Já se do toho nechci moc montovat, ale jednodušší by bylo prostě nereagovat.
Pokud dotyčný píše ve své podstatě slušně, tak si nemyslím, že je důvod ho nějak omezovat v diskuzích, jen proto, že napíše takový a makový názor.
Já třeba příspěvky ani nečtu, přeskakuju.
Přijde mi nedůstojné, co z toho nakonec v diskuzi vyleze.
Chápu antipatii ohledně toho, co se událo na Fauně, ale tím spíš bych na dotyčného nereagovala a nečetla.
Nepřijde vám to trochu jako krmení trola, když se necháte s dotyčným zatáhnout do diskuze?
Právě, že nepíše slušně. A o odstranění jsem požádala já. Nevím, proč by měl třeba někdo nově příchozí číst takové nechutné příspěvky. Rozhodně to není nic o pravdě, je to napadání jmenovitě konkrétních osob tak na úrovni žáka ZŠ. A je úplně jedno, jestli je komunista a nemá rád vlky, o tom to vůbec není a je mně to úplně jedno. Ignorovat se snažím, bohužel dotyčný schválně cituje, aby vyprovokoval, a člověk se občas byť nechtě nechá unést.
A ještě doplním, že tu diskuzi o znásilnění si pamatuju moc dobře a divím se, že někdo ne. Na to člověk jen tak nezapomene.
Napsala jsem, že budu. Aby to bylo spravedlivé a objektivní, tak odteď.
Ten průjem se tu bude bohužel vyjímat. Což je škoda a není to k věci. I když dost příspěvků tu už není k věci. Ale přesto, když si představím, že sem přijde cizí člověk…..
A to jsem si myslela, že jsou Jeseníky deštivé… Minulý týden dovolená - v Jeseníku a okolí.
Sestra zažila už tři povodně.
To jsou právě ty extrémy. Jsou sucha a ta zem, když začne víc pršet, to naráz nepobere a řeky se rozvodní. Zažila jsem taky ty největší 97 a 24, naštěstí jsme vždycky bydleli na kopci, takže nás to nikdy nezasáhlo.
Já znám rodinu s devíti dětmi. Všechno kluci. Čekali na holčičku. Ale fakt. Po desáté už do toho nešli.
Tři děti… Neříkám, že to je časté, ale je to běžné. Normální. Z toho bych nedělala závěry vůbec žádné.
Jako ten dotaz na holčičku, to ještě beru, to je takové, nevím, bezelstně hloupoučké. Ale jestli jsou ty děti Vaše? A kondolovat ke třem klukům? Mít syna, nemít dceru nebo mít děti jen jednoho pohlaví je nějaké méněcenné, nebo co?
Taky to nechápu. Já měla dceru po 16 měsících od prvního syna a to byly řeči, jestli prý máme tak zdravou vodu. 🙄Nevím no, někteří lidi si prostě vždy musí něco najít. Mně bylo úplně jedno, jestli budu mít kluky nebo holky, chtěla jsem velkou rodinu, tu mám. I když třetí dítě se nám narodilo s odstupem 12 let od druhého, protože já dřív nechtěla, chtěla jsem si nejdřív sehnat pořádnou práci, což se teda stejně povedlo až po třetím rodičáku.
Já mám ze ZŠ spolužáka, který má myslím 7 dětí, přesně nevím, protože už dávno nechodí na třídní srazy. Tam je to ale náboženským založením, oni jsou prostě proti antikoncepci, takže to berou tak, že kolik dětí se narodí, tolik budou mít.
Myslím, že 28 je na děti v dnešní době normální věk. Nicméně ptaní na děti je takové nešťastné (a zároveň oblíbené) téma hovoru. Může být hodně bolavé. Já mám děti tři blízko u sebe a zas často poslouchám poznámky od úplně cizích lidí, jestli to je všechno moje, kdy jsem to stihla ("když vy vypadáte jako holčička!" - no nevím, na holčičku už nemám ani figuru ani výraz v obličeji si myslím) a jestli to mám všechno s jedním tatínkem.
Taky mám tři a taky jsem poslouchala úplně stejné řeči. 😁
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 14.07.2026, 17:23:10
Tak co si budeme, spousta chlapů se ještě dnes chová jako prase a třeba na FB, kde je takové to anonymní diskuzní prostředí, je to ještě víc vidět. Zkoušela jsem vlézt na seznamky, ne tedy přímo na vztah, ale třeba na společné výlety na hory nebo pejskařske akce. Po tom, co jsem si přečetla v reakcích na inzeráty, jsem si já ani žádný nezadala a zase hodně rychle vycouvala, to fakt není pro mě.
A to já jsem zas na hladce oholené gentlemany. Jako strniště a upravený plnovous jsou sice na pohled estetické, ale domů bych to nechtěla. Ale mám ráda muže s dlouhými vlasy. Muž měl ještě loni cop delší než já a když ho donesl ustřižený skoro jsem to oplakala.
Chápu. 😊
Mladší syn měl coby metalista vlasy do maturity dlouhé až do pasu. Už nezvládal tu náročnou péči, tak to šlo dolů, dnes je úplně nakrátko, ale vlasy má husté. Na rozdíl od staršího, ten má hlavu jak koleno. Po tatínkovi.
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 14.07.2026, 17:30:22
V porodnicí, když jsem rodila prvního syna, přišel doktor a poznamenal: Zase sedmnáctka. 😁 Bylo mně 21, ano, na dnešní dobu hodně mladá matka, tehdy tak průměr, většina rodila poprvé už v 18.
My jsme nakonec skončili u Yoggies a jsou to zatím jediný granule, který naší fence fakt sedly, přitom jsme toho předtím vystřídali hromadu. Lisujou je za studenta a mají v sobě i probiotika. Našemu to pomohlo hlavně na průjmy.
Popravdě nevím, jestli si z nás děláte srandu, ale jednou píšete jako muž, jednou jako žena, takže tento příspěvek mně zavání reklamou.
To mi připomnělo, jak jsem kdysi pubertálně obdivovala Lasseho Matberga. 😀 Teď to sama nechápu. 😀 Jako kouká se na něj pořad dobře, to jo, ale mít ho doma? Díky, nechci. Chlap by neměl mít víc kosmetiky než já, neměl by trávit víc času před zrcadlem a na váze než já a neměl by řešit, co jí, víc než já. A to on stopro dělá všechno.
Moc pěkný chlap, takový fakt typ Vikinga. Ale popravdě, neznala jsem ho. 😊
Jako asi tak, všeho s mírou. Kdysi dávno jsem viděla videorozhovor s nějakým modelem, byl oblečený jak kanárek a kosmetiky používal víc, jak já spotřebuju za 5 let. Tak to mně přišlo už přes čáru. Ale třeba u chlapa mýt si vlasy denně mi přijde jako standard a používat aspoň deodorant. Ovšem co tak často vidím nebo spíš cítím tak různě kolem sebe….radši mlčím. Možná mladí jsou na tom líp, moji kluci určitě 😁, ale muži 50+ často bída.