Horsana:Vcera zozral ryzovky, dnes tu cvala a cvala.
Sedim v kancli tak, ze na nich vidim, Nonanko natankoval nejaky behaci benzin 😂
hele on má čelní vír na nose, nebo je to klam…
Horsana:Vcera zozral ryzovky, dnes tu cvala a cvala.
Sedim v kancli tak, ze na nich vidim, Nonanko natankoval nejaky behaci benzin 😂
hele on má čelní vír na nose, nebo je to klam…
Tak podobných HARMONY LONG si buli užila spoustu a účinek jako u CBD …asi nic. To GABA co zmiňujete je něco jiného(kys. gaba amino máselná, přirozeně se vyskytující v mozku- uklidňuje) jestli spojujete GABApentin s GABA.
Gabapentin je lék ne doplněk, (chemická podobnost)ale funguje jinak, ovlivňuje vápníkové kanály v nervech.
Já se tomu gabapentinu sice bráním, ale asi to budu muset zkusit, bulina chodí jako Quasimodo (lezem jak “postižený” obě)
Vím že měla dva roky zpátky nějaký akutní neuro problém(po seskočení) + koleno, vet mě posílal na ct nebo magnet, už nevím, ono se to ale vylepšilo a tak jsme odoperovali jen koleno. (a za rok/loni meniskus) letos zatím nic…jen léky na bolest, ale i ty jsou myslím málo efektivní( podle toho jak chodí)
efe:Spondyloza může být, ačkoliv tam to jasně vypadá na původ v kyčlích. Ale i tak by byla terapie stále stejná, tedy nasvalení a zhubnutí.
a na bolest a zánět dáváte? pokud to bolí hýbat se nebude, nebo aspoň tak, aby netvořil kompenzace a tuhost v jiných partiích…
V bedrech může být obratel navíc(přechodovy )nebo spondylosa…. naše buli má trochu spondylku…při posledním koleni se dělalo rtg…a nejaky nález tam byl.jenze nemusí přímo odpovídat za stav…víc vypovídajicit by bylo ct nebo magnet.uz si to nepamatuju…a hlavně má bulina strmé postavení na zadních…chodí prakticky po prstech…nepoužívá celou tlapku.prostredni polštářek je ve vzduchu.
Na rehabilitaci jsme byly dvakrát…nepřesvědčilo mě to. Ale něco z toho že děláme občas…třeba při hlazení jí válim z kůže vlnu mezi prsty a jedu směrem k hlavě…uvolnění povázky.hlavne na zádech …
Řeším taky stále a stále věřím že to řešitelný být může. ….jsme teď na trocoxilu…chtěla bych zkusit akupunkturu…už jsem tu dávala dotaz.zda někdo o nějaké neví.nejlepe v jč.
kometa:cannabis sativa
Nevím, nakolik se z toho pes může “zfetovat”. U koní mast s poctivou domácí marjánkou skvěle fungovala na podlomy.
U psa THC ne!
Dnes vlaštovky ve stáji …neděle.pondeli jsem tam nebyla tak nevím jestli nepřiletěly dřív…🥰
Dnes ve stáji vlaštovky.😍
Dnes ve stáji vlaštovky🥰….kdy přiletěly nevím.jestli dřív..? Byla jsem neděle pondělí v práci..
odčervovali jste ho už?
edit: VIDÍM VÝŠE Equest…asi zatím nepodán.
U starýho koně pozor aby vám zubař zuby nevzal moc.zuby už tak “nedorůstají ” nesedí nemělní a neplni pak funkci ….to že zhltne kyblík na to zuby nepotřebuje.to polkne.
Asi chce být přemlouvaná a když u toho přemlouvaní z vás něco padá.spoji si to. Dopravní prostředek rovná se zábava/pozornost/dobrota.
Nebožka erdela nastupovala taky .jak viděla otevřené i cizí auto…šup tam. Ale ta jezdila ráda.
Aluška:Tomu koni bude za měsíc 22 let, takže první vás napadnou zdravotní problémy k věku a když je vyloučíte tak pátráte dál
U “kušinga” takové opadnutí zad může být…
A teď může mít i vředy.když nežral….na “jádro”bych se vypadla,pokud je to opravdu jen obilí….něco bezobilneho pro vředaře…müsli…plus senné pelety klidně do toho přidat.
Když moje ditě vyhlásilo, že bude veterinářka, řekla jsem jí, dones mi z klece morče…a bylo po boji. 🤪 Pohladit jo.krmit jo, ale nosit…to si se matko zbláznila😂
RaduO:Zdravím všechny, sbírám názory všude možně a ráda si přečtu i názory zdejší komunity. Kastrace hřebce ve 2 letech, ano ne? Hlavně z důvodu zklidnění. Náš hřebec se blíží do této fáze života. Někdo říká raději ve 3 letech ale řeším to s předstihem, zda to udělat nebo ne.
Určitě ano.vyvarujete se zbytečnému stresu u vás a vašeho koně a spoustu zlozvyků.které se “zlobivý ” dorostenec zafixuje…
Vliv pohlavních hormonů na osifikaci….
Vliv přiměřeného “dráždění”epifizarnich štěrbin zátěží…aby se předčasně neuzavřely a ještě trochu fungovaly…
Fiona.Praha:Protože jsme všichni padlí na hlavu, děláme to přesně tak a ještě přihodíme hrst mňamek ☹️.
Ve skutečnosti se se štěnětem nikdo neloučí ani nevítá, ani s ostatními. Nevítáme se už první pesy, která radostí učůrávala. Za řvaní jí nikdo ani “nenadává”, protože i negativní pozornost je pozornost.
Asi jsem teda padla na hlavu já.nerozumim vaší reakci….🤷
Sedne si za dveře a řve….vy přijdete a to roztomilé štěňátko hned pohladite ,pochováte, chlácholite…?
Co třeba přijít ,jen tak po chvilce, když řve, prohodit nějakou neutrální řeč, prostě neprojevit zájem a jeho chování,něco doma vzít a zase odejít…za chvilku zase přijít…a.t.d. zvyknout ho na to, že sice odejdete, ale zase se vrátíte aniž by jste ho odměnila pozorností za to řvaní. A samozřejmě ho hodně odměnit pozorností, za alespoň nějaký náznak “klidu ”.
Určitě nebude nějaký výsledek hned.budete chodit sem tam.a nic se nestane. ..bude řvát.je třeba vydržet.
Bulina od mimina nemá problém být doma sama.nikam se netlačila mezi dveře, když jsme odcházeli, neničí. Spinká. Už když jsme si ji vezli domu neuronila ani slzu…🤷
Nebožka erdela ta si pobrečela… vyla jako šakal. Ale naučila se.byt doma sama.
Jste psala.ze absces nebo takhle…kopyta byla zkontrolována…předpokládám kleštěma .ale jo absces vypadá dramaticky.jako když je přinejmenším roztříštěná kopytní kost…může se provalit u korunky.urychlite provalení zapařovacim obvazem.
Screen je co? Rentgen?
A vzali mu otlaky? To je co? Jako že ztenčil chodidlo v místě.kdy byla podlitina?
Ucpání cév červy…ale to by kulhal spíš na zadek…a už ani nevím jak dlouho to trvá…