Dostal přezdívku Tali, chtěla jsem ho pro Zrzavcovou nenápadně ukrást, ale je to láska a partner chrtíka neteře, nevydali ho🤣
Dostal přezdívku Tali, chtěla jsem ho pro Zrzavcovou nenápadně ukrást, ale je to láska a partner chrtíka neteře, nevydali ho🤣
No nebo těm mým, dnes zapadají sněhem rychlostí blesku, ale prý je to teprve takhle dostatečná sranda🙈
Já dávám všem psím důchodcům geloren - ne psí, ale koňský, začneme, když pozoruju zhoršení pohybu a tak nějak pokračuji nepravidelně až do smrti. Vždy se výsledky dostavily celkem rychle a dlouhodobě. Za mne opravdu pomáhá.
Nikdo mi nevyhrožoval, ani citově nevydíral, byla to normální rozmluva, vysvětlování, argumenty…, přesto jsem to nesnášela. Prostě nejsme stejní, nelze nás nacpat do tabulek, co funguje u jednoho tak druhý z toho může mít trauma. Myslím si, že selský rozum, zájem o druhého a láska nám stačí.
Dobře vy👍👍👍, kámošů není nikdy dost. Moc vám to oběma přeji
Nee, neměla jste na tom podíl. Nebyl malý. Každý strůjcem svého osudu. Předem se omlouvám, pokud je to necitlivé. Ale už dost k takovým tématům.
Taky jsem si říkala. Byla jsem děsnej smrad, když jsem byla větší tak jsem říkala, že prudím proto, abych trénovala rodičů srdeční sval a je pak neskolila kardio příhoda 🤣
Ještě názor z jiného úhlu. Byla jsem hyperaktivní spratek s autodestrukčníma tendencema. (Logicky když lezeš vysoko tak někdy padáš….). Rodiče mne milovaly, věnovaly se mi, stejně tak zbytek rodiny. Do dneška máme pevné rodinné vztahy. Samozřejmě jsem byla občas bita a teď můj pohled: do dneška s láskou vzpomínám třeba na to, jak mě babička honila po chatě s praklem na koberce a ten o mou maličkost potom přerazila, ale na druhou stranu jedny z mála negativních zážitků jsou promluvy do duše, vysvětlování….. do dneška, když si vzpomenu na to druhé rozbolí mě žaludek.
Stejně tak když jeden barzojí kluk vyjel bez varování ošklivě na bráchu, tak dostal facku po té dlouhé tlamě, že vyvalil očí a byl klid, z pozitivní motivace by byla akorát rvačka. A to má barzoj víc kg než já a opravdu ho nepřeperu. Nejsem zastánce násilí, ale prostě někdy může být a jsem schopná sama se sebou takhle žít protože + přesahují mínusy.
A pro ty, kterým se nelíbí srovnání člověk/zvíře, tak mám i dítě s mrakem DiS,poruch soustředění…. a v skoro 18 z ní je empatická, chytrá a myslím si, že slušná mladá dáma a ano i ona byla jako cca 7letá pláclá a později aspoň jednou také, ne nemá z toho trauma.
Máte tam nádherně, krásný fotky👍
My dnes venčili ve Zlatých Horách s kamarádem naháčem Tonym 😍, sněhu míň než u nás doma, tepleji a kluci- všichni 3 byli úplně za vzorňáky. Jen fotek málo, byli strašně rozlítaní.
My máme povel: to je kámoš, ne žrádlo😇, funguje, ale někdy se majitelé kámošú/žrádla, cítí dotčeně🙈.
Ježíš, ty třešně jsme neměly rozebírat, jdu ulovit a zabít aspoň třešňovej kompot. Datum je nízký, do sklizně daleko a touha veliká 😀
Vám bylo žinantní plašit ji pohybem a liška si asi nechtěla zadat a prchat od plného stolu. Asi jsem taky liška, třešně miluju. U nás je lišek opravdu hodně, když kluci venku nechají hračky, tak si chodí s nimi v noci hrát, to mi teď připomnělo udělat koprologii na tenkohlavce liščí, jen tak něčím se nezlikvidují a už nás před cca 10 roky potrápili
Jak už jsem psala, jsou velcí, ale velmi hodní, a ještě k tomu opatrní na malý. Nelovili by, ikdyž raději neztrácet pozornost.
A ke Kelišovi - žádnej střapeček,skolil by je jak toho figuranta 👍
Úplně do plna dobití králíčci Duracel 👍, jsem si představila, že bych k holkám vypustila kluky barzojíky, kdo by byl rychlejší, ale pak mi blesklo hlavou - střapeček🙈
Kočky jsou mazaný, umí si říct a pak jim děláte dveřníka🤣. Nečistotná kočka je buď proto,že ji trápí zdraví nebo proto, že se jí něco nelíbí. Ale ve Vašem případě bych se nebála, máte doma chytrého mazáka, on si vás vycvičí🙈
Ony to s námi ty potvory umí. Naše Mia pekla s námi cukroví 🙈
Právě je na foto vidět ten drajv, prostě jde do toho s radostí a na 100%, krása. Ceník a Framík i ostatní samozřejmě taky šikulíni a velikej respekt, ale povedenej NO je sen🤗
Vovčáček se teda ukrutně krásně vylopl👍
Jé, na Vánoce stromeček a teď šampíčko, vy nám to tady vymazlujete😊, ať se daří celému vašemu týmu na co sáhnete 👍💪🍾