Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 10.07.2025, 09:29:04
Kdo bydlí v bytě, nemá nářadí ani pracovní prostor, nepotřebuje boudu.
Dovolím si rozporovat, naši psi v bytě “boudu” měli a milovali ji. Byla o ni “rvačka”, páč to bylo doupátko. A se těšim, až v domečku dojde na to, že zas budou mít ve verandě "boudu."
Šavlozubko - podpořím Plaku. A plus ještě kostival ve formě Traumaplantu, taky supr. A nebo kostival samotný. Stalo se mi kdysi při venčení , že se mi koleno podobně, ne tak brutálně zakouslo. Naškubala jsem si na zahradě listí, potloukla vařečkou v hrníčku, pustít to sliz a to jsem patlala na to koleno. Do rána supr. Tak klidnou noc.
Odpověď na příspěvek uživatele ančovička z 09.07.2025, 11:23:00
Ajo řípa! Na tu jsem zapomněla, tu taky mám. A taky vypadá hezky. a mrkvičku - jsem zvědavá, jak mi to všechno vyjde. Mám to zatím všechno v menším množství, nemám tolikatě místa zatím, že bych měla po bednách, ale to koupené je fakt místního pole a kvalitní. A jejich brambory opukový, ty mají neskutečnou výdrž, fakt mi vydrží celou zimu.
Odpověď na příspěvek uživatele ančovička z 08.07.2025, 13:04:39
Mě ten pórek baví, že s ním vlastně nejni práce. Furt nedělal nic a najednou - prd ho, začíná se zvětšovati. A celeři jsou obři, mají tedy hustý háro, jak to vypadá pod zemí zatím nevím. že se dá ta nať odřezávat? Že bych si nasušila?
Jo a saláti v truhlikách - ty jsou taky supr, dala jsem je tam z nouze, páč to byl dar a nebyl na něj místo - a postavila na opřený palety a krásně narostli a jsou dobrý, žádný hořčáci. Takže inovace - salát v truhliku v pohodě. A ušetří tak člověk místo pro něco jinýho co na záhonek musí.
Já si jinak kupuju od zdejších zemědělců - veškerou kořenovku, vydrží mi dlouho, mám ji prostě v garáge v bednách od banánů. ale až se dodělá krecht- už má novou čepici, už do něj neteče, tak jen dveře sehnat, tak bude bydlet šécko tam. Já miluju ten pocit, že jsem bohatá bramborama, cibulí a kořenovkou. Dávám mi to pocit, že přežiju 😀
ad ten skleník - se u sebe trochu bojím, že mi to tam bude třeba plesnivět?
Kometo - Vy jste tehdy komunikovala, nebo sledovala ty lidi co prodávali bullpei štěňata?? nebo se pletu? Napadlo mě, zda tohle nebude jejich matka? Fotka tam není, jen informace o psu - to jen tak, že mi něco cinklo o ucho
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 09.07.2025, 07:44:25
Ale tak pokud jsou ti psi zdraví a jinak jim to na komfortu života neubírá…
Tak jasně, že jsou jedinci, kteří se tím nefurtrujou, ale prostě jdou, zobnou si tu a tam…… ale kolik jich je, že jo. A u dvou psů tohle praktikovat - pak nemám vůbec tucha, co kdo snědl/nesnědl.
Já za sebe v tom prostě smysl moc nevidím, pro mě to má samý negativa. A navíc - jako se vším - ten pes se ani na to jídlo, které přijde - večer/ráno - těšit nemůže, páč ho má furt. 😀
No jo, ona je otázka, co je nepřirozený pes v souvislosti s jídlem. Mám ve svém okolí dvoje lidi a vždy to skončí tím, že každý jejich pes dělá ofuky s jídlem. Myslím, že by to u těch dvou lidí platilo i v případě, že budou vlastnit bígla nebo labroše.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 09.07.2025, 07:12:46
No ale normální a přirozený to prostě není. Pokud ten tvor není býložravec, tak nemá naservírováno 24/7/365. Někdy klidně jo, když se dostane k velkýmu kusu, ale pak zas nějakou dobu tráví, neloví, pak se ten lov nepovede…….. není to prostě pro ten organizmus přirozený. ešče navíc chemický králičí bobky.
Odpověď na příspěvek uživatele Majdulinka z 08.07.2025, 16:22:36
Pokud máte doma šikovné ruce, které umí vyrobit zateplenou boudu s předsíňkou, otevíratelnou tak, aby se to dalo dobře čistit a bude to hezky vypadat, tak proč to nevyrobit doma.