Nechtějí se fotit, potvory. 😁
Nechtějí se fotit, potvory. 😁
Tak dnes jsme byli 2 hodiny venku, nefoukalo, ale celý den -7 a děsná inverze. Na cestě dva vyvrácené stromy, to teda vůbec nevím, jak se to mohlo stát.
Kilian:..mám nový mobil a nějak mi nejde znovu přihlásit..
Nejde požádat o nové heslo?
U nás je trochu pocukrováno a venku - 8. Dnes jsme delší procházku nestihli, ale zítra už bude větší klid, tak vyrazíme.
Přeju všem krásné a veselé Vánoce. ❄️🤩
Psí přání jsem jaksi nestihla, snad bude až novoročenka.
lesnizinka:Boha ty WC asi nedám, snad to zvládnu zítra🙄Tom přijel takřka ve 20h, dali jsme si obědovečeři(to je úžasně zdravé a na linii😏) jsem se přežrala jako prase🙄 koukám asi 10minut do compu a jsem si uvědomila, že si musím konečně umýt hlavu😲Tak valím😏Ačkoliv si každý rok říkám, že si udělám klidné Vánoce nejmíň týden předem…každý rok lítám do poslední minuty jak ten blbec👎
😂🤣
Pardón, ale nešlo jinak. Máme to každej asi dost podobně..
Daja:Dnes jsem kulíšky fotila u stromečku na přáníčka, mají cylindr a motýlka. Na černém to není vidět, byly tyto věci dělané na Bišonky.
Pěkně hačají. Já vůbec nestíhám udělat vánoční fotku, včera tu byly obě vnučky a dnes od rána vařím. 🙈
Sardullah:Tak jsem koukala na zpravodajství na Primě a “ chovatelku” odebraných retrívrů a jejího manžela obvinili… tak nezbývá než si přát, aby všechno proběhlo co nejrychleji, hlavně aby jí psy co nejdříve zabavili i právně a ty zlatíčka mohli mít konečně opravdové, milující a pečující rodiny…
Tak už to bylo i ve zprávách? To se snad i začnu modlit, ať je to co nejdřív skončeno a s co nejlepším koncem pro ty chlupáče. 🙏
Doron:Půl hodiny mi přijde trochu málo ;(
Moji psi mají stálý přístup na velkou zahradu a tak to flákám, chodíme jen jednou denně, na hodinu až tři hodiny, o víkendu někdy víc.
Pro psy je důležitá změna prostředí, chtějí vyrazit ven, není důležitá jen doba (a vzdálenost) vycházky, ale i to, co zažijí.
Správně vyvenčený pes sebou bouchne o zem a spí.🙂
Jaké máte psy?
Nápodobně, taky to flákám, hlavně v tomto období, je toho moc a taky je brzy tma. Včera jsme byli jen na socializační procházce ve městě, nadále je každý den hustá mlha, dnes ráno jsem neviděla ani střechu vedlejšího baráku. Snad se to na Štědrý den změní, alespoň to slibuje předpověď.
impact:https://www.novinky.cz/clanek/domaci-policie-obvinila-kobzu-kvuli-smrti-dvou-psu-40554209
Mimochodem už jste viděli na Netflixu film Otec? Strašný…
Tak dnes jsem se podívala, výborně natočený a silný. Samozřejmě hrozná tragédie, ale chápu, že se to může stát. Manžel kdysi taky zapomněl v autě psa, naštěstí si to včas uvědomil.
Možná je zvyklá nebo má stejnýho parťáka doma. 😁
Plemeno?
Myslím si, že délka venčení a nachozený kilometry nejsou vůbec důležitý, ale co se psem celou tu dobu děláte.
Dublinbarzoj:Žínko,prosím o tip. Dcera chce teď nějakou novou kosmetiku a po korejské….pokukuje, jen je toho hodně a každý si chválí to své.
Jinak přeji všem krásné svátky, zdraví a pohodu. Mějte se vanilkově.
Ona ale určitě nepotřebuje něco proti pigmentovým skvrnám, ne? Doporučuju hlavně značku Pyunkang Yul nebo Purito, ale ta už je trošku dražší. Kdyžtak v SZ.
Já si myslím, že to nebyla ostuda, zachoval je jako slušně vychovaný pes. 👍 Jinak by se paní asi ozvala.
A tak já si třeba nejlíp odpočinu a odreaguju se u pořádné kriminálky. Každej to má holt jinak.😁
impact:To je dotaz na toho Otce? Probůh ne. Je to jen pro otrlé.. Příběh slovenského otce, který zapomněl dceru vysadit ve školce a nechal ji spát v zaparkovaném autě u práce.
Proto jsem to psala u toho odkazu na v autě uvařené psy..
Jejda, já ten příspěvek nade mnou úplně přehlídla a spletla si to s jiným filmem.
Koukla jsem na ČSFD, film má vysoké hodnocení, tak to asi stojí za to vidět, snad to někde seženu.
Díky za tip, kouknu na to. To je o tom autistickým klukovi?
Profil Dudlajdá smazaný není. Kromě toho, psal jste mi něco jiného.
Kukulín - je slušnost, než někomu napíšete soukromou zprávu, se nejdříve zeptat. A já si nepřeju, abyste mě obtěžoval se svými soukromými problémy. Takže mi nepište, děkuji.
Tak jsem včera dokoukala na iVysílání toho Rapla. Úplně jsem zapomněla, jak je ten závěrečný díl smutný.