Aktuálně: 2 297 inzerátů289 372 diskuzních příspěvků20 875 uživatelů

Příspěvky uživatele

Sarah01

Sarah01
Sarah01 14.07.2026, 15:59:05 xxx.xxx.162.253
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 14.07.2026, 15:25:36

Tak to raději hned vy ležte, nechci strašit, ale někdy to trvá dýl jak týden, tak ať vám to tu dovolenou nezasáhne. 🍀

Sarah01
Sarah01 14.07.2026, 14:44:01 xxx.xxx.11.197
Anet10:

Dělat s lidma je strašný, vím to z vlastní zkušenosti,kdo nedělal, nikdy nepochopí. Dělala jsem 12 let na benzince, domů jsem přicházela úplně vyšťavená z veškeré energie, za den jsme obsloužili okolo 800 lidí, no a teď v důchodu je mi tak krásně, klid, pohoda, ta práce mě naučila pryč od lidí, do lesa, do přírody, kde nikdo není, nebo minimum.

Já dělala před 26 lety 2 roky v obchůdku s časopisy a tabákem, tehdy jsem nemohla jinou práci sehnat. Hrůza to byla, kromě toho, že se mně cigáni snažili okrádat, tak jsem často odpoledne ani nemohla zavřít, protože lidi vůbec nerespektovali otevírací dobu. Jednou mně děti zůstaly viset ve výtahu, tak jsem po polední přestávce přišla pozdě a to bylo řečí, že mně manžel přilehl noční košili (odpoledne v 1 hodinu, kdy byl taky v práci 🙄). V sobotu ráno v 5, kdy jsem otvírala, se vraceli opilci z hospod a jednou jsem málem dostala flaškou po hlavě. Prostě za ty 2 roky by toho bylo na knížku, byla jsem ráda, když jsem šla pryč.

Sarah01
Sarah01 14.07.2026, 14:12:48 xxx.xxx.11.197
Anet10:

Taky jsem měla kdysi vířivku, no máchání povlečení v ruce byla docela dřina, pak taky automatku Ardo a naprostá spokojenost, měli jsme ji asi 17 let, pak odešla a teď taky AEG, nevím asi 6 let, zatím dobrý. Co mě s..re, je suška, použila jsem ji asi 3x a už bych ji nechtěla, zbytečný krám do baráku, co překáží v koupelně. Asi ji prodám.

Fakt? A já si vždycky myslela, že sušička je výborná věc, hlavně na ty chlupatý věci. Vždycky jsem ji hrozně moc chtěla, ale bohužel nikam se mně nevejde. Asi bych musela zrušit salonek na stříhání a to se mně nechce, to bych zase měla po sušení a stříhání psů plný obývák chlupů a nebo bych to musela dělat v koupelně.

Sarah01
Sarah01 14.07.2026, 14:09:47 xxx.xxx.11.197
»
Odpověď na příspěvek uživatele DafiŽeryková z 14.07.2026, 14:02:02

Měřím jen 153 cm a vždy jsem vypadala mladě, občas mně lidi tykali i po třicítce a jo, vadilo mně to. Nechápu, proč by mně měli tykat jen proto, že jsem mladší. Cizím lidem netykám, totéž chci od nich a je mně jedno, jestli je to v reálu nebo na internetu. Pro mě je to hulvátství, takovej člověk prostě nemá vychování, tečka.

Sarah01
Sarah01 14.07.2026, 13:53:51 xxx.xxx.11.197
Sardullah:

Strniště nebo krátký upravený fousy jo, ale něco delšího nebo knírek ala Pavel Zedníček to fakt ne…

Tak knírek rozhodně ne. 😄

Sarah01
Sarah01 14.07.2026, 12:36:40 xxx.xxx.11.197
Sardullah:

Jako teď mě tak napadá, že když bude nejhůř, tak bych se mohla třeba živit hlídáním psů …😎

Jestli máš hodně známých se psy, tak běž do toho. 👍Mě už to taky napadlo, že když skončí dřív zaměstnavatel nebo jako přivýdělek k důchodu. Jen si nejsem jistá, jestli by zdejší lidi zaplatili i jen půlku, tady ve zdejším kraji bych chtěl každej všechno nejlíp zadarmo. 🙂

Sarah01
Sarah01 14.07.2026, 12:30:28 xxx.xxx.11.197
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fiona.Praha z 14.07.2026, 09:54:37

S vousatými chlapy to mám podobně. Sexy strniště nevadí, ale moderní plnovous mne odpuzuje na dálku. 

😂

Mně teda připadá holobrádek jako děcko, prostě pořádnej chlap musí mít vousy, ale samozřejmě mytý a udržovaný. Někteří dlouhovlasí a vousatí chlapi, kteří nosí culík a vousy mají plesnivé, vypadají jak bezďáci. 😄

Třeba tady na tom koni, to je aspoň chlap. 

Facebook

Sarah01
Sarah01 14.07.2026, 09:45:27 xxx.xxx.11.197
Buggyra:

No fousatý tlamky nemám ráda z praktických důvodů - prostě se na tom drží slinty a materiál a “pracuje” to tam… blééé. Taky nemám ráda fousatý chlapy 😂 A taky visící pysky bych asi měla problém, taková ta scéna z Beethovena, když se oklepal a slinty lítaly od té huby na všechny strany, ohodilo to Muldera od hlavy k patě… 🤣 tfůůůj

To si zvyknete. 😄 Já před psama nesnášela, když se někde válel jen vlas, hlavně v umývadle, to se mně navalovalo. Dnes ty chlupy už nějak neřeším, ani slinty už ne, utřu a jdu dál. 😀

Sarah01
Sarah01 14.07.2026, 07:39:48 xxx.xxx.11.197
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 13.07.2026, 08:40:48

Krásný to tam máte. 😍

Sarah01
Sarah01 14.07.2026, 07:36:29 xxx.xxx.11.197
Dublinbarzoj:

Alenko, ony ty pračky jsou různě. Já vetbedky peru ve Šternberku u Tesca, chce se mrknout, člověk,  když to nepotřebuje, tak někdy chodí kolem a nevšimne si.

Tak to jsem netušila, dobře, že to vím. 👍 Sice to mám půl hodiny, ale jezdím tam za dcerou a vnučkou, tak bych to mohla někdy využít.

Já měla za svůj život taky 3 automatky (předtím obyč pračku vířivou a to bylo hrozný, když si na to praní vzpomenu 😄). První automatická byla Ardo, dovoz z Itálie, tehdy stála snad 12 tisíc potvora, dnes jsem tu značku už nikde neviděla. Tu jsem ještě prodala, když jsme se stěhovali do baráku. Pak jsem měla Bosch, ta myslím nevydržela ani 10 let a teď mám AEG a klepu, zatím je to držák.

Sarah01
Sarah01 14.07.2026, 07:29:57 xxx.xxx.11.197
Bodlinka:

tak bydlet asi ne, křtiny jsou celkem uprostřed ničeho, jezdit tam odtud celoročně autem třeba do brna zní jako vopruz

Jedině na důchod, pokud je tam nějaký obchod s potravinami aspoň. 😊

My nedávno šli přes Těchonín (je to kousek od Jablonného nad Orlicí), nádherná vesnička, hodně typických horských chaloupek, kolem lesy, blízko přehrada Pastviny, Orlický hory taky kousek. Říkala jsem si, že tady bych chtěla žít. No, ale ne jako pracující, že jo. To radši zůstanu v civilizaci. 🙂

Sarah01
Sarah01 13.07.2026, 20:29:22 xxx.xxx.162.253
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 13.07.2026, 18:44:09

Jé, kdyby mně pračka vydržela 18 let, to by byla paráda. 🙏 Já ani nevím, jak dlouho ji mám, ale tipuju, že už tak 15 let, hm. 

Jako jestli ten Globus máš tak blízko, tak bych neváhala. Já do pračky něco nedostanu, třeba ty velký vetbedky. A Globus mám nejblíž 50 km.

Sarah01
Sarah01 13.07.2026, 17:04:56 xxx.xxx.217.40
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 13.07.2026, 16:34:33

Oni teda můžou tu pojistku i vypovědět, když se moc čerpá. Zahlídla jsem nějakou debatu na FB, že i to se někomu stalo. Jako asi takhle, nejlepší je mít pro všechny případy naspořeno. To asi všichni víme. A nebo na menší léčbu a zákroky nečerpat, čerpat jen třeba na případné drahé léčby a operace a samozřejmě počítat potom s tím, že pojišťovna to proplatí, ale pak smlouvu vypoví. 

Samozřejmě bych nechtěla, aby se chlupáčům cokoliv stalo. Ale když se to tak vezme, pojišťovně člověk takto nacpe ročně cca 7500, za několik let je to celkem slušná částka a pokud se vůbec nečerpá nebo jen minimálně, tak jsou to prostě vyhozený peníze oknem. Já uvidím, jak to bude příští rok, to už bude i Cherry mít 8 let, takže kdyby to měli nějak hodně zvednout, tak to vypovím a uzavírat novou už nebudu. 

Sarah01
Sarah01 13.07.2026, 16:13:16 xxx.xxx.217.40

Je tam krásně, máme tento okruh taky za sebou několikrát, ale po zelené přes Alexandrovku.

U nás je všude hezky a i když se člověk po letech vrátí na stejné místo, tak zase vypadá jinak. 🥰

Sarah01
Sarah01 13.07.2026, 16:08:15 xxx.xxx.217.40
trojAAAcko:

a zrovna s vámi, který používáte argumentační fauly, se o tom bavit nebudu.

A kde je používám? Chtělo by to být konkrétní jinak to takto může tvrdit každý o každém. 😉

Když už jsme u toho “kdyby”, tak kdyby Stalin nenechal vyvraždit většinu elity, Němce by zastavili na hranicích.

Nezastavili by. Víte, ono nejen dnes (v přítomném čase), ale i v historii se dělo více věcí naráz a chce to brát ze široka i včetně toho, co bylo před tím klidně 10-15let. Neříkám, že to já umím, ale aspoň se snažím a snaha se při nejmenším cení. Čekal bych, že když někdo má načteno dost, že si to dá dohromady veškeré ty informace.

Důvody proč by Rusové Němce nezastavili na hranicích jsou rozepsal nahoře - stručně: síla Německa, jejich efektivní taktika ofenzívy pomocí síly a sprintu (Rommel aplikoval ve Francii a v Africe například) a oslabené Rusko po Zimní válce s Finskem a přeorganizovaná armáda na Severu a východu nezní jako, že by Rusové měli šanci udělat na hranicích blokádu schopnou odolat takové Německé síly. A obsadit Polsko pro Rusko a Němce nebylo nic složitého a náročného.

Kromě toho, když už se dělá reforma armády, tak rozhodně ne tím stylem, že nechám důstojníky povraždit. Divím se vám, že takovej poměrně mladej člověk dokážete obhajovat tyto hnusné stalinistické metody.

Vraždění vlastních důstojník je holt otázka národní povahy a něco o tom vypovídá, to samozřejmě.

A prosím Vás, kde to obhajuji? Jak to čtu po sobě tak nevidím jediný náznak obhajoby. Jinak je zásadní rozdíl mezi “vysvětlením” a "obhajobou". Já si už nějak zvyknul, že lidi mají ve zvyku, že si něco zrychleně přečtou a pointu si vezmou první co je napadne a už si nedokáží to přečíst text podruhé aspoň pro ověření zda to pochopili tu pointu správně… Jen jsme se vrátili do bodu kdy někdo nerozezná rozdíl mezi “arogancí” a "ješitností".

Takže naposled, o těch argumentačních faulech jsem vám psala už minule, hledat to nebudu, najděte si to sám, když si to nepamatujete. Napovím vám, patří mezi ně i vytrhávání z kontextu, což vy děláte imrvére. Ale není jediný.

Je od vás hezké, že se přiznáváte k aroganci. Že jste ve svých příspěvcích neviděl ješitnost, neznamená, že tam nebyla. Každý to můžeme vidět jinak a neznamená to, že jen vy máte pravdu. Chápu, že máte potřebu se někde vyřádit, tak chodíte sem. Mě ale pro příště vynechte, buďte tak laskav.