Biaco - pokud půjdete - přišlo mi do emilu od Sokol Falco, nějaká sleva - 10%, tak kdybyste chtěla, můžu přeposlat.
Biaco - pokud půjdete - přišlo mi do emilu od Sokol Falco, nějaká sleva - 10%, tak kdybyste chtěla, můžu přeposlat.
O víkendu jsme měli po hodně dlouhý době na krmítku párek dlasků. To jsou tak krásní ptáčci.
ale tak poklady nebyvaju zadarmo
jo, to máte velkou pravdu.to je fakt. A kdo jsou strigoni?
prajem skore uzdravenie a lahucky priebeh!
zatim bojuju, uvidíme, prozatím furt plichta.
,tak já!!!!!hahaha,pěkně uvidím….
dokázali jsme ztratit oranžovýho čakíta tak, že ho na louce nenašli dva lidi, takže v poho.
Krucinál! Brouček malá. Zítra ať to dobře dopadne a rekonvalescence probíhá dobře, v rámci správnýho hojení rychle a vy pak můžete konečně procházkovat.
No! To je frajerka. Já si teď jedu třetí den nějakou tu chorůbku a uvidíme, kdo z nás zítra převezme skóre, ale v sobotu nevyběhla ani kopec tady u nás. Ble.
JO!! TO JE PŘESNÝ, TO JE NAPROSTO VÝSTIŽNÝ!! Máte poklad, víte to, že jo?
souhlas oranžové balónky používám,když chci , aby hledali poctivě
Proto je nanejvýš žádoucí mít pro slepice omezený výběh,
ahá. A jak vysvětlíme tomu slepýšovi, aby tam nelezl??
Malej se snaží, ale ještě klukům nestačí.
Horsano - ty planiny - to je neředěná svoboda!
kdyby zapomněl i roztomile koukat
😀 tímhle zpravidla takovýhle týpci bývají obdařeni v nadoblačné míře 😀
Jedití! To je jasný, to je druh zvaný Jouda! 😀 Já Vám zapomněla pogratulovat! JE KRÁSNEJ! A já mu jako sudička přeju, aby to neměl s KvíKvé jako Tali, ta je totiž taky krásná, ale …… modelína no! 😀 😀 (ba ne, už se vyučila, už není v pomocný! Už je v základní škole! 😀
A ostatně, pan sněhovej obláček je vlastně taky skorem ponik, tak je to tu správně, ne? 😀
No! letí tak, že nožku ani nevohne!
🙂 to vono samo : Sem ho udělala ale koukám trošku jako moc hubenýho, tak aby si někdo nemyslel, že ho Horsana nekrmí - vono bude léto, zhubla jsem ho do plavek 😀
edit, trochu jsem mu dala najíst víc, ale nemožu, tahal by pupik po zemi 😀
Díky Buggyro, no to je už asi pro příště, obávám se, že s Mousesem , řečeným Dolfi pro svůj knír a specializaci masového vraha, se asi nedomluvím. Je drsnej - asi se to bohužel právě v mládí nenaučil doma, protože co vím od babičky, tak byl takový vždycky. A hraje si tak se všema i s ohařema. Teda…. rád by si tak hrál. Rumoušek mu důrazně osvětlil, že tudy cesta nepovede a Tali bráním já. Je paradoxní, že když k nám přišel, bála jsem se, že ho ona zabije /mysliveckej kočkovrah/ a dneska se bojim, že on zabije jí 🙂
Jo, jo krabice. To je hit.
dobre sa na to pozerá a dobre sa to klopkanie kopýtok počúva.
a tiež sa to dobre čítá.
Sú to special needs zvieratá a cez do nejde vlak. A sú staručkí.
Ano, ano a 100000000000000000000000000000000000000x ano.
Obdivuji muže, kteří přijdou někam do společnosti a na slušně položený dotaz, který je navíc víc, než logický, odpoví přesně tímto stylem. Komukoliv, ženě obzvláště. Svědčí o skutečně velkém a obdivuhodném……. mozku. Je to tak kůůl!