Ach jo. 😕 Tak doufejme, že to bude brzo v pořádku. 🍀
Ten Apoquel se nedá podávat dlouhodobě?
Ach jo. 😕 Tak doufejme, že to bude brzo v pořádku. 🍀
Ten Apoquel se nedá podávat dlouhodobě?
😲 Hm, mně to teda spíš přijde jak křížená čivava. 🤔 Očividně se v těch pidi plemenech nevyznám a přijde mně to všechno stejný. Vyšetření pátek je asi automatická oprava teda.
Zrzavci:Pražský krysařík?????????????????????????????????????????????????????????
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/222340-prazsky-krysarik/#google_vignette
A prý s PP. 🤣 To je jasný podvod.
Já bych například nevydýchala takovéhoto pejska. Majitelce se omlouvám, vím, že ji miluje.
Sardullah:Jééé…to jsi mě špatně pochopila…samozřejmě, že s nimi budu do posledního vydechnutí, v životě bych nenechala svého psa v té poslední chvíli samotného nebo s jiným člověkem…myslela jsem to tak, že s případným pořízením dalšího psa bych váhala právě pro to, že mě to vždycky strašně semele, když musím dát uspat psa a až jednou odejde Gina a Máťa, tak to mě už teď straší ve snech a nevím, jestli po nich bych šla do dalšího psa s vidinou toho, že mě to pak bude čekat znovu…
❤️
Buggyra:Měli jsme labradorku, černou. Já bych ráda flata. To mi tady rozmluvili, že flat s PP prolezlý všemi chorobami, kříženci zrovna tak. Jasně, že mám preference.
Když bych si mohla vybírat, co nakoupím k jídlu, celý rok bych žrala melouny dokola kol. Ale takhle prostě vlezu do penáče a vezmu, co mají na regále, a že výběr zeleniny a ovoce tam mají dost tristní, když člověk nechce prodat ledvinu.
Tak přijdu do útulku a vezmu, co bude 🙂 Já mám ráda nakonec všechnu zeleninu, snad kromě kedluben…
Dva asi nedám 😀 Aby mu nebylo smutno, bude mít hejno koček.
Ten první jako flat vypadá. 👍Takový kříženec by se mně i líbil, babička měla kdysi dávno taky takového.
Buggyra:Vám je vážně úplně jedno
Ne, mně je to jedno do značné míry.
Do takové, že si vezmu klidně tohle https://zvirata.bazos.cz/inzerat/219945780/daruji-cerneho-retrivra.php
nebo tohle https://zvirata.bazos.cz/inzerat/219905628/daruji-pejska.php
nebo tohle https://zvirata.bazos.cz/inzerat/219892656/daruji-nemeckeho-ovcaka.php
nebo tohle https://zvirata.bazos.cz/inzerat/219813780/daruji-psa-staford-s-labradorem.php
a tak dále https://zvirata.bazos.cz/inzerat/219786204/daruji-psa.php
První dva. 👍🥰
Já za 2 roky, kdy mně těch 60 bude, ještě počítám budu mít pořád 3. 🙂
to znovu už nebudu chtít podstoupit…
Jani, musíš, přece je v tom nenecháš samotné?
tenhle pohled jsem milovala 😊:
Přesně, já taky, i když nemám pastevce, mám spoustu takových fotek. 😍
Ale jo, kdo chce, ať si z útulku vezme. Já už nechci, dobrej pocit nepotřebuju. Klidně si vezmu odrostlejšího, ale s PP.
tetrivek:Cena jezevčíka s PP je od 18 000Kč, ale zase víte že je to opravdu jezevčík. A jeho rodiče mají zdravotní testy a tak je tady záruka, že štěně bude zdravé, šťastné a dožije se vysokého věku.
Já bych řekla, že PP není úplně zárukou zdraví. Ale vím, co kupuju a všechno si můžu dohledat. Kdežto množitel psů bez PP mně může nakecat cokoliv a nemám to naprosto jak ověřit. Cenu štěňat určuje trh, už to tady bylo. Proč bych měla prodávat pod cenou, když veterina, krmení pro fenu, ať už granule nebo maso, různý doplňky, moje práce kolem štěňat, elektřina, voda atd. atd. taky není zadarmo nebo za cenu, jakou bych chtěla.
Pokud multimilionář nemá na štěně s PP, tak je to chudák a ne milionář. Protože fejky si kupuje jen ten, kdo chce jako milionář vypadat.
Tak dnes jsem už definitivně přišla o starou venčící bundu. 😄 Zapomněla jsem ji na klice v chodbě, v kapse se zipem zůstal pytlík s pamlsky, které teda děsně smrděly. Vedle kapsy díra jak vrata a pamlsky sežraný. 😂
assil:Ono by to chtělo změnit legislativu ohledně množek.
Dneska na veterině jsem viděla filmeček o likvidaci množky v USA, lidi dávali psy do přepravek, dozorovala policie, množka chlap tam pobíhal a něco vykřikoval, tak dostal pouta a šoupli ho do auta, když měli všechny psy naložený, vytáhli chlapa z auta a dali mu dva papíry, o propadnutí psů státu a předvolání k soudu. Prostě žádný sr…í s těma lidma.
Kéž by to bylo i u nás. 🙏 U nás má pořád hodně lidí hubu plnou demokracie a když občas policie proti někomu zasáhne, tak už je to policejní teror. 🙄
Varaxi:Ne, nemusela. Zákazník si vybírá, jakým způsobem se náhrada provadí, je-li to možné. Je možné si vybrat přiměřenou slevu z ceny nebo zaplatit opravu = veterinární náklady.
Víme vůbec, co tomu štěněti je a jak je staré? Jak dlouhá doba uběhla od koupě? A na čí jméno je ta smlouva vedená?
Ne, my to nevíme, nenapsala to. Napadá mě, že když se vydávala za jinou osobu, jestli třeba i bydliště nemá jiné. To je právě to, že u psů bez PP se nic neeviduje, nic se nenajde.
efe:K tomu ale přece nepotřebujeme nový zákony, jen vůli ty stávající vyžadovat a činit…
A to se nikdy nestane, vždycky se to táhne roky, množitel dostane maximálně zákaz chovu na pár let, vykašle se na to a jede dál. Nikdo nic nekontroluje, pořádný tresty se nedávají, pak to tak vypadá.
A tohleto nedopadne jinak, sama jsem zvědavá, čeho slečna dosáhne. O množce na Šternbersku se ví roky a pořád jedou.
Varaxi:Štěně reklamujte.
Ona ho nechce vracet, a to by asi musela.
Nemají čas a chuť, tak pak ať se nediví. Bohužel.
Já už taky jen určitý plemeno s PP, nehodlám napravovat, co jinej pos.al.
Nemusím děkat dobrý skutky za každou cenu a i psi s PP mají právo na hezkej život.
Přesně tak. Kolikrát se vrátí do rodné CHS odrostlý pes. Já pokud nebudu mít ze svýho chovu, tak už jedině takto. 👍 Nemusím mít za každou cenu štěně.
JanaJanaJanaJana:Víte, ono je to složitější.
1) Dnes když je vám 60+ a chcete psa, téměř všechny útulky a depozity vám udělají totální křížový výslech, doslova vás svlíknou do naha a na konci vám řeknou, že vám psa stejně nedají, jelikož jste prostě z jejich pohledu stará. Chápu jen do jisté míry, ale akce prostě vyvolává reakci.
2) Zákazníky množek jsou právě často lidi v tomto věku 60 +. Nebo co alespoň vidím a slyším okolo pražských sídlišť. Stará dáma/pán sami, chtějí psa/děti jim chtějí pořídit psa. Chtějí něco malého, ale přece za to nedají 30 000+, když se to dá sehnat za třetinu. A oni stejně vystavovat nebudou, tak na co psa s papírama. A co se týče osvěty, občas to proběhne na Nově nebo na Primě, ale to je tak všechno. Ty šílenosti, co vidíme my na sockách, to jde úplně mimo tyhle lidi, jelikož žádné socky obvykle nemají.
Takže bych trochu šetřila s těmi výroky, že by měly být trestné i tyto nákupy, někteří lidé opravdu netuší, co dělají.
Měli jsme fenku z útulku, tak vím, že to není všude tak, jak zmiňujete. Nás nikdo nelustroval. Mám kamarádku, která má 60+ a z útulku má už pátého psa, mimo jiné odtud https://utuleklukavice.cz/ Ono to chce ty trochu hledat a být trpělivý, případně se různě poptat a ne že musím mít psa hned.
Anonymní:Beata s námi celou dobu mluvila pod jménem “ Nikola Lichtavská” a na Google nic nebylo tvrdila nám jak se jim narodili pejskové a jak my mohli vědět že to je nějaká blbka která mnozí psy? Proto jsem se rozhodla proti ní dost tvrdě bojovat! A shromažďuji co nejvíce důkazu at mladí lidé a neznalí nenaletí tak jako my.
Není to žádná oficiální CHS, můžete si za to sami. Takhle se pes nekupuje, to nevíte? Ty důkazy, který sháníte, vám stejně budou na houby, nikdo s tím nic dělat nebude.