Aktuálně: 2 036 inzerátů284 919 diskuzních příspěvků20 316 uživatelů

Příspěvky uživatele

Sarah01

Sarah01
Sarah01 15.06.2026, 20:40:04 xxx.xxx.217.40
Buggyra:

Já bych tedy žádné konkrétní důkazy nezveřejňovala na diskusi (k čemu by to tady viselo, jen aby bylo učiněno zadost nějakému výkřiku), ale šupajdila bych s nimi na to číslo jednací uvedené výše, přihlásila bych se hnedle jako svědek, a svědectví nabídla příslušnému vyšetřujícímu orgánu. 😉

To by mohla a ono by se to mohlo obrátit proti tomu, kdo to podal. To by byla celkem sranda. 😄 

Sarah01
Sarah01 15.06.2026, 20:37:11 xxx.xxx.217.40

Číst umím, napsala jste cituji "slečno" v odpovědi mně. 😉 Ale budiž, jak píše Aluška. 😀

Víc už ty bláboly nekomentuju, pořád stejně bla, bla, bla, já bych si od žádné množky psa nekoupila, nikdy.

Sarah01
Sarah01 15.06.2026, 20:14:47 xxx.xxx.217.40
Varaxi:

Mně volali jednou. Prý jestli jsem paní Xxx. Říkám, že ne, že jsem pes. Oni: Cože? A já na ně zaštěkala. A ozvalo se: No tak děkuju, na shledanou… 

Jednou mi volalo skryté číslo, já se představila jako Psychiatrická léčebna Kroměříž, jak mohu pomoci? A oni na mě - aha, tady Policie ČR, asi máme špatné číslo. A típli to. Dodnes nevím, co mi chtěli. 🙂 

Jinak já se už vydávala za záchytku, městskou policii, krematorium, pohřební službu, vězeňskou službu, oddělení zabývající se Česko-kokotskými vztahy, oddělení TTaV (tradičních tanců a výkřiků), firmu na vývoz splašek, kouče na osobnostní rozvoj v oblasti prokrastinace, chovatele užitkových texanů (to je plemeno holubů), guru obličejové jógy, léčitele uhelnatění krční páteře, sekretářku Přemka Podlahy… základem je všechny volající zmást hned na začátku, pak nemají moc sil s Vámi vést nějaké záživné diskuze. 

To je nápad, to musím někdy zkusit. 👍Jenže mně telefon vyhodnotí jako spam většinou telefonáty od pojišťoven a srovnávačů pojištění. 😂To by se asi hodně divili. 

Ale takhle na policii, to museli fakt koukat. 🤣😂

Sarah01
Sarah01 15.06.2026, 20:09:54 xxx.xxx.217.40
Aluška:

Holky, ale jste všechny slečny, jak píše anonym, a to se počítá 😀 😀

To je vlastně pravda. 👍😄

Sarah01
Sarah01 15.06.2026, 20:08:19 xxx.xxx.217.40
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 15.06.2026, 19:26:18

To jste ale na omylu, nerozdávám žádné právní rady. Ale proč bych neporadila s tím, co je zbytečné žalovat, když mám přímou zkušenost a můžu tak někomu ušetřit zbytečně vyhozené peníze za právníka nebo soudní řízení. Ale OK, podle vás by asi právníci neměli co žrát, tak si plaťte, jak je libo. Jen tady neplácejte nesmysly o důkazech, důkazní břemeno bude jen a jen na vás, případně na množírně. Mimochodem pro vás já nejsem žádná slečna, dámo.

Jak může být někdo tak hloupý, že na sebe ještě zbytečně jako na množku upozorní, nepochopím, ale prosím. Možná jste si nevšimla, že kupující, která si z té množky koupila štěně, jsme tady taky pěkně osolili. To ovšem nic nemění na tom, že každá množka je hnus, a doufám, že u toho soudu na vás taky dojde.

Sarah01
Sarah01 15.06.2026, 19:08:02 xxx.xxx.217.40
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 15.06.2026, 18:34:43

Tak když všechno víte, všechno znáte a od všeho máte klíče, tak asi taky máte zjištěno, co je trestné a co ne. Sdílet špatnou zkušenost rozhodně ne, to není žádná kyberkriminalita. Každý obchod má i špatné recenze, dokonce i každý doktor nebo nemocnice a nikoho nežalují, kupodivu. Tak běžte za tím právníkem, šup, šup.

paga3040 - nic jí nepište, nemá na to právo vás zpovídat.

Sarah01
Sarah01 15.06.2026, 18:57:31 xxx.xxx.217.40
bambule:

Mi před nedávnem psali, že se mi nabourali do telefonu a mají mé intimní fotky…. Když nezaplatim 25 tis.tak je zveřejní. Už dlouho jsem se tak nenasmála.

To mně přišlo taky a asi už 5x. 😂 Ale asi to jim to moc nevynáší, tak teď volají s tím, jak píše Sardullah. Jen teda mně ještě nikdo nezavolal a přitom já na to tááák čekám. 😄

Sarah01
Sarah01 15.06.2026, 18:26:19 xxx.xxx.217.40
Fiona.Praha:

Záleží na počtu vrhů v CHS, u 2 vrhů je asi reálné, když chovatel chce, vzít si jedno A nebo B na dožití. Ale u CHS, kde mají více než jednu fenu a víc než 2 nebo 3 vrhy je nereálné, vzít si z každého vrhu odloženého zkaženého psa na dožití. Chovatel pomůže, ale ne tak, že si každého odloženého psa vezme domů.

To je jako RD, který říká, že si nemůže vzít za dožití každého velkého agresivního psa, kvůli kterému mu někdo zavolá, že má omezenou kapacitu a nemůže si svůj mikroazyl narvat neudatelnými psy až po střechu. Protože až to bude fakt nutné, nevešel by se k němu už ani chlup.

Někteří  to dělají, ale jak píšu, jsou to fakt výjimky, které na to mají prostory a lidi. Já jsem si brala Dragouška jako vráceného v roce a půl, fyzicky ale zůstal u původních majitelů a tam jsme si pro něj jeli. Chovatelka měla chovku v bytě a tři feny, takže psa si vzít domů nemohla. Tehdy se jí z toho vrhu vrátili dokonce 2 pejsci, toho druhého si vzali lidi, kteří od ní už měli z předchozích vrhů další 2. 

Jinak ono to většinou asi nedopadá tak, že by v každém vrhu byl zkažený pes. Chovatel se většinou snaží vybrat vhodné majitele, tedy zodpovědný chovatel, samozřejmě se najdou takoví, kterým je to jedno a prodají komukoliv. Tam se to může stávat častěji, ale přesně tak, když je těch vrhů už celá abeceda, tak pes pak skončí kdovíkde, o tom se chovatel třeba ani nedozví a nebo ani nechce.

Sarah01
Sarah01 15.06.2026, 18:19:33 xxx.xxx.217.40
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 15.06.2026, 15:53:56

Neustále se opakujete. Když už se tady oháníte orgány, tak si nejdřív zjistěte, jak to u soudu chodí. Pokud podáte žalobu vy, tak budete muset dokazovat vy, ne žalovaný. Takže tady přestaňte pořád blábolit o tom, co kdo kde napsal. Napsat si může každý, co chce, máme svobodu slova a nějaký anonym nám tady nebude nic zakazovat a přikazovat. Maucta.

Sarah01
Sarah01 15.06.2026, 15:38:48 xxx.xxx.217.40
Zrzavci:

Ja tady tak dumám , koho, že to kdo obviňujé?

No, taky čumím. Jen si myslím, že ten výsledek už se tady nedozvíme.

Sarah01
Sarah01 15.06.2026, 15:36:45 xxx.xxx.217.40

Jste na internetové diskuzi, kde si každý může dát nick, jaký chce, není povinnost se zde podepisovat celým jménem. Nevidím nic zastrašujícího na tom, když upozorním na to, že soukromé informace si může každý uvést ve svém profilu, pokud chce. Opravdu pobavilo od někoho, kdo píše anonymně a nezveřejní o sobě vůbec nic, že? 

Tak hodně štěstí. Doufám tedy, že všichni majitelé nemocných štěňat byli patřičně odškodněni. Aby si “chovatelka” spíš nenaběhla. Ovšem když se do toho vloží právník, tak stejně bude muset nejdřív dát všechno do cajku.

Sarah01
Sarah01 15.06.2026, 15:19:07 xxx.xxx.217.40
Zrzavci:

ale ono taky -toto je hluboká pravda, co píše Anonym, který nemá na to, aby se podepsal:

Skutečnosti jsou zjistitelné

takže se třeba taky v rámci šetření může krásně zjistiti, že nejde o pomluvu, ba naopak a pak dojde - jak se tomu říká? K přehodnocení?

PČR a soudy mají důležitější věci k řešení a takovou “prkotinou” se zabývat nebudou. To mně bylo přímo řečeno, není to můj výmysl. U jedné jisté osoby to začalo a skončilo jenom takovým bububu, zkouší to na více lidí a počítá s tím, že se leknou. Někteří se opravdu leknou. Mně před cca 6 lety vyhrožoval, že se mně ozve jeho právník, dodneška na to čekám. 

Sarah01
Sarah01 15.06.2026, 15:12:17 xxx.xxx.217.40
Anonymní:

Bububu. 😊  Děkuji za váš právní rozbor. Jen by mě zajímalo, z čeho přesně vycházíte, když s takovou jistotou tvrdíte, že „nikdo nebude muset nic dokládat“. To jste vyšetřovatelka, státní zástupkyně, nebo snad už znáte výsledek šetření předem? Pokud jsou veřejně šířena závažná obvinění, screenshoty cizích inzerátů a další tvrzení, jejich pravdivost se samozřejmě ověřuje. Právě proto se říká, že skutečnosti jsou zjistitelné. Je až fascinující, s jakou jistotou předjímáte postup Policie ČR i výsledek případného řízení. Já tak naivní nejsem, abych tvrdila, že předem vím, jak celá věc dopadne. To přenechám příslušným orgánům. A pokud se domníváte, že za veřejně šířená tvrzení nikdy není třeba nést odpovědnost, pak se možná mýlíte více, než si sama připouštíte.

Není zač. 😉

Tak až budete mít po všem, tak nám sem přijďte referovat. A nezapomeňte si vzít právníka, případně si najmout soukromou detektivní agenturu a pořádně je zaplatit. 😂

Sarah01
Sarah01 15.06.2026, 15:10:00 xxx.xxx.217.40
Anonymní:

Děkuji za potvrzení, že skutečnosti jsou zjistitelné. Právě proto je vhodné ponechat jejich zjištění příslušným orgánům a nikoliv internetovým soudcům.

Pokud se v rámci šetření prokáže, že zveřejněná tvrzení jsou pravdivá, jistě nebude problém je doložit. Pokud se však ukáže, že šlo o smyšlenky, zaměňování cizích inzerátů, drby a nepodložená obvinění, pak se budou muset zodpovídat jejich autoři.

A mimochodem, je poněkud úsměvné moralizovat o tom, že se někdo „nemá na to podepsat“, když sama vystupujete pod přezdívkou „Zrzavci“. To je prosím jaké občanské jméno? Zdá se, že anonymita vadí pouze tehdy, když se to hodí do argumentace.

Na rozdíl od internetových diskusí se však v řízeních nerozhoduje podle přezdívek, domněnek a počtu komentářů, ale podle důkazů. A právě proto je dobře, že skutečnosti jsou zjistitelné.

Aha, takže přímo “chovatelka”, proto anonymně. Mně anonymitu vyčítat nemusíte, stačí dva maximálně tři kliky a moji identitu zjistíte, včetně adresy. 😉

Sarah01
Sarah01 15.06.2026, 15:06:09 xxx.xxx.217.40
Anonymní:

Mohla byste prosím vysvětlit, co přesně myslíte pojmem „trestní komise příslušného úřadu“? Takový orgán v trestním řízení totiž neznám.

Stejně tak by mě zajímalo, z čeho usuzujete, že se ve věci „nebudou chtít šťourat“, případně že bude odložena. Můžete snad vědět předem, jaký bude postup Policie ČR nebo státního zastupitelství?

Trestní oznámení již bylo podáno pod č. j. KRPC-87788-3/PŘ-2026-020312 a o dalším postupu nerozhodují internetové diskuse ani osobní domněnky, ale příslušné orgány.

Přiznám se, že nerozumím tomu, zda zde pouze prezentujete své osobní názory, nebo máte snad k dispozici informace, které ostatní nemají. Předjímat výsledek řízení nebo tvrdit, jak bude věc odložena, je totiž přinejmenším velmi odvážné.

To je hovorově, tedy přesněji přestupková komise při MěÚ. Neprezentuji svoje osobní názory, ale vlastní zkušenosti. PČR toto postoupí příslušnému MěÚ a tam se s tím vypořádají po svém, v případě socek tedy smír. Rozhodně nepočítejte s tím, že to PČR postoupí soudu, to si musí podat žalobu k soudu ta chovatelka sama. Ale tam bude muset doložit důkazy o tom, jak a čím ji to poškodilo, tedy hlavně vyčíslit finanční škodu. A to se jí troufám si tvrdit nepovede. 

Sarah01
Sarah01 15.06.2026, 14:52:59 xxx.xxx.217.40

Bububu. 😂

Hm, takže jen trestní oznámení na PČR. Dokládat nebude muset nikdo nic, to mi věřte, na policii možná budou chtít jen vysvětlení, někdy ani to ne. Jste naivní.

Sarah01
Sarah01 15.06.2026, 14:47:21 xxx.xxx.217.40
acher:

To ale bylo jen u některých plemen.  Třeba u čuvačů to nikdy nebylo. U berňáků se utrácela štěńata s vadou. Standadní štěńata dostala PP všechna.

Já jsem toto nezažila, takže fakt nevím. Jen od rozhodčích na loveckých zkouškách vím, že se to dost aplikovalo u loveckých plemen. Jeden dokonce hodně kritizoval, že už se nadbytečná štěňata neutrácejí a do chovu tak projde všechno. Já si ale nemyslím, že toto je řešení, spíš by při ověřování vrozených vlastností měla být větší přísnost, víc se soustředit na povahu a jestli pes opravdu pracuje, jak má.

Sarah01
Sarah01 15.06.2026, 14:38:14 xxx.xxx.217.40
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 15.06.2026, 14:20:45

Jinak tohleto Byli na mě v klubu zlí, je tak ohraná mantra množek, že je to už spíš jen k smíchu.

Docela mě pobavila jedna chovatelka od nás, pomlouvá výstavy FCI, přesto na ně jezdí, zatímco rozhodčí dělá u konkurence a její výstavy vychvaluje, jak je super, že šampiona Rumunska můžete získat tady někde v horní dolní. 😄

Sarah01
Sarah01 15.06.2026, 14:31:55 xxx.xxx.217.40
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 15.06.2026, 14:17:44

Co tady strašíte? Nechte si ty výhrůžky, paga nebude muset vůbec nic.

Sarah01
Sarah01 15.06.2026, 14:28:05 xxx.xxx.217.40
assil:

Tim je asi myškeno, že pro krytí feny starší 8 let musí být povolení vezerináře a klubu. Jinak tohleto Byli na mě v klubu zlí, je tak ohraná mantra množek, že je to už spíš jen k smíchu.

Jo, takhle, tak to jsem ještě neslyšela. U nás v klubu vím o jednom případu a byla z toho hrozná aféra. Prostě majitelka se vymlouvala, že fenu nestihl za kovidu uchovnit, což je blbost, a chtěla po ní “aspoň jednou štěňátka” 🙂. Myslím, že výjimku dostala, ale poradkyně chovu tímto skončila, dělala rozdíly, někomu výjimku dala, někomu ji dát nechtěla.