Říkáme mu Ari nebo Čtyřka, (oh kdyby vyrostl v stejného krasavce jak Tobias z Divergence…..)🤣🙈
Říkáme mu Ari nebo Čtyřka, (oh kdyby vyrostl v stejného krasavce jak Tobias z Divergence…..)🤣🙈
Děkujeme, to zdraví je nej u všech. Bráchové nedávno byli taky takoví prckové a 15.září oslavili 5 let. A Dobi bude mít v úterý rok. Děsně to letí🙈. Vždyť pamatuji, že nedávno byl Yoda taky mimi a spousta členů Choví smečky s ním.
Už venčíme Čtyřku😍. Představujeme vám Aristokrata Silent Enigma. Hurá jsem v novém doma😍
Po patnáctém budeme venčit už Fantastickou čtyřku😍. Nejmenší roste jako z vody a už prý trénuje do kruhu🥰
Hodně sil k překonání prázdna. Je to nespravedlivý, bůh nám dal vlhký čumáčky, ale proč jim tak krátký život.😭
Ph, krásně vysvětleno 👍. Úplně to vidím, mnohokrát jsem zažila, hlavně s Danem-dalmatinem přesně jak píšete. Ale i pro někoho “hloupí” chrti umí překvapit. U nich je hodně vidět, že si vše promýšlí. Vždycky vědí, co by měli dělat, ale ne vždy jsou ochotni spolupracovat. Moc vám držím pěsti.
Kluci dostali nového vlka, tak řádili na zahradě a ve výběhu. Jo a hračka pořád žije🐺
Na klubovce se výborná cení stonásobně👍
Já mám divný psy, nojo rusové, co se divím. Déšť ani zima nevadí 🙈. Teda jim nevadí.🤣
👍👍👍
Není důležitá cesta, ale výsledek 🤣
Jak s tou kokardou má důležitý výraz.Je prostě úžasná a chlupatice jakbysmet 😍
Krasavice a krásná akce😍
Že vypadá pořád jako roztomilý krysáček a je jich 13, takže banda božích čumáčků.
My si průjem přivezli z výstavy, virózy teď prý řádí i u hafíků. Týden jsme se prali sami - entero, fortiflora, smecta, černý uhlí, hladovka, dieta, nic nepomáhalo. Přitom jinak byl Santi úplně ready. U veterináře dostal slabé antibiotika na 3dny, dietu royal na trávení, fortifloru a jak mávnutím kouzelného proutku byl od večera ukázkový bobek.
Aristokrat roste jak z vody, je to božan a kluci se těší na kámoše. Ještě musí 3 týdny vydržet.
Kardiolog MVDr Procházka v Olomouci, to nemáte až tak daleko a má dobré vybavení.
My venčili kolem komína. Dobi roste a zlobí bráchy. Kejný si s ním občas krásně hraje, takže Santana začne žárlit a jde ho lovit a najednou máme lov na “vlka”🙈. Jinak Čtyřka roste jak z vody, takže bychom mohli mít doma tak cca do měsíce pro Dobiho živou hračku . Sardullah i Ginušce držíme pěsti i tlapky, ať je pacinka ok.
I to lze řešit, předoperační vyšetření můžou dělat u ní internu…, stejně to tak je. Na operaci někdo doveze a hned po operaci stejně posílají do lázní, pokud teda pacient chce. Moje máma to tak aspoň taky měla. Je to teda 2 roky zpět. My ji teda do lázní dovezli, ale jen proto, že nechtěla převozovou sanitkou a stehy jí tahali už v Jevíčku. Jen je to trošku komplikované. Vždycky se najdou důvody a to na všech stranách, že to nejde, většinou to fakt není pravda.
Ale tak člověk musí taky trošku být aktivní a zajet třeba trochu dál, nejen kolem komína. Trochu si občas připadám, že kolem mám 2 druhy lidí: věčné stěžovatele, všechno je problém, všichni jsou zlí, všechno je za dlouho….a pak ta druhá skupina, co se snaží hledat cestu. Znám osobně 2paní a obě měly operaci do 3měsíců. Jednou kyčel, jednou záda. A opravdu to nebylo tlačenkou. Až na výjimky je hodně pravdivé rčení: když chci, hledám cestu, když nechci, hledám důvod proč to nejde.