Minulý víkend nás v důchoďáku opustily 3 klienti , celkem od nového roku je to cca kolem 10 klientů. Letos je to dost náročné, ale vždy na jaře to tak je a nejedná se o virozy, prostě vyčerpané biologické zdroje.
Minulý víkend nás v důchoďáku opustily 3 klienti , celkem od nového roku je to cca kolem 10 klientů. Letos je to dost náročné, ale vždy na jaře to tak je a nejedná se o virozy, prostě vyčerpané biologické zdroje.
No a pak se bojí čehokoli, co jezdec udělá divného, teda úpravu třmenů a dotahování v pohodě zvládá, to jsem ho učila od začátku, ale třeba nezvládá rozpažení jedné ruky nebo obou 😀
Co to zkusit normálně při čištění, běžné manipulaci, ale z výšky… stoupnout si na schůdky a být v úrovni jezdce a “pažit” …
Jindřichův Hradec , čáp na komíně u zámku minulý týden (JEN JEDEN)
nemá řádky? žábu…zduření sliznice patra …třeba to říznout?
jara.t:Dnes ráno po osmé hodině 1. holub hřivnáč.
Taky už je přes týden vídám, budu muset sundat květináče z parapetu, aby si tam nechtěli zase udělat v nich bydlení…ono to teď jde, ale pak je tam strašný úpal…a loni to nedopadlo.
Tak má rány, které pracují , zánětlivé reakce v těle , obrana teplotou.
To zlepšení před smrtí pozorujeme i u lidí…třeba mluví ve větách,i když před tím sotva hlesli. Samozřejmě, že to nemusí být hned Zoranův případ.
https://www.facebook.com/share/v/1BLu1oe1Tt/
😎 Tak bacha.
Horsana:Tesim sa z neho 🥰
Tento je nadherny a tohorocny, minuly rok som sice nasla 4, ale male a stare, z tych nasich juznosvahovych podmierecnych jelienkov, na velke luky som si netrufla.
Tento je z luk Horneho vrchu, tam je voda, trava, krmidla, senaz v zime, tam ziju krasne jelene, preto je tam kazdy km posed.
Je to kus divej prirody doma, sama som ho nasla, aj dovliekla dolu.
Dokonalost sama ❤️
Já TO(většinou lebky) domu taky tahala…no domu.,do paneláku už nemůžu,tam už je sedlovna …tak k rybníku…ale současný pes není “choďák” ale pes tažený.takže se s ní nikam nedostanu a lítat po lese bez psa budu až porostou houby…a to už je vysbíráno.i ty houby někdy.
Mch…🤗
Tak snad to dorazilo🤔?
Tak po dnešním sono je na vaječnících vše v pořádku.dneska a zítra by byla k připuštění, zrovínka ovuluje….🤭. Tak jí možná na příště vyberu hřebce 😜
Zapomněla jsem se zeptat na tu sekreci 🧐, tak příště.
Kobyla má srst kraťoučkou.skoro není rozdíl jestli zima nebo léto. Říjí i v zimě….reprovet bude asi příští pátek..
No o tak jim pořádně postrašte….že může skončit i na márách. Třaba pak si dá říct a taky ji řekněte, že je ke svému zdraví dost sobecká a stará je taky dost aby aspoň tušila.ze když mi v tom cuká a mám teplotu.ze to asi nebude cajk.
Asi nějaký hit.naše mladší holka taky začala háčkovat…podle internetu.
JanaJanaJanaJana:Já už od tý doby, co mi špatný držení těla a sedavé zaměstnání způsobilo tak špatný pohybový vzorec, že jsem nebyla schopná se ani zvednouz postele a následně chodit, tak všechny tyhle průser stavy řeším ihned s fyzio. A fakt dejte bacha, taháním těžkých věcí tomu moc nepomůžete.
Už nám není 25 🙂
neustále hledám na internetu, jak co na mojem těle opravit. včera jsem opravovala bolest v nártu(prostě bosa ho bez bolesti neprošlápnu a je to ta, kde mne bolela zespoda ta fascie-pro PH) Mám prej dle ortopeda na noze mírný halux(nic mě nebolí, nic nikam neutíká, jen trochu větší kloubek) někde jsem vyšťárala, že oddalování palce (na pravé noze vlevo směrem od prstů) by mohlo pomoci a postavení palce směrem nahoru oproti zbytu prstů…. dobře se to dělá o nohu stolu(cokoliv) , když teď píšu… a hele, dneska docela dobrý.
Jinak Buggyro buďte v klidu, já mám furt něco namoženýho…stále cítím to koleno z prosince a úpon na loktu z tahání vody do výběhu…chronická krční páteř a rameno. Za komoušů bych šla za tři roky do důchodu, jak to by bylo krásný, jinak v práci se loučíme , tak “zas ráno” a ještě 15+- let…😜
Kallisto:U mojí kobyly jsem tohle zpozorovala před lety a vůbec nic jí není. Na dotyk mívá jeden struk malinko větší než druhý, při stisknutí vystřikne trochu tekutiny. Kobyla na to nijak nereaguje, vemínko se nijak nemění, nehřeje nic. Jak říkám, máme to už roky tak jsem to vnímala jako normální 🙂
taky na to nijak nereaguje, vemínko normální, hříbě nikdy neměla(vybírala jsem jí mezi strukama ten ztvrdlej mázek)
z důvodu toho “častého” břišního diskomfortu jsem uvažovala o zkontrolování vaječníků😏
kometa:Vyšetření reprovetem není rozhodně na škodu.
Bylo v plánu a teď je v plánu ještě víc.
Zažil, viděl někdo?
dneska při čištění vemínka jsem kobyle máčkla na struk a ono to cáklo- pro jistotu ještě a z obou. Má je normální, jako nebřezí kobyla 🙃 Jsem úplně zase v tenzi, hned jsem použila nápovědu…hormonální výkyvy, vaječníky, folikuly…blabla…kobyla se chová normálně, nevim, jestli je normální, že má teď od října co dva měsíce 3x za sebou lehké bolení břicha a nechutenství (rozežene se to vždy pastou), stále lehký kotwasser. Chtěla jsem jí přidávat do žrádla Drmek, ale milostivá to nežere, a nechat jí vyšetřit vetem, až pojede okolo, právě na ty vaječníky. No a dneska jsem k mému šoku zjistila i tohle. 🤪
tak oni taky nežijou “bůh ví” jak dlouho…