Aktuálně: 2 037 inzerátů284 921 diskuzních příspěvků20 317 uživatelů

Příspěvky uživatele

Sarah01

Sarah01
Sarah01 01.06.2026, 11:23:08 xxx.xxx.162.253
Verun:

Aby náhodou  chovka neviděla za kolik má jiná chovka….nebo je tu nějaký chovatel a může nám to osvětlit? Proč jsou ceny psů tajné…asi by mne nebavilo obvolàvat kdo a za kolik se momentálně prodává konkrétní pes, plemeno. 

Já sama to nechápu, cenu jsem vždycky zveřejňovala. Ale někteří chovatelé úzkostlivě tají i rentgenová vyšetření svých odchovů nebo i případné operace. Ono to už o něčem svědčí. Pak se ještě jako mimochodem dozvíte, že to děláte špatně, protože…..tomu nerozumíte, ale oni to studovali, štěňata máte moc levná nebo naopak moc drahá, dáváte moc důraz na barvu, ale když chcete nakrýt tmavou fenu světlejším psem, je to špatně, budete mít strakatá štěňata, kryjete s neověřeným psem, ale oni dělají to samé, tam to nevadí, atd. atd. Už to neřeším a jedu si svoje podle nejlepšího vědomí a svědomí. 

Sarah01
Sarah01 29.05.2026, 06:53:55 xxx.xxx.11.197

Neskončí to, protože pokud je poptávka, bude i nabídka. Psa musí mít každej, kdo má do pr.ele díru. Zrovna včera na FB inzerát ve skupině retrívři v nouzi, 2,5 roku starý golden bez PP, musí brát pravidelně léky na epilepsii, které měsíčně vyjdou na 200 korun a majitel se psa zbavuje, protože nemá peníze a čas na podávání léků taky ne. Toto fakt nikdy nepochopím. Pár facek by ti lidi potřebovali.

Sarah01
Sarah01 28.05.2026, 15:04:09 xxx.xxx.162.253

U mojí fenky jizva po zašití vypadala takto. Dávala jsem na to jen sprej se stříbrem.

Obrázek
Sarah01
Sarah01 28.05.2026, 13:20:03 xxx.xxx.11.197
Zrzavci:

a ty mléčné lišty - to má takhle běžně?

Přesně to jsem myslela, je to oteklé, jako kdyby nalité mlíkem, proto jsem se ptala na ten porod. Moje fena to takto měla po císaři. Špatně se to hojí, musí se to neustále sprchovat a vysušovat, aby se to nezapařilo.

Sarah01
Sarah01 27.05.2026, 18:08:45 xxx.xxx.162.253
assil:

Já zrovna Metallicu moc nemusím.

Já jenom něco. Na koncert bych asi už nešla.

Sarah01
Sarah01 27.05.2026, 14:00:17 xxx.xxx.11.197

A nepojí se to zbarvení třeba s nějakým postižením? Nevím, jak u jezevčíků, ale kdyby tomu tak bylo, tak smazat je asi na místě.

Sarah01
Sarah01 27.05.2026, 13:57:54 xxx.xxx.11.197
Anonymní:

Píšete pořád dokola, evidentní lži. Ale konkrétně odpověď na vaši lež že se někdo mstí na dětech nácků furt nic…tedy kdo a jak se mstí? To z vašich blábolů vyčíst nejde

Tak už jste ty stanovy četl? Blábolíte tady evidentně vy. Snažte se a listujte dál, když si to nepamatujete. Já už dám na radu komety a budu se věnovat svým 🐕🐕🐕. Se zabedněnými to nemá smysl. A ještě vám dám jednu radu…pokud chcete docílit toho, aby se lidi byť jen zamysleli nad těmi nesmysly, co tady tvrdíte, tak nadávkami toho fakt nedocílíte, změňte rétoriku. 😉 A taky se naučte česky. 

Sarah01
Sarah01 27.05.2026, 13:52:19 xxx.xxx.11.197
Buggyra:

Já se bojím, že na povinný vyhánění nebudou lidi. Nebo snad by to měli zajišťovat myslivci? Zemědělec to bude zařizovat těžko… (jen přemýšlím nahlas, to není na vás, Sarah 🙂)

OK, já právě taky netuším, většinou vidím na FB přímo od lidí, kteří to vyhánění organizují, výzvu, že hledají lidi a psy. A většinou je to od nás hodně daleko, Čechy. Včera teda někde u Ostravy, ale to já než odejdu z práce, nasednu do auta a než tam přijedu, už bude po. Loni mě napadlo, že se na to zeptám přímo zemědělce, který bydlí naproti mě, ale pak jsem na to zapomněla, musím na to pamatovat letos. Už několik let se u nás při sečení nechávají neposečené pásy, ale nějak netuším, jestli to fakt pomáhá, mrtvý srnče jsme našli jednou, nebyl to hezkej pohled.

Sarah01
Sarah01 27.05.2026, 12:17:44 xxx.xxx.11.197
Anonymní:

Otázka zní, jaké msty na dětech?

Doteď sem Němci nejezdili protože bylo usmíření jenom na papíře? Co je to za kecy, žiji v Bavorském pohraničí. Řeč je o nacistické organizaci a tančení na hrobech JEJICH obětí. Nacisté nesou odpovědnost za válku a vše co následovalo. Vic nemá smysl, už se to tu opakuje stále dokola. Se slepci s šedou aurou je to zbytečné..

To vám mám psát pořád dokola? Vždyť to máte v předchozích příspěvcích, tak si to dohledejte, kapacitu na to snad máte. Melete blbosti, na hrobech nikdo netančí a už vůbec ne nacisté. Jste zaslepený nenávistí.

Sarah01
Sarah01 27.05.2026, 11:40:28 xxx.xxx.11.197
Buggyra:

Cože se má uzákonit? Ochrana srn před sečením? To bude naprosto nevymahatelné. Leda by uzákonil stát i lidi, kteří to budou mít kapacitu monitorovat a procházet louky před sečí. Nebo jestli přinutí zemědělce montovat na traktory nějaká zařízení, která to mají hlídat? Máte nějaký odkaz?

Prý údajně povinný vyhánění. Odkaz nemám, četla jsem to někde na FB, to by bylo dlouhý hledání asi. Ale jestli to na mě ještě vyskočí, tak to sem ráda připíchnu.

Sarah01
Sarah01 27.05.2026, 11:39:06 xxx.xxx.11.197
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 27.05.2026, 11:10:25

Naopak zastánci namítají, že smíření není jednorázový podpis na papíře, ale dlouhý proces, který se musí nějak žít i v praxi – a že setkávání na místech, odkud byli Němci po válce odsunuti, k tomu prostě patří.

Tak já si toto myslím taky. A nakonec, když už tedy proběhlo smíření na papíře, tak proč by sem ti Němci nemohli jezdit? Ve většině případů jsou to lidi nad hrobem, svoji domovinu si pamatují jen jako malé děti. Jejich děti a vnoučata už ty vazby vůbec nemají, budou sem stejně jezdit jen jako turisti.

Sarah01
Sarah01 27.05.2026, 11:28:02 xxx.xxx.11.197

Je to s vámi těžké, když řeknete “nezajímám se, neklikám, ale mám pravdu.”

Já se třeba zajímám, kde píšu, že ne? Klikání je pro mě ztráta času, protože jsem to předtím dělala a stejně jsem se nedozvěděla nic nového, kromě toho ze socek mám jen FB, nic jinýho a kvůli klikání si to zřizovat fakt nebudu. A netvrdím, že mám pravdu, ale napsat mně, že lžu, když ty stanovy jsem četla a vím, co v nich je, tak to je fakt úsměvné.

Sarah01
Sarah01 27.05.2026, 10:56:08 xxx.xxx.11.197
Orionka:

I když si myslíte, že jste vzdělaná dost, poslechněte si historiky. Současné, žádne komunisty. Jak se otvírají archivy, objevují se nové poznatky. Jeden z posledních je Mengele. O tom neměli komunisté ani páru. Např.

Já samozřejmě současné historiky naposlouchané mám, proč mi je pořád nutíte, už jsem vám to psala. Nikdo dějiny nepřepisuje, jen vám začalo vadit, že se zmiňují i jiné zločiny, než Lidice, Ležáky, Javoříčko a pochody smrti. Je přece úplně jedno, jestli neměly s řízeným odsunem nic společného, byly to zločiny tak jako tak. A o Benešovi jsem nepsala vůbec nic, i když pravda je, že na 48. roku svoji část viny má.

Posselt se přece netají tím, že s dekrety nesouhlasí, ale SKS se ve svých stanovách oficiálně veškerých nároků vzdalo. Vždyť se podívejte, jací lidé na ten sněm z Německa přijeli, lidi nad hrobem. Těch se bojíte? 

Odsuzovat Němce jako národ, tedy přesněji Germány, tak to už nechápu fakt vůbec. Víte, že geneticky jsou Češi ve většině z 35% Germáni? A kromě toho, Marx a Engels byli taky Němci. I když to jejich učení je skrz naskrz utopie.

Sarah01
Sarah01 27.05.2026, 07:21:22 xxx.xxx.11.197

Předsudečná nenávist, nic jinýho to není.

Sarah01
Sarah01 27.05.2026, 07:05:20 xxx.xxx.11.197
Anonymní:

A víte že kdyby nacisti nezačali válku, žádné pochody smrti by nebyly? To je oč tu běží, komunistická propagando. 

A proto se musí msta vykonat i na dětech, že, vy šedá auro.

Sarah01
Sarah01 27.05.2026, 06:29:03 xxx.xxx.11.197
lesnizinka:

Žádné listí nehrabu, co nepotřebuju neobírám, nechám na stromech, buď to někdo sežere, nebo to shnije a spadne a rozpadne se. Tedy jediné listí co hrabu je platanové, to je obří a tvrdé a pod platanem jsou levandule, které v zimě sice listí ochrání před vlhkem, ježkovi poskytne úkryt, ale na jaře ho z nich musím vybrat, protože by naopak uhnily. To je normál na malou vlečku👎

Jenže vy máte latifundie, já to zatím stíhám. Až nebudu, tak tam listí taky zůstane.