Strašný zážitek 👍
Strašný zážitek 👍
Děkuji všem, já se takhle roztíkám u všech vašich čumáčků. Beru je jako jednu velkou smečku a mám všechny moc ráda.
60 zvládnou, k tomu klopí zatáčky jak na ploché dráze. Mají to jednoduché, dlouhý nohy, ty cvalové skoky jsou předlouhé. Na fotce je malej, ten musí ještě hodně trénovat.
Nene, tento je u Rýmařova, ale to je taky kousek. I pro tebe, někdy zajedeme zavenčit
Dnes venčení bez velkých bráchů, ale zato s holkama, ta bílo černá je sestřička 😍. Na na koupačku došlo 🙈
A co Framík a Indiáni? Držím pěsti ať se daří
Ony ani ty drahý elektroauta nejsou pracanti. Nová drahá Tesla a nápad táhnout koně ve vozíku byl pro moje známé tak strašná zkušenost, že ihned najali přepravce, který jim koníka bude vozit a koňovlek prodali . Ze severní Moravy na jih Čech 2x dobíjení. Je to už půl roku, ale pořád prý noční můra 🤣🤣🤣. Nevím co jiné značky, ale toto byla fakt blbá zkušenost.
Framík je chytrej kluk - kolíkoval pro indiány venčiště
Bobra chci já🤣🤣🤣, aspoň 2, budou bobřataaaa. Tak krásnej potok tu pro ně máme🙈🙈🙈
Dnes byl malej fakt komickej a pořád lovil velkého bráchu, krávu a tak🤣🤣🤣
Děkujeme, škoda, že nejste blíž, na víkend bych vám je půjčila nebo bychom zavenčili i s Medvědí princeznou a Maťuldou.
Tak se trochu ochladilo, tak kluci začali opět lítat vzduchem. Hlavně malej je super sprinter i aportér, asi ho dáme na výchovu ke Caníkům a Vovčáčkovi🙈. Jo a nakonec Satánek s dalším titulem do sbírky.
Jezera v Rakousku jsou pohádkové, nejraději jezdíme do Korutan, tam o ně zakopáváte a jsou tam i super cyklotrasy. Ale loni třeba Monsee, taky nádhera,( jestli jsem ho nepřejmenovala), k ubytování si můžete pronajmout hausboot. Je jich tam hodně, určitě si vyberete. Každý má něco.
Prostě nás ti naši čeníškové opouštějí moooc brzy, ale tam někde na konci duhy se jisto jistě potkáme. A na vás tam bude čekat Mega smečka. Jste pro mně hrdinka, vzít si tak starého důchodce, znamená brzké loučení a na to jsem srab👍
Moji dva barzojí bráchové, když přišli od chovatelky, tak jeden, 2 dny průjem jako hrom, druhý výstavní bobek, a to měli stejné krmení, péči, byli spolu, neprojevovali stres, vypadali šťastný , jenže ten první je citlivka. Dostal Enterozoo gel a pohoda.
U barzojů jsou prošlapy nebo naopak překloubení buď genetika- to u vás nehrozí ,, nebo nevhodné krmení. Ono to není o tom, že granule nebo maso jsou špatný vždy. Mám 3 kluky, kdybych je krmila všechny stejně,tak u dvou by byl taky průser, to se chce koukat a občas něco přidat a nebo ubrat nebo změnit. Prostě selskej rozum. Jen sypat do misky dle tabulek je špatně.
Když barzoj má spíš vlasy než chlupy, úplně jiná kvalita. Necuchají se nebo teda minimálně, neplstí se , bordel opadá. Problém je jen svízel přítula🙈. Češu tak 1x měsíčně nebo před výstavou, jinak žijí jako praví vesničtí psi. Máme ještě i dědu kanárskou dogu a z toho je chlupů víc než z barzoje a blbě se uklízí
Vovčáček se mi moc líbí, teda Venca taky, ale chlupatec je prostě ňuňu🤣🙈
Přesně👍, krásně shrnuto.
Hmmm, ta technika nás jednou sežere, taky z vlastní zkušenosti:
Mercedesi, jinou cestu domů, je tady zákaz/odpověď- nerozumím otázce. Mercedesi domů, delší cesta/ nerozumím otázce, zkuste se zeptat jinak. Po čtvrtém předělání otázky pořád nechtěl rozumět. Takže mercedesi zařvi jako tygr/ vraaaa, vruaaa . Přejete si, abych udělal i parník?
To se když zabloudíte fakt šikne. Pobavil tak, že cestu jsem našla sama. Delší, horší, ale přece 🤣🤣🤣