Rosteme krásně, zítra budu mít týden ❤️ a ten Keliš je jako táta pořád ještě jedna z variant 🤣🤣🤣
Rosteme krásně, zítra budu mít týden ❤️ a ten Keliš je jako táta pořád ještě jedna z variant 🤣🤣🤣
Pan Bečka nejenže byl, ale už navždy zůstává mopsí legendou. Parťáku pohlídej to tam za duhou.
Rumíčkovi držíme velikou hromadu tlapek, aby byl zas, co nejdříve, ve svým dřívějším kožuchu a bříško, ani nic jiného nezlobilo.
Veliká podoba, kdo ví co se té Essince narodilo, že jo, budu se muset poptat, co bydlí u sousedů🙈🙈🙈
Víc bílé jsem si představovala a bude tam asi navíc 3 barvička- rezavá, ale ten čumáček to dorovná. Jestli nebude mít nějakou vadu , např málo pigmentu, málo kulek…, tak bude Čtyřka. Ještě doladit jméno na A pro malýho prince.❤️ Jinam maminka je moc šikovná a chovatelce se klaním za 24h směny. 13 miminek už dá zabrat.
Tak čistě teoreticky cca za dva měsíce máme doma dalšího člena smečky. Barvička sice není ideální, ale ten čumáček, copak půjde odolat?🙈🙈🙈😍😍😍
Ta čtvrtá fotka, kde je půl psa suchýho a půl mokrého,jsem si to slepota musela zvětšit 🤣, bez toho jsem tam viděla psy dva🙈🙊
Spolubydlící dcery ve Španělsku 😍 , je to gekon? A jaký? Je roztomilý skoro jako rosnička.
Já tomu říkám kontrola pohybu. Jak mě někdy štvalo ráno a večer volat mámě a když už tu není, tak jak mi to chybí.🙈
Hele, když mi ho ulovíte do sklopce, tak jsem tam, pro něj, coby dup. Teda vím, že se to nesmí, ale tady by se měl skvěle. Potoky, spousta stromů a rozsáhlé pastviny. Tady by mohl řádit. Na co se vůbec dá navnadit bobr?
Když budeme mít štěstí a chovatelce mých barzojích bráchů se narodí teď- termín je cca víkend , správná barva na správném pohlaví , to znamená černo-bílý nebo červeno - bílý , plotnový pes, tak budeme mít čtvrtého barzojíka, tak držte pěsti. Pro ilustraci pár fotek mého milovaného Larryho, zemřel mladý na torzi a prostě chybí dodnes. Ikdyž už to bude 20let.
Jste mi připomněla pana Tau a jeho meteorologickou rosnička. Jsou krásný 👍
Tak pokud můžu ohřát kameny, tak musím mít zdroj tepla a ten vytopí i tu místnost se zvířaty co teplo potřebují. Jen ti, co potřebují hodně tepla budou blíž ke zdroji.
Ať se mládí vydovádí 😍
Jejda, krása a ty krásný očí. Moc se mi po rotvajlerovi stýská, ale od té doby, co mají ocasy, tak by mi doma prošel jedině nějaký co je v nouzi a takový kolem zatím nešel. A taky já jsem na ty výstavy a to co se tam vítězí🙈🙈🙈. To co na srdci, to na zubech na nich miluju.
Krásná holka😍
My měli, jak už jsem psala, rotvajlery dva, v okolí ještě tak deset dalších a překvapilo mě, jak velké jsou mezi nimi rozdíly, co se povah týká. My měli psy z Německa,pracovní linie, byli přirozeně ostří, tvrdí a sebevědomí. S důslednou výchovou, ale v pohodě, jen si člověk musel dát pozor na jejich ochranitelské tendence. Naproti tomu, kamarádi výstaváky a to byli ňoumové a dobráci. Obojí s PP, prostě nejde jen o to, že je to rotvajler, ale taky jaký původ zvolíte. Je to jak s barzoji co mám teď. Strašně záleží na genech, kam se vrtnou. Vidím to doma. Máme tři, každý úplně jiný, přitom stejné podmínky, dva jsou dokonce bráchové. Kdybychom k nim přistupovali ke všem stejně, tak z jednoho byl kousavý psycho. Jsou to živí tvorové, umí překvapit.
Sardullah, mluvíš mi z duše. Měli jsme 2 rotvíky, oba vyrovnání a jak píšeš, důsledná a spravedlivá výchova je základ. Je to velký pes, tak s tím musí člověk počítat a opravdu být vůdcem smečky. Jinak jsou to úžasní psi, ty jejich nádherné hnědé oči 😍.
Vlastní voda, Vlastní topení, kachláky s pecí by na vaření stačili, větrná energie by snad pokryla světlo a jídlo pro děcka běhá venku🤣🤣🤣
Taky jsem si říkala, že z miminka je velkej kluk😍, strašně moc to letí, na dětech a zvířátkách je to vidět nejvíc.