Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 26.02.2026, 06:33:11
Dík. Jo, tak budu doufat, že to jsou opravdu husy - hnízdí u rybníka nad námi, kormorány jsem tu zatím naštěstí neviděla. Teď jsem teda zatím neviděla ani ještě ty husy, ale vím, že už tam nějaké jsou. Moc se těším, až je zase po roce uvidím. Jsou to krásní ptáci.
Byla jsem večer po devátý na zahradě, nebe vymetený, plný hvjézdiček a někde nad hlavou jsem slyšela to jejich kejhání. Nebylo to z vesnice, že by někdo měl puštěný na zahradě a ony si tam kempovaly, bylo to shora. A směr vedlejší vesnice, kde u rybníka bivakují, pár už jich tam je, já je ještě osobně neviděla - jezdíme ráno moc brzo, je ještě hluboká tma.
Gde sa zhruba pohybuje Horsana? Poslala bych jej ako pozitívnu tentononc informaci o tom, že aji na Slovensku bude o víkendumálo oblačnosti - bych i specifikovala víc, ale nevím přibližně kam se koukat, bude svítit slunko a teploty budú osem až desať, nikde aji jedenásť stupencov! A srážky nebudú vobec.☀️
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 25.02.2026, 07:14:36
Zlaticka, prisiel mi dar, od Evy C. Kto to je??
Hodná a vlídná duše, která je v majetku stejně bláznivýho germána, jako já - resp. germánky, jenž do doby, než se jí ta hodná duše ujala, žila pět let v žalostných podmínkách na řetězu a když jsem jí o Zoránkovi napsala, neváhala ani minutu.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 24.02.2026, 14:27:57
No asi, ale já jsem to z administrace hodila jako, že to chci normálně zobrazit, otevřelo se to a tvářilo se to jako, že normoš pohled na webovky -hm, každopádně dík za nápravu.
aha - no já vůbec netuším, mě se to vokazuje v cajku. jak jsem tam paní domácí, tak asi proto mi to jde? Vůbec netuším, je pravda, že jsem tam vlezla _ze střev stránek jakoby
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 24.02.2026, 11:21:58
Tak áno, Horsana má žinfárkt a já mám prostě radost - bože jak ty rány krásně vypadají!! A on papápapá travičku.
Horsano - Talinka byla taky retardér a jak dneska umí vyhodit krásně kelímek od jogurtu do odpadků, odnést si po sobě mističku, uklízet balonky do bedýnky…a otvírat dveře
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 24.02.2026, 06:50:37
tvrdohlave zviera
a to je dobre, keby nebol tvrdohlavy, uz by trebas nebol. Pupik maly. Včera jsem jeho statečný pochod ordinací pouštěla své drahé půli, aby viděla, jaký děláte sasraky!! Usmíval se jak pipka 😀