Bež mi zahřát postel, hned přídu”, to je takové jejich heslo a teď tam už spolu dvanáct hodin spí, já jen dávám léky
Jooo, to je krása.Ešivá konečně pořádně spí, tělo si odpočine, začne se uzdravovat. Dobrý už to bude a Vy si taky odpočinete.
Bež mi zahřát postel, hned přídu”, to je takové jejich heslo a teď tam už spolu dvanáct hodin spí, já jen dávám léky
Jooo, to je krása.Ešivá konečně pořádně spí, tělo si odpočine, začne se uzdravovat. Dobrý už to bude a Vy si taky odpočinete.
aha, díky.
a to asi i na pozdější péči? Nese to s sebou něco zdravotně, předpokládám, asi?
Jo, to Mouses taky, když dostane kus kuřete vcelku tak i dýl. Proto mažou po odevzdání nádobí na ten pelíšek, stejně to chce, aby aspoň chvíli byli v klidu. RUmíček ten by si jen sedl a čuměl - a i to je pochopitelně blbý, páč nikdo nechce, aby mu druhej - xkrát větší seděl za zády a čumel, ešivá už dojí 😀 a Tali ta by se nenáapadně posouvala, až by byla u misky a tam by jí omylem spadla huba. U Štajna si to nedovolí, to ví, že by se mu nelíbilo , ale Mouses uhne. Takže prt, a maže se na místečka.
Doron jsem moc ráda, že se to posunuje a doufám, že teď už se to bude zdárně posunovat dál a dál
Jsem ráda, že jsem si vynutila atb, kdyby mi je teda nedali, dala bych mu stejně lidský.Mimochodem, vet mi na Jaggy řekla, že mu je nemůže píchnout protože nemá zavedenou kanylu, už jsem neměla sílu se s ní hádat.
😲 pani doktorka neumí píchnout ATB bez kanyly?? Tak ještě, že to tehdy ten doktor na obyčejný veterině teda uměl. Panebože, kam se to ta Jaggyna propadla? Jako jasný, jak tu psala - tuším Impact - logicky tam slouží doktoři, kteří nejsou z těch profíků asi - i když teda za ty prachy, který tam člověk v ten moment nechá………tak je to paradoxní, že nedostane za ty peníze adekvátní péči, ale že až takhle to bude, to by mě nenapadlo. No , člověk prostě ví, kam nesmí jít.
Držte se, odpočiňte si, jakmile to půjde a všichni se pořádně vyzdravte. A ještě - moje poznámka, asi zbytečná, ale radši ji řeknu - nepodcenit to, že pes už vypadá líp a tváří se jako, že je v cajku. Radši dýl držet na uzdě, než si to rozjet znovu.
Jo, já takhle krmím Mousese často odděleně v předsíni a nebo dělám toho drába. Páč Tali by mu to vdechla i s tou miskou, takže každej ohař dojí, donese misku na umytí a šupe na pelíšek, aby neprudil ty, kteří ešče stolujou. Páč jinak by to byla děsná anarchie.
taková baba Jaga měla určitě kocoura na rameni. Teď vaříme a teď nevaříme.
na rameni no mívám venku, to už si sousedé zvykli, že mají ve svým sousedství čarodějnici, tam je to v pořádku. 😊
Ta košíková! Ta je.
ano, od určitého věku psa už člověk moc ty slova nepotřebuje a to souznění je neuvěřitelný. A pak přijde moment, kdy přijde domů nové štěně, nový pes a…………. člověk se nestačí divit, jak je to šécko jinak, jak musí obnovit slovník, spustit rychlý reakce a zatraceně honem si vzpomenout, jak vono to celý vlastně je a jak to funguje 😀 😀 . Tomu se pak říká bolestné procitnutí. 😀
Lidi se od doby, co chtěl strejda Harry Jelinek prodat Kárlštejn, tak moc nezměnili, takže si milá Frau Vysušená řekla, že si najde pár idiotů, který vodrbe. A vona si je bohužel najde. To je jak s těma inzerátama na ščenátka skorem zadarmo, kdy stačí zaplatit půl milijouna za dopravu a jiné. Vždycky se najde škudlil, kterej se chytne, páč má v hlavě všumíno. A další, kteří přes to, že už se o tom dneska píše téměř všude a jdou o tom dokumenty v televizi, půjdou a koupí štěně z množírny (A tady těm bych sebrala řidičák a místo toho jim vystavila papíry na hlavu, kdy půjdou lepit na dva roky pytliky, protože se tímto podílejí na týrání zvířat)
No to jsem si právě minule taky myslela, a i tím, že to bylo na tý piluli, tak jsem si tak myslela, ale ne-e, nebylo to vono. proto jsem se právě ptala.
jestli se nepletu??? tak jsem tam koupila tohle:
https://www.drmax.cz/allnature-draci-krev-30-ml?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Google_SEA_Prod_PLA%28css%29_dev-all_LOW-IS%3C30%25_%28bee%29&utm_id=17299720511&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI0tyr5tv3igMVpbGDBx2FgxeoEAQYAyABEgLxLPD_BwE
a nebylo to úplně ono.
A odkud, prosím kupujete dračinu? Já jsem před časem koupila a podle mě to bylo nějaký šméčko - měli to na Piluli.
Ach jo, to je lazaret teda ☹️ Se držte dámy šécky.
Taky bych se bála, to je těžký. Jaká je prognóza -bude se to zhoršovat,jaký to má na něj vliv - myšleno, jak ho to zatěžuje, bolí, omezuje. Vet kterýmu věříte Vás určitě nepožene do operace, která by nebyla nutná.
Tak vet snad pozná, jestli nutno je, nebo ne, když je dobrej, nebude tlačit do zbytečný operace, kolik, že je vlastně Gigouškovi?
žiš Dájo, co to má chudínek malej? Budu držet palce, ať se to pořeší.
Sakra! Myslím, že jste udělala dobře, Jaggyna už není co bývala, takový přístup by se mi taky nelíbil. Já z nich mám - možná nespravedlivý - pocit, že prostě dojí pacienty, aby bylo na provoz. Držte se a hlavně se uzdravujte. Ostatní - lepší, nebo setrvalý stav? A vy?
Když kolikrát vidím ty videa dětí a psů, co všechno rodiče dítěti dovolí, aby psu nebo se psem dělalo…ještě se tomu smějou a pěkně natáčí…tak se mi vaří krev a je mi mdlo z toho, co by se mohlo stát…
jo přesně tak. Já teda teď už dlouho nic,protože nekoukám, ale kdysi jo a to člověk fakt žasnul. Někteří by neměli mít psa ani náhodou. A některým bych zabavovala - jdu dneska z práce, proti mě spěchá žena, za ní spěchá malý dítě, který na žůžovým vodítečku s kamínkama vláčí za sebou jak kačera nebohýho skoročivaváka. A pochopitelně vůbec nekouká, co dělá pes. Takže dítě nemohlo vidět, že pes se potřebuje vyčůrat, zvedá nožičku a následně……….letí krásně na tom vodítku s kamínkama v kotrmelcích po schodech. Všiml si toho někdo?????? Ne, jen já. Bylo mi toho prdítka malýho hrozně líto.
No, já jsem to psala pouze jako doplnění. Že ne vždy to tak prostě jde. Jsem třeba s naší madam flekatou nemohla čekat, až mě bude vnímat, to by mě dřív umlátila o zem, nebo někoho svým projevem ve svém okolí zranila. Musela jsem co nejrychleji najít způsob, jak začít komunikovat.
A hlavně fixovat si psa jen přes žrádlo není cesta, alespoň trochui by vás měl vnímat prostě protože jste jeho smečka.
dostanete-li do ruky psa, který si něčím prošel, jedinou odměnou mu bylo, že nepřišel trest a lidi má na zadní pacce, protože jich za svůj krátký život poznal už tolik, aniž by je sám zajímal, jste ráda, podaří-li se vám ho fixovat si ho na to žrádlo (a že i to je fuška). Aby bylo možno aspoň nějak fungovat, protože nemáte-li zájem psa, má člověk kulový a nemá koho učit, protože tam ta druhá strana není.
Nemusím mít s sebou pamlsky, aby psi poslechli, ale my si stále při procházkách něco kutíme, různé srandičky, kde já sama ráda odměňuju, protože oni dělají radost mně, tak já jim taky.