Jestli vidím správný odkaz, tak to je normální přeprodej z Asie.
Však já to píšu, že je to šité v Nepálu, majitelka je vdaná za Nepálce a pendluje mezi Nepálem a Českem. A je to levnější než třeba Himalife apod. a je to kvalitní bavlna, nerozjíždějí se švy a ten potisk vydrží. Dávám jen tip, nikdo to kupovat nemusí.
Já jsem včera myslela, že všechny roztrhnu…pes sežral čerstvě udělané tousty (zapomněla jsem zavřít branku do kuchyně, ok, moje chyba) a na prochajdě mě Cherry zdrhla k hromadě hnoje (naštěstí to bylo zmrzlé) a Julča zase musela čuchat u každého trsu trávy. Budu to venčení muset nějak přeorganizovat. 🙂
Ooo tam je hezkých věcí…. No asi si něco objednám. Děkuji za odkaz.
Opravdu doporučuju, mám šaty asi od června a pořád pěkně drží tvar a hlavně barvu. Teď jsem objednala další. Cena je bezkonkurenční ve srovnání s podobnými e-shopy, které také nabízejí nepálské výrobky. Jen teda doba dodání je trošku delší.
Vnučka ji tady měla o svátcích celý týden, tak jsem to konečně viděla v reálu. Ta druhá mladší ji na Vánoce dostala. Myslím, že je to lepší, než pořád koukat do mobilu nebo tabletu. A nemusím vymýšlet, jakou další blbinu za dárek, můžu dokupovat knížky.
And the winner is- DÁJÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ano je to tak, venčíme v lesích ve složení dva ohaři a kocour šavlozubý! Je to nezmar, sice celou dobu držkuje a hubu nezavře 😀 , ale ujde to s námi celý. Pak padne na vokno a konečně je od jeho šikanování klid 😀
Popravdě já bych takhle kocoura na procházce nečekala. Paráda. 👍
Tak na tom FB má na profilu i videa štěňat přímo u jehňat, takže by to šlo vypozorovat, jestli uši ještě mají nebo ne. Já teď nemám čas to hledat, kouknu se později. Nesoudím, jen by mě zajímalo, jak to bývá třeba se záněty uší a plísněmi v nich, je to lepší nebo naopak horší u kupírovaných psů? 🤔 Golden má celkem delší spadený uši a přesto se musí dost často čistit.
Právě, mně jsou hlavně podezřelý ty ceny, to bude všechno podvod a pořád se to opakuje od toho minulýho týdne, různá plemena. Za tu cenu člověk tak možná adoptuje u některýho spolku.