejný, furt akce nějaká. Málokdy s sebou prásknou. Jo, když venku hodně makáme, zavařím jim hlavu a tělo, tak pak jo. Ale dáchnou si a za chvíli - co budeme dělat? 😀 Takhle zkazím i starý důchodkyně z útulku, co k nám přijdou.
tak se nestačím divit o kolik složitější to může být…už jenom to, “nežrat trávu”…
no přéésně!
jasně, pes taky může být na dietě, ale je to přeci jen snadněji řešitelný.
No jasně, když mám ustájení, ale pořád zůstává tolik věcí - kolika, kopyta, zuby -stejně to jde vždycky za mnou, rozhodnutí,starosti, jak to dopadne, když pak kůň stárne - je to náročnější nejen s péčí, ale pak i s rozhodnutím konečným, když se zraní, je to složitější, než u psa a tak, prostě kůň je hodně náročný koníček a teď nemyslím ty prašule, ale to všechno kolem.
edit - o lidech - majitelích a jejich přístupu k věci mi ani nemluvte. Být třeba výcvikář, to je o nerf, vidět jak ty lidi jednají, nevnímají, nezmění svůj přístup. Ne, s lidma je to peklo práce všade .
Já tak nějak nemám na mysli procházky a tak, ale celý to starání se, od kopyt, přes koliky, různé nemoci, zuby, management. Co u psa řeším snadno, s koněm jde hůř a tak vůbec. Jak to tady čtu, - nastavení krmení, výběhy jak uspořádat, když chci aby byli venku, ale nepraskli z přežrání a tak vůbec. Opravdu smekám.
jo jasně, že si zvykne………… jenže prostě já mám fakt z těch debilitních lidí depku, čoklů je jak……namalováno, kdejakej kretén si no musí nutně pořídit a může a pak se to vyhazuje v lepším případě takhle, v horším do útulku, v nejhorším uvázat v lese
O tom staříčkovi ani nemluvím. Když jsme kupovali domek, jehož majitelka šla do domova důchodců viděla jsem na fotkách psího staříčka, chtěla jsem , ať ho tam klidně nechají, že nemám problém. Nestihla jsem to, skončil na veterině s poslední injekcí. A to prosím syn té paní se svou družkou měli dva jorky, pseudojorky, ale to je fučík, prostě měli psy a nemohli toho staříčka nechat dožít.
Tak se mi chce zase zvracet, člověk se tady o ty psy stará jak blbej, má je jako vlastní součást a pak narážíte na další a další sobce
Pes vyrostl, tahá, tak co s ním - šoupnem ho někomu jinýmu……
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/214875-10-mesicni-labrador/
Pes zestárl, možná zbyl po rodiči, podle podložky třeba doma čůrá, tak co s ním - šoupneme ho jinam…..
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/214906-dam-do-dobrych-rukou-starsiho-pejska/
Omluvuju se, jen to prostě ve mě sedí jak v hubený koze, takováhle sobeckost.
Dámy - když to tak čtu - zlatý čokle! 😀 . Vy máte staráního a problémů, že si to vlastně člověk zvenčí neumí představit, jak náročný koníček to je. Klobouk dolů před každým, kdo se stará dobře o svýho oře.
Do háje! No je pravda, že průmyslový pivo by mohlo i bejt neškodný.
Koťata asi jsou prostě nejdřív zavřený doma? Jak to psala Ančovička s tou svou kráskou tříbarevnou? Ta byla doma docela dlouho.
Poucenie c. 2: kone su @#%&%$&*
Na druhou
😀 😀 no nenudíte se, máte bandu koní s chorobama a na dožití, evidentně. Obě moje útulkový babičky, co jsem si brala na dožití, tak to byly výtržnice na entou 😀. Na dožití, no. Tak sice Vám to zničí nerf, ale na druhou stranu vidíte, že se jim dobře daří a to je …….. to je supr prostě.
No tak víte, pořídila jste mu pasteveckou výzvu, musí se k tomu nějak, nebožáček postavit. Tak začal tady z toho konce, no. 😀
Pivní vejce! 😀
Mimochodem - máte rád kvasnicový? Pokud jo, mám pro vás supr tip na nealko pivo - německý, to nepoznáte, že to je nealko, fakt.
😄
Tak jsem si to zfilmovala…. výbornej komix, dík 😀 . Kocourka je mi moc líto, tohle je prostě blbý, blbý. Člověk tu kočku kolem domu potřebuje ☹️ . Mám teď imrvére na rohožce dárek od Mousese, loví jako zběsilej.
To sou krávy! Ne. pardon, to sou bachyně, já se spletla 😀