a my máme momentálně po venčení - večer začalo pršet !! A protože vše bylo promrzlé, máme všude kluziště. Takže už večerní procházku jsem nahradila běháním po zahradě (jde to jen po trávníku, chodníčky leda na bruslích) a ráno jsme si to zopakovali. Ale Yoda touží po jediném - dospat svátky. Dnes večer “osiříme” - takže se dospí. Včera nás doma bylo 12… nespal přes den ani minutu
Tak to mi popřeju na dnešek krásnou dobrou noc. 🍀♥️
Ano, všechny ty scénky jsou super, u toho se člověk zasměje vždycky😀 Ale uvažuju: jen my? Rozumí, rozumněly by tomu dnešní 20tiletí, nebo by to pro ně byla blbost? Máte někdo srovnání, odezvu třeba od vnoučat? Protože já si myslím a co slyším od podobně starých, všichni říkáme, že dneska už takové scénky(nezapomenutelní - Menšík, Bohdalová s Dvořákem atd.) už prostě nikdo nevymyslí, nenatočí, neumí tak podat. Co myslíte?
Nejmladší syn má 25 a dívá se taky, na Wimmera s Černochem, je tím přímo nadšenej.
My jsme dnes venčili s kamarády, holky teda, kolem Mořského oka u Karlovic. S Dráčkem jsem byla odpoledne s kolegyní z práce na rozhledně Sosnová, v nohách mám cca 16 km. Po tom vánočním nicnedělání už to bylo potřeba a jsem teda notně unavená. Chlupáči ne. 😁
Rozhlednu jsem si vyfotit zapomněla, ale výhledy mám, bylo vidět až na Praděd.
Ve čtvrtek ve 23.30 byla na ČT 1 “nezapomenutelné scénky”..uváděl to Postránecký a seřadil podle diváků žebříček 10 nejsledovanějších scének…Já se tu řezala nahlas jak blbá🤭..od “techtle mechtle”,přes Karolínu Kaiserovou u tabule,Ententýky dvě hmoždinky…důchodci na poště,atd…Nejvíc jsem se smála u “Petr Bezruč-Ostrava” s Wimmerem…Pusťte si to kdo má možnosti zpětného vysílání…Vítězná byla "V sobotu veče,v neděli ráno"Stojí to za to…
Jinak teď mám Prince Bajaju na programu..Ta včerejší,"největší zázrak",?no,nenadchla,ani nezklamala…Ten konec byl teda hodně divný..A ten dabing…no,asi by děti tomu nerozuměly..
Wimmerovy je nesmrtelný, na ty scénky koukáme dost často. 👍
Mě dnes bohužel čekaly návštěvy. Jinak bych to “bohužel” asi neřekla, kdyby ráno při pohledu z okna nebylo tak krásně azuro. Snad to vydrží i zítra 🙏, v plánu je celodenní jenom venčení a moc se těším.
Nojo, to je hezký, ale my při takových mrazech musíme topit jak blázni, abychom nemuseli doma chodit ve svetrech…ráno -5 a už je to doma znát, musela jsme přidat teplotu na kotli…takže topit takhle celou zimu, nechci vidět potom tu fakturu za plyn..😲
Jo, plyn je opravdu drahý. Já topím dřevem nebo dřevěnými briketami a teď máme taky větší spotřebu. A to jsem si myslela, že zásoby vyjdou ještě na leden. Nevyjdou.
Zapomíná se leccos. Já jsem zapomněla syna v kočárku u sámošky. Kamarád dceru v kočárku u hospody ( a to ji měl na první procházce ) a známá nedávno psa v práci. Většinou to dobře dopadne. Bohužel, někdy skončí tragédií.
Ano, známá takhle zapomněla syna v kočárku na zahradě a zjistila to, až šli spát a uviděla v ložnici prázdnou postýlku. Měli ho později, tak jí to prostě nedošlo. Kluk celou dobu spal, takže ho ani neslyšeli brečet. 🙂
Největší zázrak… hodně jsem se snažila, ale nepovedlo se… nicméně zkoukla jsem půlku, tak to do konce roku dorazím…
Se normálně bojím, že jednou dopadnu jak moje máma… tu už vlastně v telce skorem vůbec nic nebaví… mimo tv šlágr, zpravodajství a na Barandově koukala na ty pořady s Musilem … a možná Colombo. Když jsme u ní byli s dětma na štědrej den, tak mi říká… to je hrozný, v tý televizi nic nedávají… no jako na kanálu CNN prima opravdu žádný pohádky nevysílali.
Já už mám občas takový chvíle taky. Kouknu večer na program, hlavně o sobotách, kdy by si člověk i něco pěknýho dal a zjistím, že tam nic není, nic koukatelnýho…..na jedničce tradičně Zázraky přírody, na to mě už po těch letech nebaví se koukat, a všude jinde, co mám na Skylinku, samé reprízy. Chci třeba nějaký nový thriller nebo krimi a nikde nic nenajdu. Takže si pak většinou najdu něco v archívu.
Některé novější se mně líbí, třeba O svatební krajce nebo Korunní princ. Nejvíc samozřejmě Anděl Páně, oba dva. Loňská a letošní jsou propadáky. Ale kdoví, dětem se třeba líbit budou.
No prostě se budu snažit vyspat v nějaké dobré poloze a pokud budu mít štěstí, tak to ráno bude cajk.
On není vlastně problém v kyčli, ale v páteři… resp. jakože záda… mně prostě pomáhá pokud cvičím… posiluju… svaly na zádech a upřímně jsem už několik měsíců neměla na cvičení kapacity a už to začínám cejtit, že ty záda nejsou ok… jo i ta “kyčel” pobolívá… musím se dokopat s tím zase něco dělat… ono to moje sedavý zaměstnání tomu taky úplně nepomáhá…
Tak to jsme na tom s těmi kyčlemi úplně stejně. A taky to cvičení flákám. 😊
U nás svítilo slunko… my teda nikde nebyli protože mi “ odešla” kyčel, tak tady pajdám jak Peyrac… ale u mě to je většinou jednodenní záležitost, tak snad zejtra by to mělo být cajk…a to teda potřebuju to nějak pofackovat, abych měla představu, jestli to zvládnu s třemi psy najednou… a jako upřímně doufám že jo… já jsem strašnej lenoch a vůbec se mi nechce chodit na 2x… ale absolutně nemám představu jak to půjde.
A jak a čím to pofackuješ? Myslím ty kyčle. Já taky chodím dvakrát, podruhé už to teda jde většinou hůř, proto si nechávám to horší. 😁