Jako takovou jakou? Tu gelovou? Jestli bude podložka třeba po celé kleci nebo kenelce (nebo jak pes jezdí), tak asi nebude mít kam uhnout a bude si na ni muset lehnout. Šla bych ji vyzkoušet do krámu, Superzoo má teď slevy.
Příspěvky uživatele
Fiona.Praha
Venku 33,5, ještě mi sem nesvítí ☀️, v bytě 29,2
Nudle s mákem, krupicová kaše, žemlovka, děti mají rády sladké. Buchtičky se “šodó”, buchtičky se koupí a já dělala místo šodó řídký vanilkový pudink. Špagety, ty taky dětem chutnají.
mám naštěstí chladící dům No, to se někdo má, v létě takový chladicí dům závidím, v zimě jsem ráda, že jsem v paneláku 🙂
Nora je nejspokojenější, když má mokrý šos. Dlouho jsem fotku Nory neviděla. Je to krasavice, ale myslela jsem si teda, že je krátkosrstá a tmavá. Takhle mi připomíná leonbergra. Vím, že jste kdysi někde psala, její příběh i čeho je to kříženec, možná byly i fotky štěnda. Asi jsem už zapomněla.
Jo, díky, něco takového jsem si představovala. Naložit pesu a odvézt ji k veterináři, abych ji nemusela nosit. Pak kočárek složit a nepoužít ho třeba půl roku. Ona zatím chodit zvládá, je jí 9,5 let, tak tempo není vražedné, ale neodpočívá, nemusím ji nosit. Jen, když má urvaný nebo bolavý drápek, drápky. Kouknu, mají teď slevy.
Na vestičku se podívám, díky. Včera jsem koukala po českých eshopech, vzpomněla jsem si na temu, tak jsem lovila i tam. No a u toho mne napadlo, jestli by nebylo nejjednodušší ušít z nějakého chladícího ručníku ten obleček domorobo, přesně podle jednotlivé pesy.
Asi jsem dotaz nepostřehla. Máme gelové (jsou to ty modré, jinou barvu jsem asi neviděla), povrch je takový jako silný šusťák (nevím, ale tak jako šustí). Nemusí se s ní dělat nic, prostě se zatíží a chladí, po určité době chladit přestane, stačí ji nechat odpočinout a zase chladí. Přesné časové údaje nemůžu poskytnout, protože naše pesy na tom ležet nebudou a nebudou. Už si nepamatuji, kdy, kde a za kolik jsem je kupovala.
Neodpověděla jsem na asi zásadní dotaz: Nemusí se s nimi dělat nic, ani mrazit, ani máčet, ani chladit. Jak se to zatíží, tak se nějak aktivuje ten gel. Nevím, nerozumím tomu.
Máme asi takové: tenia.cz/p/chladici-podlozka-pro-domaci-mazlicky-90-x-50-cm-bez-elektriny-nebo-vody/?utm_source=sklik&utm_medium=cpc&utm_campaign=Nákupy+%7c+Seznam.cz&utm_content=Všechny+produkty&utm_id=7133912
Moc hezký, ale…. já potřebuji něco malého, skladného, jsem v paneláku, sklep má možná 2 metry čtvereční, a nepotřebuji ho zatím stále. Hodil by se mi občas, jen v případě nouze.
32,6 stupňů, Praha teď, balkon 9.patro, sluníčko už nesvítí.
Z takového materiálu jsem měla kdysi chladicí ručníky. Namočily se, vyždímaly a pak vydržely třeba hodinu chladit. Ale nevím, kde skončily ☹️ Odkud máte obleček? Ten se mi zdá lehký, skladný, neobtěžující.
Kočárek mne zajímá, nemáte fotku? Jedna moje má nemoc drápků (SLO), občas ji musím nosit, má 8,5 kg a když jsem zrovna v nepohodě se zády, nošení je fakt blbé. Stárnu, chromnu, tak uvažuji o kočárku, abych ji v případě potřeby dokázala odvézt.
Co je haftěrka? Mokrá utěrka….. a kam?
Nezkoušela jsem, ale mám obavy, že vedle chladicích podložek by se válely i mokré ručníky a mezitím pesy. Možná…. kdybych všude naskládala podložky a ručníky, že by si na něco lehnout musely. Ale mám obavy, že by rychle přišly na to, že podložka ne, ale ručník leze během pikosekundy skopat do kuličky 🙂
To bych se bála, kdyby to ty naše okusovaly, je to nějaké gelové. Kamarád mi řekl, když jsem si říkala, jak mám blbé pesy, ať si to dám do postele pod prostěradlo 🙂 “Těší” mne, že nejsem jediná, kdo má takové trubky, které leží vedle chladící podložky a mají jazyk na vestě.
Já měla takový nějaký ručník, namočil se, vyždímal a fakt vydržel třeba hodinu chladit. Podle té reklamy je to takový jako návlek na krk. Nechci, aby to vypadalo jako reklama, ale jmenuje se to šátek fantazie psa (anglicky).
Na tom rtg plic jste nebyla? Kašlání bez teploty, bez zánětu a jako bez důvodu?
Já jsem razantní? Já tady prosazovala, aby ten, kterému vadí hrubka, šel “žalovat” do jiného vlákna a neupozornil na to pisatele ? Tak jo, jsem razantní a znovu opakuji, že mně hrubky vadí a když na ně upozorní někdo jiný, udělám to klidně já. Ať se to ostatním líbí nebo ne.
Neříká se náhodou čus, bus, autobus? 😉
Mám dotaz.
Jak chladíte své psy ve vedrech? Používáte chladící pomůcky? Nemáme zahradu a na balkonu se přes den nedá být. Ani dlažba v koupelně nic moc nechladí. Máme chladící gelové podložky, ale všechny čůzy je ignorují. Prostě tam ležet nebudu a nebudu. Vyskočila na mne reklama na chladící šátky pro psy. Přemýšlela jsem o nich, protože šátek na psovi zůstane, pes od něj neodejde, ale nejsem si jistá, že je to pro psa takové wau.
Vy to pořád stavíte do roviny, že ten, kdo upozorní, je ten “špatný”, a všichni by se měli tvářit, že to nevidí, nebo jim to nevadí. Ne ne, ten, co to napíše, to má blbě a má si dát příště pozor. Proto byl upozorněn.
Kometa má právo upozorňovat na to, nebo psát to, co je se jí líbí nebo nelíbí stejně jako my všichni ostatní. Když vidím, že Kometa např. reagovala na toho pekyňáka, nemám potřebu to papouškovat, stačí dát palec, že souhlasím s její reakcí.
Já se nehroutím, ale pekyňák je fakt katastrofa. Na gyngo jsem reagovala, jen proto, že to mobil vyhodnotil jako vínko. Jak se ukázalo, taky nevím, jak se to správně píše 🙂
Hrubku může člověk udělat (psi/psy), ale pořád je to prostě chyba a nevidím důvod se tvářit, že to nevidím. Kdysi mi spolužačka dcery řekla, když mi napsala sms, kde byly asi 3 hrubky a já jsem jí to řekla, že není ve škole, tak je to jedno. Tak jsem ji řekla, že bude celý život vypadat jako blbec, který píše hrubky. Asi šla trošku do sebe, dnes píše celkem normálně, ale pár chyb si “nechala” - např. vždy napíše opačně jsem/sem 🙂
Takže, když někdo udělá hrubku omylem nebo schválně, tak se všichni kvůli jeho jemnocitu budou tvářit, že si toho nevšimli nebo je to normální? Protože je možná dyslektik?
A ten nebo ti, kterému/kterým to vadí a ta hrubka mu/jim skoro vypálila díru do sítnice, to má/mají jít řešit, do jiného vlákna? Bude/budou tam popisovat, že tam v jiném vláknu někdo, koho třeba ostatní ani neznají, napsal děsnou hrubku? To jako važně? 🤔
Láska, ale bylo příjmení, ne?
Já se potkala za život s panem Česnekem (to se mi líbí moc), Miláčkem a Pindourkem 🙂