👍🍀 Atˇje ti brzo lépe!
👍🍀 Atˇje ti brzo lépe!
To je vaše subjektivní vnímání. Mě jen prostě sere, když se kvůli hrubce či písmenku rozjebe nějaké téma. Na Drbacím tématu si mohu povzdechnout, dyk ať si každej svá práva plní dle svého, že? 🙂 Nikoho nestavím do jakékoliv roviny. Jste poměrně razantní se svými závěry, tak já jdu radši zalévat. Čus bus bagr.
Víte, opravování češtiny tu bylo dříve opravdu hodně a narušovalo to tok třeba i spešl témat. Kometu chválím, že se krotí. Mně také se něco dovede vpálit do sítnice, ale přenesu se přes to a neopravuji uživatele. Třeba je právě ten dyslektik, třeba je slepý, co já vím.
A ano, než tříštit téma, když mi cuká oko, šla bych si s tím na český jazyk téma.
Jinak pica pica jsou tu vytlačeny havrany, prvně neodlítli. Je to rachot krákavej, třešně sklidili dřív než špačci. Nezvyk.
Aha, tak to ale musíte napsat. A ne jen “Proč?”, z toho člověka napadne fakt jen ten bagr. 🙂
A mě dneska u krámu osliznul boxík, heč! ❤️ Jen procházeli, neodolala jsem, sama si za to můžu.
U nás bojuju o pozici na záchodě.
Verun to měla v uvozovkách. Asi věděla proč. 🙂
Nejen v rámci drbacího tématu by se mi líbilo, že když už se někomu nelíbí gynko a pekyňák nebo jiné věci, ať to jde řešit na češtinářské téma. Zkopíruju to tam, vyjádřím se nesouhlasně a stávající téma může jet dál...
Zbaběle ruším venčení. Včera v noci byla polňačka tak rozpálená, že se tetelil vzduch i při čelovce, hnus rozžhavenej mezi polema. Myslete na tlapky pejsků, já si dneska spálila u kamarádky chodidla o dlažbu, když jsem přebíhala do bazénu. Nechápu, jak tam jejich jozefčice může tlapkat, vím, že pejskové mají tlapátka jinak uzpůsobená, ale i tak. Brrr.
kometa:Možná na to, že píšete gynko a má to být gingko?
Podobně jako s pekyňákem.
Má to být ginkgo, když už někoho opravujete. 😀
Jo, tohle mě tu štve, troška nadhledu u psaný češtiny by neškodila. Snad se tu nepojede zase pekyňák znovu jen v jiný verzi.
Tři plotny je už hodně, ale šikovný fyzio umí divy. Já mám konzervativně pořešený krční i bederní vyhřezliny, tož držím palce, ať se nemusí kuchat. Plavání mi dělá nejlíp, kraul a znak, ale mám za sebou školu správného plavání.
A Sarah01 přeju uzdravení. Bacha na černej kašel. A sakra, tohle má být pomlouvací a drbací téma, už tu nebudu sluníčkovat a palcodržet.
Kočka je to. Ať ona i pan kardiak zvládnou tropy v pohodě. Rotvici bude na podzim 9 a zatím ani chlup šedivej, metálně zaostala tak na 4 letech, dle toho se i chová. Na vycházky žádnej míček, jinak by ji mohlo šlehnout.
To je jen o počtu přihlášených uživatelů. Já si tady kolikrát jen rekreačně čtu a jsem v tu chvíli taky pod kolonkou “neregistrovaná”. Proč by tyhle údaje měly někoho odradit od registrace?
Varaxi, hezky sepsáno. Mně už delší dobu vadí, že se téměř jakékoliv vlákno rozplyzne. Tu někdo něco, tam někdo něco a je z toho bramboračka.
K drbům přihazuju právě to zádový, rotvice i Netvor začali vzhledem k hicům línat. Množství podsady vyčesané z rotvice (zlatej furmík) rozhodně neodpovídá povalujícím se hromadám chuchvalců doma, vypadá to fifty fifty. Sad story.
holubům říkám příjmením, podle chovatelů od koho je máme.
A vykáte jim? 😀 Jako těm holubům, aby to mělo aspoň nějakou úroveň?
Pořídit Yodíkovi kámošku je příliš telecí nápad? Doslova asi, bo dvě telátka, jdou (lítají) v řadě za sebou… 🙂
U nás mají psiska dycky jinší jméno než v PP nebo než bylo psáno v útulku. Síla okamžiku, projev tvora a máte hned Netvora.
Jak si hoví, jak je rozteklej. 😀 Ne, tomuhle stvoření bych nemohla říkat Sirius, hrozně ráda komolím a přejmenovávám pejsky, tohle je jasnej Syreček, Sýreček. ❤️
Parádní, sama bych si tam vlezla. To je bez filtrace? Takže pak máte čím zalévat krásné záhony asi. Taky jsem už dumala nad něčím takovým, jenže tu je nouze s vodou, max bych pořídila nějakou tu mušli ala pískoviště a lít tam po dně trochu vody ze studně na cákandu. Anebo taky ne, rotvice by jistě mušli ihned uchopila a společnými silami s Netvorem zničili. Prdím na ně. 🙂
Mohu se optat koňáků, co je pravdy na tomhle? Na netu jsem nic takového nenašla.
“prý se takhle utrácí koně v Americe…že se nechají vykrvácet do břicha a usnou…”
Kopíruju z psího tématu, kde veterinář tohle řekl majitelce fenky s nádorem na játrech. Nějak tomu nerozumím, jak se to u koní dělá.
Kilian
Pan Keliš je fakt frajer! 👍 Předpokládám, že “a závod o nejrychlejšího psa cvičáku…” tuhle soutěž vyhrál s přehledem?
Však, fyzio pomáhá velmi, s předchozím Vořecháčkem jsme byli věrní pacienti nejen na hydroterapii. Jenže s tím současným materiálem pruhatým to nejde, bysme byli dohlodaní všichni a vana nejspíš zdemolovaná. 🙂 Tož přírodní toky a zdroje to jistí.
Jsou ale ti naši adopťáci zdraví jako řípa, že… Ale zase Barča je mladá, malá, u ní by resekce mohla být ideál řešením. Hlavně, že se alergii daří krotit! 👍
Já Netvora vidím do budoucna jako šmajdu, pajdu s jeho nalomenou kyčlí a taky dysplázkou jak prase. On na rehabky nemůže, i doma je problém s nějakým balančním cvičením kvůli jeho unikátní povaze. Aspoň teď přes léto si zaplave, zaposiluje, nasvalí, vodu se už naučil mít rád.