Když probíhal kolem mě, přiložila jsem paralyzér na hřbet a stiskla.
hustý, hustý, hustý!! Myslím, že jste kandidátka na vítězku soutěže Žena činu pro rok 2025
Když probíhal kolem mě, přiložila jsem paralyzér na hřbet a stiskla.
hustý, hustý, hustý!! Myslím, že jste kandidátka na vítězku soutěže Žena činu pro rok 2025
Se obávám, že by to úplně publikovatelný nebylo 😀
Tak paní Nevečeřalová není terapeut, je to člověk, který kočkám rozumí a prostě přijde, prohlédne prostředí, chování zúčastněných a navrhne řešení. Tak stejně, jako když má člověk nějakou potíž se psem - buď se to dá vyřešit na cvičáku, nebo leckdy je zapotřebí, aby lektor psa viděl v reálu, vč. chování majitele /špatné načasování reakcí v dané situaci atd/
. Chodit s kočkou ven může i v novém bydlišti
no to právě asi, ne, jestli se nepletu, tak píše, že je lekavá?
A potíž vznikla až po přestěhování, jestli jsem tomu správně porozuměla.
No to právě přece ne, psala, že už to dělala v původním domově, kde měla prostor, a druhou kočku k dispozici.
taky myslím, že je to durman.
No ale já si nemyslím, že zadavatelka původně neměla podmínky. Měla dům, tedy pro kočku prostor, měla kočičího partnera, snažila se s kočkou chodit ven….. A přes to, z nějakého důvodu vznikla potíž. A zadavatelka hledá, jak ji řešit. Nevnímám tu nic špatně. To že kočka je nespokojená neznamená, že se majitelé nesnaží.
Jojo, proto jsem to zdůraznila, že už se to tady objevilo a v mém okolí je přímo člověk, co byl spokojený, nejen nějaký televizní záběr.
No to určitě kočku vidět naživo, nějaký kurz je k ničemu. Je nutné vidět prostředí, chování kočky, majitelů atd.
edit - no levné to asi nebude, ale jestli už jsou velké majetkové ztráty, tak to už je asi jedno.
Nejsem kočkoodborník, mám jen půlku venkovního kocoura, ale co fakt zkusit tu Kláru Nevečeřalovou? Známá to tak udělala - měla problém mezi dvěma kočkama a byla spokojená. Ona přijde, uvidí tu situaci a může vidět, poznat, odhadnout v čem tkví problém. Když to vezmu podle čoklidů - vždy je dobře, když to někdo vidí naživo, radit na dálku bývá naprt, když to není nějaká banalita. Já teď nevím, jak velký ten byt máte, jaký tam máte prostor na řádění ve dvou - padlo tady, že ta druhá kočenka možná už na ty hrátky tolik nebyla, tak jí to zkusit suplovat? Moje půlka kocoura miluje, když mě může honit po zahradě a přepadat mě a já když už toho pištim a volám “Pomoooc honí mě kocour!” 😀 Hovadina, já vím, ale prostě třebas by takovýchle nějaký hraní, taky bylo nápomocný, aby se vyřádila? Soudě, podle toho, co jsem nakoukala v pořadu o kočkách, tak asi ta kočka bude s něčím nespokojená? Nevyřáděná? Jen tak přemýšlím nahlas.
Není tam ani jeden pes, ale…. zase něco ne negativního.
Dobrý den,
jen kdyby někdo nevěděl - nevím, jak se o tom moc ví, ale přijde mi fajn, tu možnost mít:
https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-foto-hodina-volneho-letu-za-70-korun-papousci-se-schazeji-v-tenisove-hale-v-praze-40512329#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu .
Pro nepražáky - je to směr od Kadlé Vadlé, de facto kraj Prahé
hm. k tomudle radši asi bublinu dělat nebudu 😀 😀 😀 😀
u nás takhle
Horsano, to je drsný. Přidávám se k ostatním a držím hodně moc palce.
Jojo, Sarah, na Vás jsem si taky vzpomněla právě, že asi máte něco obdobnýho 😀 . No, takže přijdete z procházky, vypucujete asi tak šestsetpadesátčtyři nožiček a pak….šup masírovat 😀
Já věděla, že to najde odezvu 😀 😀 😀 😀 . Mám to bohužel bez zvuku, takže nemám tucha, co u toho vizuálně provozuje. Hovoří? Pěje? 😀
Až sem přinde efe - vyřiďte jí, prosím, že mám pro ni řešení, co dělat s těma třema trestancema, když nemá ona sílu po práci něco podnikat. Zde zcela geniální řešení:
https://www.stream.cz/zviratka-na-netu/za-uchem-prosim-maly-psik-miluje-masazni-pistoli-neverite-64251392#dop_ab_variant=1449610&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
😀 😀 ale mohu potvrdit, že min. ohařiskům se něco podobnýho líbí. Shodou okolností vyzkoušeno o víkendu, obyč masážním vixlajvantem z Lidla. Šmrdlala jsem si tím záda a pak je šmrdlala i ohaříkům. A vůbec nebyli proti.
viz hlava z děvčátka apod
Hm, tak ta mě taky dostala.
Proč jsou tam ti lachtani na tý silnici?
ale nemůže vidět to nešťastné zvíře.
jo, kolik takových zvířat musí ti veterináři v různých obměnách vidět. A ustát to. Mají můj obdiv. Ti skuteční veterináři, ne zlatokopové, nebo neschopové.
ano, ano, jak jedna varianta, tak druhá je pro ty lidi v ordinaci nářez. Protože je nemůžou chytit za…….del a procpat je ven ventilačkou. A pak se lidi diví, když jsou některý veterináři z jejich pohledu nerudní. Mně je tak nějak jedno, jak se mnou veterinář bude jednat, když bude jednat s tím zvířetem empaticky a podá mi potřebné informace. Nemusí se na mě culit a líbat mi ruku a říkat milostivá.