Aktuálně: 2 324 inzerátů289 915 diskuzních příspěvků20 950 uživatelů

Příspěvky uživatele

Verun

Verun
Verun 10.01.2025, 21:57:57 xxx.xxx.220.12
Dafi:

to nevím,to mě nenapadlo..

p.s.-funguje to i na lidi?

a kolik to stojí prosím?

https://cz.vitamin360.com/p/life-extension-bioactive-milk-peptides-30-veg-capsules?utm_source=google_product_feed&utm_medium=cpc&utm_campaign=price_comparison_site&utm_term=0970166000&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PMax&utm_id=18275424860&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI3PezsoXsigMV1KaDBx0HXDW8EAQYASABEgLt8_D_BwE

mléčné peptidy jako Zylkane

Verun
Verun 10.01.2025, 21:39:50 xxx.xxx.220.12

Fretky už nemáme. 

no právě mezi rybníkama hráze, jdete při kraji vody a se tam najednou propadnete…a žerou rybky…to už jsme se smířily s vydrama, ty aspoň nedělají díry. 

Obrázek
Verun
Verun 10.01.2025, 21:00:20 xxx.xxx.220.12

Dá se todle zvířátko nějak vystrnadit z pozemku, bohužel 4 rybníky na kaskádě, asi se mu odtud chtít nebude.  Jsme se dneska potkali a já tam dneska nasypala kýbl mrkve pro srny, to budou mít jako stolečku prostři se…🙄

Verun
Verun 10.01.2025, 17:53:37 xxx:xxx.3b69:6a08

A víte za jak dlouho poklesne  v krvi na polovinu? Jestli mate nějakou studií na mysli .hoďte mi ji sem. Já jsem jasný příznivec, ale způsob účnku mi jasný stále není,když ani radioizotopy oznacená kys.hyaluronová se nedostala tam.kam předpokládali že se by se dostat měla.dost jsem v tom ležela.kdyz mi to vet řekl.ale stále jsem z toho jelen.

Teď půjdu na ortop Amb. A chtěla bych taky ně co, nejlépe do žíly.co dávali vám?

Verun
Verun 09.01.2025, 09:54:39 xxx.xxx.220.12

Dodatek: načatá ampulka se nedá uchovávat(rozdělit třeba na dvě dávky u psa)  nemá protimikrobiotickou složku, a je hustá(jako bílek) takže použít jehlu s větším průměrem, třeba růžovou(dají se koupit v lékárně, aby jste byli připravení, kdyby vet neměl) pes to dostával pomalu přes kanilu, bez reakce,  vet je opatrný, má špatnou zkušenost s aplikací přímo do kloubu.

Verun
Verun 08.01.2025, 13:52:57 xxx:xxx.50ba:dd98
Annix:

Moc děkuji za reakce, určitě to vyzkouším. Ještě jsem se chtěla zeptat, jak dlouho se tato dávka dává a jestli koník musí být bez jakékoliv zátěže, nebo aspoň na krokovky muze během podávání chodit? Nedokážu si představit ho nechat několik týdnů tak, děkuji. 

Práce neomezeně…

Myslím.ze 5 dávek…kupuju ale celé balení po 6.tak dostanou 6.

Verun
Verun 08.01.2025, 13:51:24 xxx:xxx.50ba:dd98

Koňsky geloren jsme s manželem měli každej svůj kyblik a pak hned lidskej a wau efekt nebyl.a to nebyla kúra na  jeden mesic.urcitě to ale  tělíčku prospělo,do psa leju a sypu kde co…snad ještě neměla kurkumu.

Píchá  se to v rozmezí 5-9 dní .ideál po týdnu.

Verun
Verun 08.01.2025, 12:21:05 xxx:xxx.50ba:dd98

Mě ho doporučil vet po drobném nálezu  na šlaše. + Za půl roku zopakovat.kobyla byla bez klinických projevů.tak nemám co hodnotit.jestli  to pomohlo.je hoby koník.

Koupila jsem ho i psovi.psí vet je k tomu dost skeptický.prý dle nějakého sympozia,kde se to probíralo,a hyaluron byl označen radioizotopy,se vyloženě do kloubů nesoustřeďuje.je tak nějak rozptylen.prej se pořádně neví ,jak vůbec účinkuje. U psa to nemělo žádný efekt.je pravděpodobně neurologická.

Obě 6ml /6x

Verun
Verun 06.01.2025, 22:10:52 xxx.xxx.220.12
Zrzavci:

Se zkuste zeptat Pavla Novýho - ten přece v S tebou mě baví svět tvrdil v zimě na horách “A za uchem měla pár třešní .” 😀

No a pak by mě zajímalo, kde na horách používali kánoj, na které sjíždějí kopec u chalupy. 🙃

Verun
Verun 05.01.2025, 22:25:01 xxx.xxx.220.12

Já měla z útulku nejvděčnějšího skoro jezevčíka Alíka, ani háravá fena se mezi nás nevešla. To jen k té vděčnosti.  

Edit: jinak to byl postih, od soumraku štěkal na všechno co se hlo, neměl rád občany tmavší pleti, cikána poznal i v bílé teplákovce…

k učenlivosti: do štěněte se to snažte “nacpat”  do půl roku, jsou jako houba a nasávají ,co můžou…se starším psem, kterého neznáte , musíte podle jeho schopností a přístupnosti. 

Obrázek
Verun
Verun 05.01.2025, 21:12:14 xxx.xxx.220.12

Mi stačí tušírka z decathlonu.

Verun
Verun 05.01.2025, 20:51:40 xxx.xxx.220.12
Derina:

Dobrý den.Při brouzdání jsem narazila na toto:

https://www.youtube.com/watch?v=orAGU04T0rc

zaujalo mně hlavně to lezení po stromech a tak mě zajímá jestli taky někdo zkoušíte něco obdobného? Jak asi musí vypadat výcvik na takové výkony. Nějaké ty rekordy jsou i tady:

https://www.pesweb.cz/cz/2128.psi-rekordy nejdelší skok 9,2 m.

eště ten doskok do vody, ale mnohdy si pes zláme nohy i jen při zákusu do rukávu….

Verun
Verun 04.01.2025, 14:09:33 xxx.xxx.220.12
LK:

Těžký se vyhnout určitému nicku, když je úplně všude. Otevřu chov a tam v každém vlákně ten a ten, no prostě ti dva. Tak co teď.

Nereagovať. Na druhej strane aj duševne nevyvážený, šikanovaný, nešťastný, osamotený atď. (dosaďte si vhodné spojenie) jedinec sa správa rovnako - a je jedno či je to dieťa alebo dospelý. T.j. troll má ako človek vždy veľmi vážny problém… 

Dám príklad z IF a aj CHZ: dopredu sa ospravedlňujem menovanej: čo osadenstvo tolerovalo Fikovnici  (hlavne na základe dlhodobej internetovej známosti), tak za to isté sa osadenstvo vrhlo na Stelle (niekto nový) ako hladný sup…

nenené, já jsem si dovolila i Fíkovnici poslat k šípku z témat, do kterých neměla co říct…

A Fantomas nikdy nespí. 

Verun
Verun 03.01.2025, 21:35:11 xxx:xxx.570f:a441
kometa:

Já nevím jak se tomu správně říká.

Asi je to ten piercing. 

Upřímně - nemá to vliv na funkci rostlináře. Takové děti míváme ve třídách. Pár let zpátky - v poslední lavici seděli chlapec a děvče - oba celí v černém, s řetízky a cvočky, při chůzi chrastili. Erik opravdu hodný kluk, Míša chytrá a aktuálně studuje na VŠV.

Nám dcera dovezla představit svého chlapce širší rodině…my už jsme teda o něm vědeli no a co  ty dvě “jelita”vymysleli…kluk dojel s růžovou hlavou a černýma nehtama a holka s opravdu pírsingem v nose.(Kamínek)🤪🤟jsem myslela, že mě omeje….

Verun
Verun 03.01.2025, 17:14:38 xxx:xxx.570f:a441

Lužnici od rakouských hranic jsme jeli s manželem po povodních v roce 97(sice už jako manželé)…znamí.co jeli s náma to do Suchdola dotáhli po louce….chvilkama jsme měli loď i metr nad vodou a po příjezdu do Suchdola jsme měli v lodi i dřevo na oheň my jsme spolu s manželem už 32 let.známí už spolu nejsou😁

Verun
Verun 03.01.2025, 14:12:31 xxx:xxx.570f:a441
rina:

Asi záleží jak je kdo utlocitný🙂

Já si za cele ty roky co chodíte na diskuzi nevšimla jediného vulgárního příspěvku z Vaší strany.   

Ale hon na Stellu, který se tu rozpoutal byl vulgární nechutně (urážky, ponižování a šikana jsou horsi, nez nekoho poslat do pr…).  

Zde jsem pochopila jak lidé mohli upalovat “Čarodějnice”  . Jedno podezření vyslovené na “správném místě ” a je s Vámi amen 👌

Dámy, které mají pocit, že tyto stránky jsou jejich by si měly založit svoji uzavřenou skupinku někde přes fcb či Whatsapp.

Dřív  tu bývalo opravdu líp-bez přistěhovalců z IF. Když se nešikanuji mezi sebou, mastí aroganci do jiných.  

Divím se správci, že na tohle vůbec mární svůj čas .

Souhlasím s Lesní žínkou, Varaxi i Sardullah  

Ale žádnej hon se tu nekoná .jen tomu bylo naznačeno.že její zasvěcené příspěvky rozeseté všude po různých diskusích,když teda jako víte že se prezentuje jako ditě, důvěryhodnosti zrovna té konkrétní diskusi nepřidává….kdyz jsem svým přispevkem chtěla v jedné diskusi naznačit,že konkrétní osoba není relevantní se k tématu vyjádrit.admin mi to smazal..

Takže až vás bude bolet v krku, z očí vám poteče,napište si stelle .ona vám řekne.co vám je.

Verun
Verun 03.01.2025, 13:35:57 xxx:xxx.570f:a441

Na víry jsem koukala,když jsem koně kupovala.mel by je mít i zakreslené v průkazu.nemam ráda vír na spodku krku a pod hřívou.kobyla má víry za ušima.prsni.mezi očima.slabinový.