To by si pomohla! V nemocnici!
To by si pomohla! V nemocnici!
Vidím Reptu a jdu na jistotu. Pozdrav Pánvu!!! POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMOOOOOC. HÍÍÍÍÍÍÍÍÍLFE! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sarah! Bože - teploměr přece - to víme od ZŠ, patří do čaje pouze při teplotě čaje 37,5°C😂 Pak to plní velký přání. 😀 to vám měl někdo říct.
Jenže to není k ničemu, kdyžto, když budete tvdit, že sem opožděná - retardovaná, tak splníte podmínku, že musíte zaměstnávat handicapovaný
Buggyro? Nezapomeňte si tedy do batůžku přibalit ty vaše soláry, ať dobře svítíte.
Asi jo, ten název naprosto sedí, vopožděná jsem dost 😀 Akolyta taky nevadí, hlavně, když nebudu muset bejt kolista. Tašku nemám, budu mít batůžek a v něm želvičku. Plyšovou. jako úplatek pro zvíře, aby mě nesnědlo.
nebyly to petardy ze supermarketu,
no a to navíc! Já jsem to nijak nečetla, takže podrobnosti nevím.
ta slušná část lidí, pochopila, došlo jí to, uvědomila si to, vzala to za své, ta druhá, bezohledná, to pálila za jakoukoliv cenu a leckdy natruc.
To jsou ale medvědi. jak jde vlastně soužití s lapiňákem - sedlo si to?
musim
no ale…kdyby neprohrnuli……..tak nemusíte 😀
Já se hrozně těším domů a doufám, že se mi podaří vyrobit nějaký sněžný fotky na příští rok. Jsem jak Karlovarskej festival - jedno skončí a už musí čék připravovat nový, aby měl matroš. 😀
napadne
fčil.
Trochu zaoblit by to chtělo
šak zima ešče neskončila, to je vize budoucnosti 😀
Já jsem si říkala, že třeba staří lidi……pak jsem si ale řekla, že právě staří lidi by to neřešili, protože si stejně jako my o něco mladší užili hrátek se rtutí v mládí natolik, že by je to ani nenapadlo. Koho to proboha napadlo? Je jasný, že pak hasiči vyjet musí a musí asi reagovat dle nějakýho protokolu, nebo tak, ale zas… stojí to prachy, že jo.
No a navíc ta povaha, takovou člověk hned tak nenajde. Řekněte mi, koho z nás jeho vlastní pes, pohřbí, že jo. Větví. 😀
Připravte mi tedy, prosím, členství s datem vzniku 1.7.2026 😀 a plus ty sekty nějaký, na uvítanou 😀
Kdo fakt nikdy neudělal nějakou blbost, která mohla dopadnout špatně? A je strašné, když se vymstí hned ta první chyba, to by se stávat fakt nemělo. Ale když těch blbostí člověk dělá moc, tak ho to jednou dožene, a takových lidí mi, přiznám se, moc líto není. Kdo chce kam…
Se tak zamýšlím nahlas - kdyby pyrotechnika nebyla o bezohlednosti k okolí -a to je vždy, je jedno, kde to odpalují, zda doma na dvorku, na náměstí, v lese jako u nás - vždy se to někoho dotkne, zvířat, lidí. Slušní lidi volají po tom, aby se to nedělo, vysvětlují proč. Těm koho to nezajímá je to k smíchu, je jim to jedno, nebo ty slušné napadají (však i tady to bylo s tou hadicovou paní) O bordelu kolem toho, který zůstává, nemluvě. No tak proto ho nám z většiny není líto, nebo si řekneme to kdo chce kam.
Mně osobně, je takový člověk naprosto šumák, naprosto právě pro výše zmíněný a lítost a pochopení si nechám pro lidi, které potkala třeba povodeň, tam na sobě udělám uzel, abych pomohla. Lítosti mám taky, řekla bych, na rozdávání a když můžu, tak jdu a pomůžu. A zcela poctivě přiznám i to, že mě ani nějaká lítost k rodině postiženého nenapadla. Lítost k rodině člověka, který se někoho zastane na ulici a díky tomu zemře, protože ho zabije ten šmejd, tu mám a velkou, protože ten člověk byl čestný a hrdina a nebál se zastat někoho jinýho. Tento člověk, si svůj osud rozvrhl sám, nemusel to dělat, jen chtěl dělat bordel.
My jsme ten teploměr s kamarádkou rozbily záměrně, protože jsme byly zvědavý. Pak se nám to trochu vymklo z rukou, páč kuličky se nám rozutikaly. věděly jsme, že je to jedovaté a blbý bylo, že ona tehdy měla malinkýho brášku, co se batolil po zemi. A tak myslím, že u Souchů ten rok měli tak naklizeno, jak nikdy 😀 . Ale bez vobleků a spešl zařízení jsme to dělaly.
Zajímalo by mě - nečetla jsem to nějak - kdo ty hasiče volal. Ti co to rozbili? Kolik jim bylo?
A já bych se ráda přihlásila o sekty. Enemže tak za čtvrt půl roku až, protože držíme každoroční suchej čtvrt až půlrok.
Doron - chápu Vaše rozpoložení. No i tohle kolem , kde se člověk pohybuje, ten neskutečnej binčus, který se začal ve městě objevovat, byl jeden z důvodů, proč jsem tak moc potřebovala prchnout. Nedobře se mi na to kouká. Ale Framík je ňuňu!
Edit - ale dneska, dneska to Doron bude radost venčit, vydržte.
dietní párek, a kroupový jelito už vypadá jako obyčejná jitrnice
Tak mozno uz nejake rande prebehlo ❤️
ach! to bé něco jak venezuelská telenóvela 😀 😀 😀 😀
Dnes na mna pozeral s takou otazkou v ociach, asi nechape, ze kde je auto
že von bude taky automechanik jak náš Mouses? Když k nám někdo přijede, hned hlásím, aby si auto zavíral - což je třeba v případě nějakých techniků problém, když si furt pro něco do toho auta choví - jinak jim s tim Mouses vodjede. Jako tomu z Rohlika. Já mu říkala, ať si to auto zavře, že by mu s ním mohl taky kocour odjet. Smál se. A pak ho našel za volantem opřenýho ťapičkama o ten volant. To byly fofry 😀
nikdy by som ho nepriradila k liske,
ony tak jako ječej, co?